Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • proci985

    MODERÁTOR

    LOGOUT blog

    válasz [CsuCsu] #20587 üzenetére

    itt "dragabb" alatt azt ertem, hogy a 10y es a quarter cask "csak" kb 30-40 eur, a peat szempontbol egyik legmagasabb, szelesen kaphato laphroaig lore meg mondjuk 120+ (mindketto van itthon a polcon eleg sok masik mellett).

    sved viszonylatban a piros Johnnie Walkernel alig dragabb a 10yo Laphroaig / Talisker, a Laphroaigot igazabol csak azert nem szoktuk partyzni venni, mert 1. inkabb rumos a tarsasag 2. konnyen ellopja a showt. de megkockaztatom itt a 10yo Laphroaig a single cask Brewdog Punk megfeleloje.

    ---

    whiskey BAbol visszagondolva tenyleg keves van. Brewdog tud jo whiskey BAt (Paradox, x Omnipollo I want to be your dog), Omnipollonak magaban is volt jo cucca (Andromedat kibontottad mar egyebkent?, a hordozas mondjuk ott De Molen), meg apatsagi quad vonalon (Trappe, Chimay, Het Anker, Alvinne) vannak meg jok. Igaz a Het Anker annyira nem sulyos. meg meg par fozde (Mikkeller) Europabol es Amerikabol (North coast) is foz. Beawertown Heavy Lordba mondjuk meg mindig nem futottam bele, de ami kesik az csak mulik.

    strong alebolt a Ballast Pointnak volt meg ott a Piper Down scotch aleje, de utobbi untappd alapjan nagyon megoszto. mondjuk barati korben volt, aki legalabb ketszer ment vissza miatta a boltba.

    koxx: koszi, a hordo alapjan erre tippeltem.

    [ Szerkesztve ]

    Don't dream it, be it. // Lagom amount.

Új hozzászólás Aktív témák