- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
aleister
veterán
válasz brownus #27150 üzenetére
Amilyen jó volt az első rész, olyan mélyrepülés a következő 2. A 3. csak azért emelkedett kicsit felül ezen a színvonalon, mert a végén kiderültek bizonyos dolgok, és elvileg ekkor jött ugyebár a katarzis.
Ami teljesen érthetetlen az a Rickys (Barbis) nyavalygás, ami végigkísérte a sorozatot. Az a szenvedés, amit a képzeletbeli hotelszobában előadott, a legjobb közelítésben is rossz ripacskodás volt. Semmi szerepe nem volt a történésekben, és sehova nem vezetett. A regényben ez a karakter az elején szerepel, és a dolga végeztével nem is igen tűnik fel többé. Bőven elég lett volna egy pár perces jelenet ennek a szálnak a kibontásához, s nem kellett volna a lényegi történések elől elvenni a játékidőt.
Ettől eltekintve nem rossz a sorozat, de ha előbb olvastad a regényt, akkor nem lesz őszinte a mosolyod.
Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
gyuromoj
veterán
Agent Carter S02E04
Jók voltak a flashback-ek.PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
k-adi
nagyúr
Brooklyn 99..
Végre egy majdnem komplett Amy+Jake rész! Amy riadt feje olyan cuki
-
oriic
HÁZIGAZDA
Sorozatberendelés:
Incorporated – Syfy, 13 rész, készítő: David és Alex Pastor, showrunner: Ted Humphrey, executive producer: Matt Damon és Ben Affleck.
Futurisztikus kémthriller a jövőben, ahol a vállalatoknak végtelen erőforrás áll rendelkezésére. A történet főhőse egy vezető, akinek személyazonosságot kell cserélnie, hogy beszivároghasson a kegyetlen vállalati világba és megmentse a nőt, akit szeret. Eközben az egész rendszert térdre kényszeríti, ami halálos következményekkel jár. Szereplők: Sean Teale, Dennis Haysbert, Julia Ormond, Eddie Ramos, David Hewlett, Ian Tracey – viszont a női főszereplőnek castingolt Georgina Haig kiszállt a projektből.
Hm, talán még érdekelni is fog.
Live-Die-Respawn
-
Pitterix
őstag
válasz #54715584 #27123 üzenetére
Megnéztem én is. Nem volt rossz, de tényleg jöhetne egy nem töltelék rész.
a kopasz elmebetegről én azt gyanítottam, hogy kannibál lesz, de tévedtem. Ez a szöszi gyerek meg cenzúrázva ez is, hogy két ilyen popis (csak neked!!! ) jaht rá. A végén a kamehameha már nagyon kellett. "Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
törölt tag
válasz Pitterix #27157 üzenetére
Nekem is az jutott eszembe először, hogy a bácsi
kannibál.
A popsikért meg mindjárt kapsz egy szőrös férfitestet.
Ez úgy lett volna jó/jobb, hogy zajlanak az események, még ha ilyen sablonosak is, de közben vége a résznek. De ez, hogy és vége, hát eszem megáll.menekülés van -
Pitterix
őstag
válasz #54715584 #27158 üzenetére
De a céljukat elérték, mert felspannoltak. És igenis kíváncsi vagy a következő epizódra. Most mond, hogy nem így van!
Arrow 412: Atyaég! A zenéi tetszenek, Felicity Smoak csini két keréken, a harcok gagyik, a parkour jó volt, Nyssa feje még mindig furi, de csini és így tovább. Szóval megnéztem. Ja, volt benn dráma, marha nagy dráma.
"Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
gerii
addikt
Ledaráltam ma az Expanse-t, így már egyben van a sztori, a vége érdekes lett, remélem jó folytatást csinálnak neki.
-
Apollyon
Korrektor
X-akták 10x03
Zseniális lett Szénné röhögtem magam, tegnap este néztük még most is szenvedek kicsit pár poénon ;D Szerintem ez nagyon kellett, kicsit ellazítani a kedélyeket. Mulder csengőhangja eléggé el lett találva
A végén meg jött a szokásos X-akták féle misztikum.#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
brownus
veterán
grace and frankie, verilájkoljuk. szuper színészekkel, mint martin sheen vagy a nwesroom-bol a nagyfőnök . és mint a transparent, ez is kényes témát boncolgat
-
bok92
addikt
Orange is the New Black 5-6-7. évad berendelve.
-
gyuromoj
veterán
Supernatural S11E12
Töltelék rész, de jó volt látni a régi arcokat. Kicsit olyan búcsúzós érzésen támadt a rész nézése közben. Lehet befejezik a szezon végeztével?!
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
basaharc502
aktív tag
X-akták eddig:
Nagyon örültem, amikor olvastam, hogy felélesztik a sorozatot. Annak idején végignéztem mind a 9 évadot, szóval van némi rálátásom a témára. Úgy gondolom, hogy az első 5 évad egész jó...hol gyengébb, hol erősebb és egészen kultikus részek is voltak. Aztán a 6-7. évad maga lett a förtelem végül a 8-9. évadra úgy ahogy összekapták magukat, de valahogy nem igazán sikerült az átívelős szálat értelmesen kifejteniük 9 évad alatt sem, talán azért mert az írók se nagyon tudták, hogy mit is akarnak kihozni,
Az új, 10, évad elhozhatta volna a Kánaánt, de eddig nem teszi. Ugye manapság olyan fordulatos sorozatokkal vagyunk elkényeztetve, hogy valami hasonlót vártam az új x-aktáktól is, 6 pörgös,izgalmas,félelmetes részt, amiben elkezdenek valami átívelős sztorit is értelmesen kifejteni. Ehhez képest:
10x01: A kezdés nem volt rossz, csak túl sok mindent akartak markolni és igazából nem sikerült megfogni semmit...ugyan az, mint az elmúlt 9 évadban, vannak földönkívüliek, aztán nincsenek, minden mögött a "kormány" áll aztán mégsem, valaki tud mindent de semmit sem mond, bizonyíték van, de végül mégsincs...
10x02. Heti ügy, az is a gyengébbik fajtából...összecsapott, nem kapcsolódik semmihez - most legalábbis úgy tűnik.
10x03. a 6. és 7. évad legborzasztóbb részeit juttatta eszembe...ott voltak ilyen viccesnek szánt, a sorozatba nem illő részek, amiken látszott az ötlettelenség, fásultság. Namost itt, egy 6 részes évadban megejteni egy ilyet akkora mellényúlás, hogy nem is csodálkoznék, ha a 10. évaddal végleg lezárulnának az x-akták.[ Szerkesztve ]
-
Apollyon
Korrektor
válasz basaharc502 #27176 üzenetére
Az a helyzet, hogy ez a szint is amit eddig hozott már nagyon jó ahhoz képest, hogy manapság milyen felélesztéseket, meg rebootokat szoktak kapni egyes filmek és sorozatok, pláne úgy, hogy a régi szereplők vannak benne akik megöregedtek.
A régi sorozat gáz részei szerintem inkább a vallásos részek voltak, amiknek úgy semmi köze semmihez. A poénosok nem rémlenek hogy rosszak lettek volna.
Ezt az új poénrészt meg jól kell felfogni. Mert akármit is csinálnak, pontosan ugyanazt a feelinget, ugyanazt a szintet már soha nem fogják tudni visszahozni ami régen volt. Szerintem ezt ők is tudják és nem is akarják, a 10x03 is ezt mutatta.
Szerintem ez a 6 rész egyelőre csak egy mérce, hogy mennyien nézik ülnek le elé, és a nézettség dönti majd el hogy lesz-e folytatás, akár Mulder és Scully nélkül is.
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
|AP|
veterán
The Knick-ből lesz harmadik évad? Csak pletykákat találtam, semmi konkrétumot...
-
törölt tag
X-aktákhoz:
Minden részt más ember írt.
Az 1. és 6. részt írta Carter, a többit mind más író.
Szerintem a 2. rész is illett a sorozatba és az átívelő sztoriba.
A 3. meg poén volt, bohózat, abszurd. A felvetés érdekes volt és elgondolkodtató, főleg, hogy a hinni - nem hinni mezsgye szélén egyensúlyoztak nagyon.
Szerintem ez sok embernek nem ment át. Ráadásul sokan úgy szidják a sorozatot, hogy indokot nem is írnak, csak lehúzzák.[ Szerkesztve ]
-
lacy86
addikt
-
bobalazs
nagyúr
Nem valószínű hogy lesz 3. évad, ezért max pletykák vannak. Aztán kitudja, talán megsajnálnak minket és csinálnak egy évadot, vagy akár többet is. Mondjuk Owent nem tudom hogy hoznák vissza.
Mondjuk ha lenne is folytatás, az ötlet nincs meg, forgatókönyv nincs meg...[ Szerkesztve ]
-
basaharc502
aktív tag
x-aktákhoz:
Poénnak azért nem fogom fel, mert egy hamvaiból újjáépítkező sorozat esetében nem elfogadható számomra, hogy nem tudnak egy eredeti, átívelős, izgalmas 6 részt összehozni.
Miért ne tudnák hozni a régi részek színvonalát? Ugyan azok a színészek, több pénz, jobb technika...és azóta nem 1-2 kérdés merült fel, amit boncolgathatna a sorozat...
-
törölt tag
válasz basaharc502 #27185 üzenetére
Szerintem nem a hamvaiból építkezik. Volt egy 20 perces összeállítás a készítésről.
Anno 9/11 után állították le a sorozatot. Gondolom ez senkinek nem esett jól, most kaptak egy lehetőséget a folytatásra. A lényeget megkaptuk az első részben, abban a gyorsan ledarált 2-3 perces monológban, a többi már csak körítés.
Szóval nem újraépítkezik a sorozat, hanem ott folytatja, ahol abbahagyta, csak pont az eltelt idő miatt most sietni kell.
Ha lesz következő évad, az már biztosan sokkal modernebb és jobban összeszedett lesz. Remélhetőleg. De azért erre a pár részre sem panaszkodnék, kivéve a hangkeverést. -
lacy86
addikt
The Flash S02E12
Most jonnek am csak az "igazi" reszek!
Mindenki a Fold2-re megy Zoom papahozAz a hang is, nagyon brutal -
w.miki
veterán
Tudnátok ajánlani néhány vicces sorozatot?
Amiket láttam, és nagyon tetszett a humora:
Dr. House
Modern család
Két pasi - megy egy kicsiAmi még nagyon tetszik:
Nathan for you
Ebből csak 5 részt láttam, annyi van lefordítva, nézném tovább, de annyira nem vágom az angoltDe szeretnék hasonló humorral fűszerezett filmeket/sorozatokat nézni magyar nyelven, vagy felirattal.
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
oriic
HÁZIGAZDA
Supergirl 1x12
Hm, teljesen más eredetet kapott Bizarro. Nem tetszett. Lord tuti hogy kever még majd valamit,de ahogy látom a folytatás meg nem ezt a vonalat követi majd.
Live-Die-Respawn
-
w.miki
veterán
válasz ígyvanferi #27192 üzenetére
megpróbálom ezt a Malcolm-t.
erre gondoltál?
Most mit nézel?Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
dokee78
félisten
Lenyomom ezt a Blacklist 3. évadot és befejeztem.
Számomra kifulladt,már a Berlin ügy óta.Ha valaki tud kasza karaktert megköszönném.
Nem ikont,mert azok nem férnek ki,mert magasabb,mint a betű,szám karakterek. -
-
w.miki
veterán
válasz ígyvanferi #27195 üzenetére
köszi!
Látom mások is ajánlottak jókat, kösz a tippeket...de azért a Nathan for you... rohadt jó, még így is, hogy alig értem...
a költözős cégnek még honlapotis csináltak, tele hazugsággal...
Amazonon pedig majdnem 5 csillagra értékelték a kamukönyvet[ Szerkesztve ]
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
-
jonnyjoker01
veterán
Sziasztok!
Van olyan alkalmazás, ami értesít, ha egy általam bejelölt sorozatnak új része jön?
Üdv. Johnny
-
Ragnar95
félisten
válasz jonnyjoker01 #27199 üzenetére
TVShowTime-on be lehet állítani értesítéseket.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest