- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- ASUS ROG Ally
- Asztrofotózás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- HTPC (házimozi PC) topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
RoMix85
aktív tag
válasz metrion #2722 üzenetére
Akinek van jbl boost tv-je azoktól kérdezném próbáltátok e bluetoth-on keresztül tv-re kötni. Tegnap kipróbáltam és azt vettem észre hogy maga a tv adás hangja jobb mint optikain. Már ha a számítógépről megy valami tv-re hdmi-vel, semmi különbséget nem veszek észre optikai és bluetooth között. Viszont amit észrevettem hogy bluetooth-on egy idő után (~45 perc) egyszerűen lekapcsol a soundbar, és visszavált tv -hangszóróra. Ez valami fealture? Vagy mi? Ti tapasztaltatok hasonlót? Az érthető lenne ha pl nem kap jelet kikapcsol, de itt nem erről van szó, mert pl filmnézés közben is csinálta.
-
K Norbi
addikt
válasz metrion #2722 üzenetére
Helló! Ezt ajánlom Sony HTCT390
Extreme Digitálnál jó áron van most. Kb 1 éve készülök ezt megvenni.
Halottam élőbe, nagyon bejött.Üdv a sony topicból
[ Szerkesztve ]
-
Joezyka
senior tag
válasz metrion #2752 üzenetére
Én LG SJ7-et vettem. Elmentem egy MM-be és az adott körülmények között, összehasonlítottam amik a rendelkezésre álltak. Így az LG SH7 és SJ7 volt ami hangzásban tetszett nekünk.
ez kb ~100e-es kategória. Egy nagy hátránya, hogy nem lehet falra szerelni, valakinek ez szempont.
Annyit még hozzátennék, hogy ez a soundbar inkább a mélyeket kedvelőknek kedvez.Amit biztosan nem ajánlok az a HK sb20. Az árához képest, ha fele annyi lenne mint amennyi, akkor talán érdemes lenne pénzt kiadni érte.
Ha szép nem vagy, hülye ne legyél!
-
peti85
senior tag
válasz metrion #7967 üzenetére
Samsung oldalán megkeresed a terméket és ott a támogatást, majd a kézikönyvet letöltöd és abban le lesz írva.
De most segítek. Itt a kézikönyv: [link] Ugorj a 258. oldalra.HP Elitebook 8560w DreamColor | Pixel 8 | Samsung Watch 5 Pro LTE | Panasonic P50S10E | nVIDIA SHIELD TV 2015 | Polk MagniFi MAX
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest