Hirdetés

  • BYD Atto 3 menetpróba

    ma Ez kéne legyen a kínai slágertermék az európai piacon, mert tágas, olcsó és elég modern is. De adódnak kompromisszumok.

  • PlayStationre tarthat a Palworld?

    gp PC-n és Xbox-on is roppant népszerű a játék, vélhetőleg csak idő kérdés míg a Sony gépeire is befut a program.

  • Olcsó USB WiFi AC adapter

    lo Egy olcsó WiFi AC USB adapter jó szolgálatot jelenthet, ha az új router csak elvileg támogatja a 2,4 GHz-es átvitelt.

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ed Parker

    nagyúr

    válasz PuMbA #35812 üzenetére

    Olvasgatva ezt a témát részedről nem pontosan tudom eldönteni hogy puszta trollkodás vagy szimplán megerősítést vársz arra hogy jól döntöttél, mikor 20Mp vázat vettél, hiszen mire kevés 20Mp?
    az addig rendben van hogy a mobilok piacán apró szenzorral valóban nem sok értelme van Mp-eket emelni, de a vázak tekintetében van értelme, ahogy írtak divat, glamour, portré és bármi olyan meló, ahol a megrendelő nagy felbontású fájlokat kér kell a sok Mp.
    nem véletlen hogy Phase one, Hasselblad digitális hátfalak vannak 150Mpesek is, akkor ők is tévedésben vannak mert 20Mp bármire is elég?
    Értem én az analógiádat, hogy számodra teljesen felesleges, mert nem csinálsz ilyen jellegű munkákat, de hidd el van piaca az “R” vázaknak.
    Konyi is egyébként tök jól leírta és látszik hogy nem vagy képbe, ha pályázol és tényleg akarod az év természet vagy vadfotóját, és ahogy ő is írta van a sok százból az az egy pillanat, na ez sikerült, oda kell hogy tökéletes legyen, hogy lehessen miből vágni, mert nem mindig tudsz elég közel menni, mint a balatoni vadkacsához és 28mm csinálsz portrét vele 30cm-ről.

    ahogy a magas fps-nek is van az adott felhasználásában jelentősége, lehet hogy nálad ez sem, de madár, vad, sport mind olyan ahova kell “a pillanat”.
    es nyilván a topikban az emberek saját nézőpontot tudnak írni, nem is értem mi mást vártál?

Új hozzászólás Aktív témák