-
PROHARDVER!
Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:
Új hozzászólás Aktív témák
-
[CsuCsu]
őstag
válasz Aranypatkány #16493 üzenetére
Lorelei nincsen mar gyartasban (sajnos en is lemaradtam rola). Ha lesz ujra, gondolom jon a szokasos Omnipollo adaggal.
Verdant az valoszinutlen, meg UK-ban is leraboljak, nincsen kulfoldi terjesztes. CW eselyesebb, ok szoktak neha exportalni, de szallitassal es magyar adokkal olyan 2500-3000 korulre jonne ki egy komolyabb 440ml IPA, amit necces bevallalni egy kvazi gyorsan romlo termek eseten.
Egyebkent ha hoznak is, meg akkor is olcsobban jonnel ki egy GhostWhale rendelessel, ahol nem rakodik ra az extra logisztika es nagyobb adok, pluszban meg garantaltan friss is. En jo parszor befurodtem otthon import IPA-kkal amig meg ott laktam.
Amugy en is hasonlo cipoben vagyok, mert nekem USA sorokre faj a fogam, amikbol szinte csak fesztivalon lehet latni. Neha rendelunk jo dragan kozosen, de ott ki is fujt.
[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
válasz Aranypatkány #16493 üzenetére
loreleibol a sima is eleg nehezen beszerezheto svedeknel is (konkretan en is untappd checkin alapjan futottam bele). viszont az omnipollo soreinek nem feltetlenul all jol a hordozas ami eleg sokat el szokott mosni a komplexitasukbol.
Noabol a bourbon es a whiskey BA is kb hasonloan jo az alapsorhoz kepest, amit nyernek a hordozason azt elvesztik az intenzitasukbol. namost a Lorelei lenyege, hogy folyekony geil.
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Mavic 3 Pro RC - drón szett új állapotban - Garanciával
- ELADÓ Quansheng UV-K6 kézi amatőr rádió
- DRÓN ALKALMI ÁRON! Újszerű Hubsan Zino Pro drón+AJÁNDÉK HORDTÁSKA
- DJI Mavic 2 Pro drón két távirányítóval- 2 akku +Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
- DJI FPV Combo drón szett hibátlan állapotban
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest