- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- Bluetooth hangszórók
- Egyre több piacra eljut az eredetileg korlátozott Ryzen 5 7600X3D
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi belépő szinten
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Objektívek topikja
-
PROHARDVER!
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gboszi
senior tag
-
bobalazs
nagyúr
Brooklyn 9 9 új évad első epizódja is elég mókásra sikeredett.
A Big bang Theoryből lement új évad két új részt pedig csak most fedeztem föl. -
k-adi
nagyúr
MR. Robot S1
Az évad jó volt, a finálé csalódás... Remélem S2 jobb lesz, mert van benne potenciálGotham S2E2
Na ilyennek kellett volna lennie az első évad legelső részének. Végre kezd beindulni a sorozat.Limitless S1E1
Érdekesen indult, kb. lement 20perc alatt ami a mozifilmben 1órába telt De a tabletta bevétel utáni megokosodó jelenetek még mindig nagyon jók szerintemBrooklyn 99 S3E1
Ez még mindig jó, továbbra is humoros.TBBT S9E2
Ez továbbra is nagy csalódás, az előző rész is szar évadnyitó volt, de ez még talán azt is alul múlta. Remélem nem lesz 10. évad, mert már most is csak "megszokásból" nézem.és a végére hagytam az egyik nagy kedvencemet:
How To Get Away With Murder S2E1
Jó évadnyitó volt, hozza az elvárt szintet továbbra is. A rész végén meg az a extra jelenet meg áááááááááááKíváncsi lesz a The Blacklist S3, Homeland S5, The Flash S2, iZombie S2 és persze az American Horror Story S5-re a Legends S2 mellett... tehát lesz mit nézni ősszel-télen is....
[ Szerkesztve ]
-
tomiii.
aktív tag
Gotham S2E2 : Joker nagyon jó lesz, kicsit néha túljátszósnak tűnik, de aztán rájöttem, hogy Joker, pont ilyen.
Nagyon jó a hangulata ennek az évadnak, a mostani városkép is sokkal hangulatkeltőbb érezni, hogy jön a vihar.Limitless S1E1: Ez engem is megfogott. Van +1 fix nézőjük
How To Get Away With Murder S2E1: Szintén nincs mit hozzáfűzni, kevesebb időbeli ugrálás nekem jobban bejön. A + jelenet miatt alig várom a 2. részt.
-
gyuromoj
veterán
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
félisten
válasz bobalazs #24757 üzenetére
Mindkettő olyan szinten fárasztó, hogy engem simán KO-ra tesz már kis mennyiségben is.
B99-ből félig bírtam az első évadot, a BBT-t szórványosan nézem, ha nagyon nincs más, abban néha van 1-2 kockapoén ami ül, de a koncepció szárazra van facsarva évadok óta, már csak egyszerű pénzgyár. -
viharhozo
addikt
válasz Atomantiii #24738 üzenetére
Nem dokumentumfilm, siman akkor jatszodik. Viszont ez mar a sokadik "evad", egy 2003-as filmmel indult az egesz (This is England), utana meg jott a ket sorozat (This Is England '86, This Is England '88, 4+3 resz).
Es nem igazan az a lefekves elotti konnyed kikapcsoldas.
Durvasága miatt töröltem - moderátor.
-
k-adi
nagyúr
válasz tomiii. #24760 üzenetére
Gotham S2E2 --- Igen, Jokertől kicsit "félek" én is, hogy túljátssza a szerepét a kölyök de majd meglátjuk... Az biztos, hogy sokkal jellegtelenebb Bruce, pedig ő lenne az egyik fő karakter, nem? (mekkora szenvedés volt már Alfred-al egész epizód alatt... ) Gordon mellett persze....
Viszont Barbarával nem tudom mi lesz, félek, hogy elrontják az ő karakterét, bár a psycho-s feje elég jóHow To Get Away With Murder S2 pedig megint olyan, hogy elkezdtem nézni és ...váá akarok még! Soknak tűnik ez a 40perc de igazából mindig mikor már benne vagyok az adott epizódban akkor többet akarok.... ebből látszik, hogy jó sorozat Bár a tárgyalások nagyon kiszámíthatóak most már, előre lehetett tudni, hogy
leszügyvéd-váltás
Viszont R gyilkost meg nem tippeltem volna! Szerintem eredetileg nem ő lett volna a gyilkos, csak gondolom figyelték a nézők visszajelzéseit, véleményeit és úgy alakították a forgatókönyvet végül, hogy mégjobban meglepje, sokkolja a nézőt. -
-
mayday00
őstag
136 millió forintnak megfelelő összeget kell fizetnie harminc másodpercért annak, aki a The Walking Dead szünetében akar hirdetni, de van ennél drágább műsor is az Egyesült Államokban.
"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
-
callmeakos
veterán
Agents of SHIELD 3x01
Tipikus felvezető rész, mondjuk az átlagnál két fokkal erősebb. De ami a legfontosabb, hogy szerintem jelenleg mindennél több potenciál van a sorozatban, mint eddig. Persze, eddig is erről szólt a fáma, azonban most mutattak is abból, ami ha kiteljesedik, lesz itt nemulass. Az aktuális főgonosz élből 10 lépcsőfokkal komolyabb mint tavaly Whitehall, Fitz az valami elmebeteg irányba mozdult el (jó értelemben, az a szikladarab meg. Több van abban, mint azt elsőre gondolná az ember (azon kvül hogy elnyel random embereket). Szóval ja, megint itt vagyok szivemszottya sorozatával, és akármennyire is alakulnak a dolgok, egyszerüen a kasza gondolatára se tudok eljutni, mert érdekel mi lesz. Érdekes lesz látni, mik lesznek a fejlemények, ugyanis ahogy észrevettem, mindennél jobban bele lesz integrálva a filmek cselekményébe, és látszólag szépen fel is vezeti a Polgárháborút. JupppppiiAll→M8
-
gerii
addikt
The Player pilot:
Úgy látszik hogy a Strike Back két főszereplője igen jó kis sorozatokban folytatja, itt ráadásul még egy Penge is besegít. Nekem bejött eddig, jó kis pörgős cucc.[ Szerkesztve ]
-
Nordic
Közösségépítő
Last Ship S2 ledarálva. Maximálisan megérte, de az utolsó jelenet kiverte a biztosítékot, hogy így fejezték be. Mikor kezd a 3. évad?
-
Ragnar95
félisten
válasz Nordic #24776 üzenetére
Jogos, mérges is voltam az ő kiírásáért
Szerintem is jó színésznő, sajnálnám, ha el kéne köszönni tőle, de szerintem csodával határos módon túléli a támadást.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Atomantiii
addikt
Van valakinek valami infója, hogy készít e Migrador (vagy bárki más) feliratot a Law & Order SVU 17. évadjához?
-
gyuromoj
veterán
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
Atomantiii
addikt
Elkezdődött a Criminal Minds legújabb évadja is
-
törölt tag
válasz callmeakos #24769 üzenetére
Most értem a végére, szerintem ez az eddigi egyik legerősebb rész volt. Az utolsó 1 perc meg WTF? Nincs infóm a sztoriról, vagy arról, hogy mit hozhatnak ki belőle, de
jelenete nagyon felcsigázott.Jemma -
Atomantiii
addikt
Semmi sem tart örökké?
http://www.dehir.hu/kultura/kiefer-sutherland-soha-tobbe-jack-bauer/2015/10/01/
-
törölt tag
-
Melorin
addikt
válasz Ragnar95 #24777 üzenetére
Rhona Mitra jó színésznő? Uhh, ő volt a sorozat legbénább szereplője szerintem. Alig csinált valalamit a bambuláson kívül. Az meg külön röhejes volt, hogy mindíg ki volt sminkelve, bármi történt is. Pl a legelső részben amikor az oroszok megkergetik a jégen, majd nagy nehezen visszavergődik a hajóra, és mutatják az arcát, kb fél kiló tökéletesen felvitt smink volt rajta
-
Nordic
Közösségépítő
válasz Melorin #24789 üzenetére
Az hogy tökéletes a sminkje minden helyzetben pont nem a színésznő hibája, hanem inkább a rendezőé, aki nem vesz észre ilyen bakit. Szerepe meg azért volt rendesen, nem csak bambult, de tény, hogy a 2. évadban kevésbé volt kamera előtt. Meg ugye a jó jelzőt lehet külső adottságra is érteni
Más:
Black Sails Season 3 - Flint vs. Feketeszakáll...részemről jöhet!
[ Szerkesztve ]
-
Cheesus
senior tag
Nézi valaki a Survivor-t? Anno még AXN-en vetítették, és a vasárnapi ebédhez nekem tökéletes időtöltést nyújtott, most újra elkezdeném, csak nem tudom h a kábeltv-n adják-e még, mivel teljesen angolul nem biztos h el merem kezdeni nézni, mivel angol/magyar feliratból meg híjján van a sorozat
https://www.twitch.tv/csehla
-
dokee78
félisten
SeriesGuide alkalmazás miért nem találja a Gomorra sorozatot?
-
törölt tag
Sleepy Hollow S03E01
A második évad vége kicsit fura lett, ezért nagyon vártam már az új évadot. De nagyot csalódtam, ez nagyon amatőrre sikerült. Mintha lecserélték volna a stábot.
-
törölt tag
HTGAWM S02E02
Hát nem tud hibázni ez a sorozat. Annyira szövevényes a sztori, nem tudom ezt hogyan rakják össze, főleg úgy, hogy tudják mi lesz a vége.
A zene megint zseniális volt, nagy piros pont a zenei szerkesztőnek vagy nem tudom hogy minekhívjáknak. -
dokee78
félisten
Gomorra nem jön be.
Színészek számomra gyengén teljesítenek.
Don Pietrot alakító színész nagyon rossz választás volt.
Keménykedik,de nem tudom komolyan venni és nem hihető,hogy rettegni kellene tőle.
Igazából az összes karakter jellegtelen.
E06-ig jutottam,de befejezem az első évadot és kasza.Kingdom szériát még nem kezdtem el,érdemes?
-
veterán
Sziasztok
Van olyan program Windows-ra ami sorozatfigyelő? iPhone-on TVShow Time-ot használom, nagyon szeretem. De jó lenne ha lenne számítógépre is ehhez hasonló app, amit mondjuk el tudok helyezni az asztalon jobb oldalt, és kijelzi hogy melyik sorozatig hány nap van hátra.
Tudom hogy sok ilyen weboldal van ami erre alkalmas, de most programot keresnék inkább.
Köszönöm!
iPhone 13 Pro Max
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Politika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mobil flották
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest