Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • veector

    senior tag

    válasz paler #8256 üzenetére

    A gyári támogatás ha garanciára gondolsz nem egy Dell NBD szerű, de ahhoz képest, hogy Németországba viszik ki futárral a gépet összvissz 5 munkanap alatt megvan az egész szerviz (ebben benne van az el- és visszaszállítás napja is!). A support gyorsan válaszol munkaidőben (email).
    Anyagminőségben és összeszerelésben eddig mindegyik Sony laptop amelyikkel találkoztam nagyon jó volt, de erről inkább te győződj meg egy olyan boltban ahol lehet nyomkodni szabadon őket (én nem akarlak rábeszélni semmire).

    Vannak negatív dolgok is amik akkor jönnek elő, ha nem a gyári megoldást akarod mindenből használni:
    pl ha visszaolvasol itt a fórumban az én laptopomban (T13) van egy második HDD-nek hely, amit csak egy kis átalakító segítségével lehet használatba venni. Ez a kis rohadék embertelen áron van. Gyártási költsége lehet kb 20 forint körül, amúgy meg örülj ha megkapod ötezerért. És nem túlzok.
    Másik, hogy nem mindig jók a sony honlapján levő driverek. ezt az előtted levő kommentből is láthatod, meg az én esetemből is. Újratelepítettem a windowst hogy a sok vaio-s szeméttől megszabaduljak és beférkőzzön még egy debian is az SSD-re, de a Bluetooth driverrel csak szívtam. Long story short a megoldás az volt hogy legyalultam minden sony-s BT drivert csökkentett módban, és újraindítás után a Win talált magának jó drivert neten keresztül. Tanulság: csak ahhoz töltsd le a sony-s drivert, ami nem működik telepítés után egyből (ez így utólag tök logikus, csak legutoljára az XP-s korszakban volt laptopom, amikor ilyen automatikus letöltöde nem volt).

Új hozzászólás Aktív témák