- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Gaming notebook topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:
Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
Kimaradt kimaradt sajnos de legközelebb nem mulasztom el az tuti.
Lehet még emlékeztetőt is írok hozzáEgy 22 fokos lakásban egy 10 fokos sör igenis hűtöttek számít
Egyébként lehet hogy nem 10 volt hanem csak 8 vagy 9 de még van 3 üveggel szóval ha 10 fokosan még ennél is finomabb akkor tudok kisérletezni
Egyébként olyan szigorúan sosem nézem hogy mennyi ideig van bennt egy sör a hűtőben. Vmikor beteszem aztán amikor eszembe jut kiveszem. Persze ésszerű keretek között
De azis hozzájön a dolgokhoz hogy nem nagyon szeretem a melegebb sört. Mióta volt szerencsém egy hugymeleg Kilkennyhez amit méregdrágán vettem azóta inkább kétszer hűtök egyszer iszomJa megkóstoltam megint egy üveg Bombardiert de valahogy még mindig nem nyerte el a tetszésemet.
No mind1 a John Bull-al még teszek majd egy próbát hamarost ha sok pénzem lesz.jaésmég:
A Bocq christmas sem rossz cucc de annyira nem maradt meg az emlékeim között. Talán még1szer ki kéne próbálnom majd. Csak most el vagyok látva Corsendonkal is
A bud-ról majd leírhatnád a váleményed az érdekelne mert nekem nem különösebben jött be.
Vagyis nem olyan rossz afféle kiülök a partra és megiszok párat a hűtőtáskából típus csak ilyet olcsóbban is kapok.[ Szerkesztve ]
Youth hides the key to salvation
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5 Pro teszt
- Ukrajnai háború
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Horgász topik
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- TCL LCD és LED TV-k
- Star Trek
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- PlayStation 5
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest