Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • jonnyjoker01

    veterán

    válasz paatrick #50450 üzenetére

    Az ilyen részletekre a jelenet nézése közben nem tudtam felfigyelni, valami elterelte a figyelmem...

    [ ;] ]

    Viccen kívül tényleg elég buta húzás volt, egy hete igaz azt mondtam, hogy inkább a pozitívumokat keresem egy-egy részben, mert tökéletes nem lehet, de ez már picit sok volt. Ami tetszett viszont: Tessa Thompson a hátán cipelte végig ezt a részt. Nagyon tetszett a Serac - Hale huzavona, hogy ki jár túl kinek az eszén, habár elég inkonzisztens volt: amikor Hale végre beindult, felhívta az ex-de-mégsem pasiját, hogy megy értük... Mint tudjuk hatalmas hiba volt. Színészi játékkal továbbra sincs bajom, sőt. Liftes jelenet után igazán meglátszott a Bosszúállókhoz használt edzésterve (Valkűr) :DDD A kocsirobbantós jelenetet is eltalálták, bár zavart, hogy miért nem kérdőjelezi meg a csávó a lyukakat az egész testén :U

    Még egy érdekes gondolat: Halores azért bukott le, mert túl sok figyelmet fordított a fiára, ami miatt Rehoboam észlelte az eltérést a predikcióktól. Namármost, tudjuk, hogy hús-vér Charlotte hagyott egy szép üzenetet a fiának a parkból... Ha nem másolta le volna Dolores, túlélte volna az incidenst és hazajött volna, és mondjuk elkezdett volna foglalkozni a fiával, valószínűleg akkor is hasonló sorsra jutott volna, mert Serac annyira bízik Rehoboamban. Serac és Ford szerint is az emberek nem változnak - de Rehoboam (inkább Serac) az esélyt sem adja meg a változáshoz.

    Igazából ez az egyik dolog ami zavar az egész alapkoncepció körül - sokkal több értelme lenne pozitív dolgokra használni az AI-t még Serac szemszögéből is. Ha így is úgy is manipulálja a Föld teljes lakosságát, manipulálhatná pozitív oldalról is, segíteni egy jobb jövő megteremtésében úgy, hogy a negatív predikciókba beleavatkozna és megelőzné azoknak megtörténését, ezzel egy funkcionálisabb, virágzóbb társadalmat kiépítve.

    Én elvagyok a sorozattal, jól meggondolkodtat a koronavírusos bent pusztulós időkben. Rengeteget tudnék beszélni a sorozatról és az általa feldobott témákról, de úgy érzem felesleges, mert itt nem olyan jó a fogadtatása (nem mondom, hogy ok nélkül, megértem a ti nézőpontotokat is).

    Jaj, hát Williamről meg is feledkeztem: Hatalmas színészi munka tökéletesen kivitelezve, abszolúte nulla értelemmel... Most valaki mondja már el nekem, mi értelme volt az egésznek, professzionálisan megcsinálták a nagy semmit :C Hurr durr rosszfiú vótam' de jó leszek. OK.

    Azért ez a gif nagy favorit, olyan jó összezavarodott pofát vágott Ed Harris. :C

    [ Szerkesztve ]

    Üdv. Johnny

Új hozzászólás Aktív témák