- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
callmeakos
veterán
Elkezdtem a Daredevilt hála a magasságosnak, de eddig 3 rész után hogy is mondjam. Vontatott. Csak megy a magyarázás meg a flashback, itt-ott fröccsen a vér, kilátszik egy alkarcsont, ez tetszik. Remélem hogy a továbbiakban tényleg beindul a bulivonat. Gondolom egy Wilson Fiskkel fog megtörténni.
Továbbá elkezdtem az Unbreakable Kimmy Schmidtet, de 15 perc után megköszöntem az együtt töltött perceket.All→M8
-
Pitterix
őstag
Tartja a színvonalat négy rész után is. Szeretem a szuperhősös filmeket, de ez végre valami más, valami, ami már régóta hiányzott, ami egy kis felüdülést ad a sok latexcuccos képregényfigura mellett.
Manu Bennettnek végre van egy szerepe, amiben szimpatikus. Azért a Spartacus óta kicsit összeesett a "srác"."Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
Pitterix
őstag
Szerintem pótold. Az első Andy W.-es nagyon jó lett.
(#26504) geriinos a Warcraftot azért én nem írnám le. Ha tudnád hány éve várok a megfilmesítésére.
Nem tudom, láttad -e a 2. és 3. részt, deamit sz örökös Shannara boy benyög a végén: "én nem is a démonok miatt aggódom", közben rátekint a kis személyes háremére... "Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
zzeN
aktív tag
-
KisTücsök
addikt
Nagy kedvenc.
Azért egy kicsit félek is tőle, de gondolom majd összekaparnak két órányi akciódúsabb sztorit. Csak a szereplők azért maradjanak. Ian McShane monológjait öröm volt hallgatni.
__Pont a napokban néztem meg az Entourage filmet. Nem tudom, miért vártam eddig. Nem is emlékszem, mikor adtam utoljára filmre 10 pontot, de erre most muszáj volt. Főleg a vége miatt. Tökéletesen átadták a sorozat hangulatát, minden másodpercét élveztem. Illetve remek lezárása is volt annak.
Újra is kéne néznem majd.
-
jonnyjoker01
veterán
Shannaráról vélemény? Még nem kezdtem el... (de tököm tele van már azzal hogy lejön 1-2 rész és utána várnak egy hónapot a folytatásig... imdb szerint jan 26 a kövi rész, the originals, htgawm, American horror story stbstb... mind ugyanez lett és idegesítő)
Üdv. Johnny
-
törölt tag
válasz jonnyjoker01 #26514 üzenetére
Kereső, és rosszul látod a dolgokat vagy hiányzik infód.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Eredetileg a dupla évadnyitó ment le, majd ezt MTV feltette youtube-ra is, akik a csatornára előfizettek megkapták neten a 3. és 4. részt. Szóval hivatalosan a tv-ben a 3. rész jön még csak.
(#26517) spammer
Héhéé, Kucules mai napig megállja a helyét nálam.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
spammer
veterán
Azon kívül, hogy a CGI olyan, mint a 20 éves Herkules sorozatban?
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
T1zenhármaS
csendes újonc
Srácok a Wayward Pines rendben van, nagyon adja!
"A magány veszélyes. Függőséget okoz. Amint látod, hogy milyen békés, már nem akarsz foglalkozni az emberekkel."
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
gyuromoj
veterán
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
brownus
veterán
van itt valakinek hbo go regje, és samrt tv app-on használja? van full hd film/sorozat?
mert a honlapon azt írják, hogy: jelenleg nem elérhető hd minőségben. wtf?? -
tepenzed
őstag
elég megosztó, valakinek tetszik, mások iszonyat gagyinak találják, az imdb-n is elég sok negatív elemzés van, szerintem nézz meg két részt aztán döntsd el
egyébként a színészi játék nagyon gyenge benne szerintem
-
gerii
addikt
Megvan a Fear the Walking Dead évadpremier dátuma
Kicsit unalmas már ez az évadközi szüneteltetés. -
félisten
-
elod22
senior tag
válasz FoxiestFox #26532 üzenetére
Szerencsére elég bő mostanában a választék, egyelőre nézek helyette valami színvonalasabbat.
-
félisten
-
elod22
senior tag
válasz FoxiestFox #26534 üzenetére
Hát a TWD szerintem elég színvonalas, ha már nem is annyira, mint az elején. In the Flesh is nagyon rendben van, nagy kár, hogy egyelőre nem folytatják. De még a Fear The Walkning Dead sem rossz.
-
TripleB
senior tag
Jó ez a Netflix. Az Arrow-t darálom angol felirattal.
"Aki nevet, azzal együtt nevet a világ. Aki sír, az egyedül sír"
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
félisten
-
rétisün
veterán
válasz FoxiestFox #26540 üzenetére
azt a Stephen King úgyse hagyta volna (remélem )
a főszereplő valahogy nem túl szimpatikus na jó, csak a hülye körszakáll...
amúgy könyvben jó volt, bírtam. (bár nekem az Az a legjobb S.K. könyv)
[ Szerkesztve ]
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
gerii
addikt
Egy igaz történet, amitől megrendül a hited a civilizációban
Csak a feléig olvastam el, de ezt meg kell nézzem. -
spammer
veterán
11/22/63-ról csak óvatosan, ha kérhetem, éppen mostanában olvasom a könyvet.
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
callmeakos
veterán
Daredevil ledarálva.
Háénnemtudom. Egyszerre boldog is vagyok meg nem is. Egyfelől boldog mert tényleg nem volt rossz. Az akciójelenetek meg az ehhez köthető dolgok nagyon tetszettek, de nekem nagyon sok volt a magyarázás. Meg ahogy az egész történetet nyújtották mint a rétestésztát aztán az utolsó 2-3 részben kezdődött el minden lényegi dolog, ez nem a legjobb húzás. A szereplők éa karakterek bejöttek, a végére Foggyt is megkedveltem holott az elején rendesen ment a hate az irányába. Fisk meg tényleg beszabehu. És azért mert nem egy egydimenziós, vadorzó rinocéroszt alkottak meg hanem sokrétű és érző gonosz lett a vége, habár a célja az nem igazán tiszta, de az eszközei
Nem lesz a kedvenc Marvel sorozatom, de na. Majd a második évad az öreg PunisherrelAll→M8
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Horizon: Zero Dawn
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Sorozatok
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Apple notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest