-
PROHARDVER!
A Sony 2010. május 11-én bejelentette a MILC (tükörnélküli cserélhető lencsés) fényképezőgépcsaládjának első két tagját, a NEX-3, és NEX-5 gépeket, APS-C méretű szenzorral. A piaci várakozásnak megfelelően az APS-C vázak rövid, de gyors evolúciója után 2013.október 13-án megjelent az első full frame méretű érzékelővel szerelt Sony MILC ILCE-A7 néven. Az összefoglaló a rendszert átlátni próbál segítséget nyújtani.
Új hozzászólás Aktív témák
-
woodbear
addikt
Csoportokból kiszedni 1-1 közeli arcot ahogy beszélgetnek, esetleg templom ha nagy tér van. Ez lenne a fő cél. Esküvői hangulat fotók. Meg ugye páros fotózásnál, de arra biztosan jó lenne. Tehát nem sport esemény amire használnám.
mikrofon igen tudom, hogy a Batis lenne a legjobb (jelenleg) nekem. Sokak szerint az eddigi legjobb lencse ami készült. Nem is zavarna a 2.8 túlzottan, csak az ára
Nem fő obi lenne, arra a 35/85 páros marad, ezért nem szeretnék rászánni ennyit egyelőre. Az FE 135 megjelenéséig kihúznám ezzel ha többnyire beválik.Le is csaptam egy 135L-re, visszautasíthatatlan áron volt már csak egy olcsó MC11 kell és akkor kb 600€-ban megáll adapterrel együtt
Oldalam: www.swsfoto.de
Új hozzászólás Aktív témák
- BMW topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Mini-ITX
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Elérhetők az alkatrészek és szerszámok az iPhone 16 otthoni javításához
- Építő/felújító topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja