- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- BIOS frissítés
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
-
Motyi
senior tag
Annak aki szeretné a telefont zseblámpaként használni, annak itt van egy progi: [link]
Ez a telefon segédfényét kapcsolja be.Igaz elég gyengécske a K750 dupla ledjeihez képest, de több mint a semmi.A háttérben futtatva videózáshoz is használható, már aki éjszakai egérmozit akar felvenni gyér világítás mellett....
Van új FW is a telóhoz,de SEUS-on még nem elérhető,
remélhetőleg nemsokára az lesz:
R1CF001
- noise removed from radio
- increased speaker volume
- removed display switch off during usage
[Szerkesztve] -
gyurc
aktív tag
holnap megint hivom oket....
amugy valami 28 napra emlekszem hogy kene mozogniuk... valamit csak kene alkotniuk. Rendesek voltak sokaig de mostmar magas ivbol.. SOHA TOBBET TELEFONT SECHAND UZLETBOL! meg ha uj sem!
a multik megtehetik, ha a nagy szad, adnak masikat raktarrol, de ezek...Mindig legyen nalad a törülköződ
-
gyurc
aktív tag
most hivtak fel nekem a szervizt . SE-nel van a telefon, allitolag holnap mondjak meg, hogy alkatresz csere volt-e vagy uj telcsi. De jovoheten hozzak lefele. hurray.
Mindig legyen nalad a törülköződ
-
Mic ACE
aktív tag
Visszaolvastam, de nem találtam ilyen jellegű leírást. Szóval az mp3 csengőhang minősége érdekel. Legalább egy éve nem volt a kezemben SonyEricsson, ígyaztán nem tudom, hogy a K800i-nek is olyan tiszta, ám cérnavékony, testetlen, mélyhang nélküli-e a hangja a hangszórón keresztül, mint a régi modelleknél volt? Csengőhangnak tennék be drum'n'bass-t és rap zenéket, de ehhez a cincogás nem elég, mégha kritálytiszta is. Sajnos a MM-ban próbált telefonon eléggé cincogott az a pár gyári mp3. Nem tudom hogy azok voltak ilyenek, vagy tényleg maradt a régi a hangszórós hang?
"De minek az a párt, ami övön alul árt, meg a nagy vörös állami szuszpenzor!''
-
Mic ACE
aktív tag
Hát nem is vártam mélynyomót, de pl. egy Nokiához képest anno legalábbis nagyon cérna volt a hangjuk, igaz tisztább a Nokiánál, de a mélyeknek nyoma sem volt. A K800i-vel mi a helyzet a többi telefonhoz képest, és most nem a tisztaság nem a mélynyomó érdekel, csak relatíve a mélyebb hangok?
"De minek az a párt, ami övön alul árt, meg a nagy vörös állami szuszpenzor!''
-
casenoid
tag
Hol lehet kapni M2 memóriát a telóhoz? sehol nem láttam.
-
Gergi
senior tag
Újabb, kibővített és részletesebb teszt a telóról a Mobil Portálon: [link]
-
joey04
titán
hello! lenne egy nagyon fontos kérdésem! van egy se k800am de még akkor vettem amikor még csak angol menüs volt.kéne rá magyar nyelv-csomag.a sima szoftverfrissítés nem jó mer azt írja h a legújjabb van fönt!csak külön a nyelvi csomag kéne!
-
casenoid
tag
pár napja vettem, de egy gyakrabban torz a hang hívás fogadáskor.
több személy esetén is. Általában újrahívás után megszűnik a probléma.
Na most találjam ki hogy ez telefon vagy szolgáltató hiba... -
gorlin
őstag
válasz casenoid #621 üzenetére
vodafonos vagy?
mert nekem a k750i-m csinálja hogyha felhívom az 1270-át akkor a gépi hang torzit(a legnagyobb hangerőn a legjobban érezhető)
Egy próbát megér.
Megjegyzem szerintem a telefonom sz@r.Ezért nem lesz soha többet SE-om.Legalábbis addig amíg az átlagos működési idő kevesebb mint 1 év -
casenoid
tag
nem Voda, T-M-nél vagyok.
utánajártam,mielőtt kidobnád a telefon jelzem,hogy nem a teló szar.
Több kerületben szerelik az antennákat, csak ezt nem jelzik, meg persze nem fogják visszatéríteni a használhatatlan hívásokat.
Átmentem más kerületbe, és ott is folyamatosan ''teszteltem'' a 1430-as számon.
IX-be 4-ből min. 3 torz/kihagyásos hang - mint amikor nincs térerő. más kerületekben mindig hibátlan (legalább 20-szor hívtam tesztből minden helyen, tehát a mintavétel nem rossz ;-))
A hiba nem lehet a készülékben, ha ugyanazt a számot 10-szer felhívva ugyanazon a helyen egyszer végig rossz, utána meg jó, aztán megint rossz és nincs pattern a hibában.
És ez a hiba más kerületben (jóval odébb, Budán) nem jelentkezik. -
gyurc
aktív tag
udv!
visszajott garbol a telcsi:_)
aki meg angolul vettE: tessek bevinni oda ahol vetted, es fel kell veluk rakatni garanciaban.
Ha magyar beszerzes pesten a westendben az SE-nel felrakjak ra ingyen es bermentve 15 perc alatt, de elotte hivd fel a westendes emberkeket....
Garrol: hat ha minden igaz alkatreszt csereltek, ujra bekapcsol.:_-)Mindig legyen nalad a törülköződ
-
Motyi
senior tag
Hali!
Nagyon leült a topic.
Na de itt egy kis infó.Tegnap járt nálam egy HPM-82-es füles.[link]
Egy barátomé aki a K790-es telójához vette.Nagyon király.A füles része ugyan az mint a HPM-70-é.Egy ilyen távirányítós fülessel tökéletes Mp3 player lett a telefonból.1-2 hét és hazánkban is megvásárolható kb. 11-12e Ft-s áron.Én tuti beszerzek egyet. -
Mihaly
csendes tag
Én annak örülnék ha nálunk is lenne a K800 ilyen barna színben, nekem az nagyon bejön biztos, hogy azt venném meg
-
Raúl 7
csendes tag
Hali all
mibe kerül mostanság egy ilyen K800i? -
Jeannie
senior tag
Találkozott már valaki müködés közben a barna példánnyal? Az érdekelne, milyen színű a háttérvilágítás a billentyűzeten. Gugliban keresetem de nem volt világítós kép róla.
-
Jeannie
senior tag
Nem hiszem hogy kiadnak hozzá külön tartozékokat Csak a feketében ha jól tudom lila a felső gombsor fénye ... az meg a barnához ... hát ... látni kéne élőben tényleg
Amúgy nagyon jó telónak tünik, mostanában tervezek cserét, prémium kagylóra vadásztam, de mint nem szokványos, lehet hogy emellett döntök -
DarkChild
senior tag
-
Sába17
csendes tag
Sziasztok SE-sek!
Egy hete tulajdonosa vagyok egy k800-nek - nagyon-nagyon telefoooooon!
Egy pár kérdésem azért lenne - olyat ''csinál'' az én kis drágám, hogy hiába állítom akármilyen időzónára ill. nyári-téli időszámítsra az órát, az sms-ek visszaigazolásakor, mindig egy órával többet mutat! - A rendes óra tökéletesen működik - de a visszaigazolás nem! Próbáltam trükkösen kicselezni, de akkor meg kérte, hogy frissitse magát és újból ez a probléma jelentkezik! Miért csinálja ezt velem???
Illetve azt hol tudom megnézni, hogy a telefon mennyi és milyen számot tárol, a sim-en látom, de a telcsiben nem - vagy csak nem jó helyen nézegetem???
Segítsetek, köszi: Sába17 -
gorlin
őstag
Az Electroworldben''már csak'' 99e forint.Kezd lemenni az ára
-
Hedge
csendes tag
Tegnap vásároltam egy K800i-t a T-Mobile-tól. Régóta szerettem volna új telefont. A minden téren tökéletes szolgálatot teljesítő Sony Ericsson Z1010-esemet nyugdíjba vonultatni pedig a K800i tökéletes választásnak tűnt. Szerettem volna egy telefont amivel jól tudok ''dokumentálni'' vagyis jó a kamerája, mindenképpen vakus legyen és számomra nem elengedhetetlen, hogy esetleg MP3 lejátszóként is működjön.
Első benyomásom, hogy kicsit robosztus lett a készülék, főleg a hátlapon megbúvó fedlapos kamerával. Ezt a robosztusságot tükrözi a súlya is. Nem egy 6280, de az SE sosem spórolta az anyagot a telójaiból. Második dolog amitől bevallom megilyedtem a gombsor volt. Hihetetlen kicsinek tűnnek s bár nincs nagy lapát kezem még is első fogásra kényelmetlennek hatott a Z1010-es batár kezelőfelületéhez képest. Aztán a 3-4. sms után minden kétségem elszállt. Tökéletesen működik. Nem fárasztó az írás és egyből megtalálok mindent.
Nyúzom a kis dögöt és úgy látszik a befektetett pénz megérte és jó ideig nem kell telefonra költenem (már ha a teló megéli a garanciális időszakot).
Ja és aki managelni akarja annak ajánlom a MOBILedit! program legújabb verzióját. Az már ismeri a k800i-t is.Product Designer. Retired Superhero.
-
TomFace
tag
Hy all!
Én egy hónapja vagyok 'boldog' tulajdonosa a telefonnak.
Minden szép és jó volt, ahogy az elvárható volt, de két hete, mikor rádugtam a gépre, eltűnt a kép, és onnnatól se kép, se hang. Természetesen mivel garanciás, vittem a szervízbe.
Tegnap jött meg, nagyon örültem neki, és próbáltam elfelejteni a múltat.
Erreföl kb 10 perce újra meghalt az egész!!!!
Olyan mérges vagyok mostmár, hogy legszívesebben földhöz vágnám, 1 nap alatt bekrepáltt szinte felfoghatatlan.... Nem ajánlom a telefont senkinek, ez komoly Az egy dolog, hogy iszonyú sokat tud, de annyira könnyen összedől a rendszer, hogy ajajj -
Mihaly
csendes tag
Nem tudom ez hogy lehet én nekem már volt egy jópár telefonom és még egyet se fogtam ki ami ''önerőböl'' meghibásodott volna, sztem ez elég ritka és csak a soft kifejletlensége(huh) miatt lehet, habár ez én vagyok lehet hogy csak mákom van, de sztem csak az új szériás telefonoknál van ilyen
U.i.: Én ajánlom mindenkinek ezt a telefont mert ennyi pénzért nem kapsz jobbat(max az N73-at ha symbian kell hozzácsapsz kb 25 rugót)
[Szerkesztve] -
szab.tam
nagyúr
Hajháló mindenkinek!
Valszeg eldöntöttem, hogy k800-at veszek. Én egy szerencsétlen ingatlanos vagyok, így megörültem, hogy végre van egy használható vakus telefon. (Végre nem kell két külön géppel szenvednem.)
ÓRIÁSI KÉRÉS, PLÍÍÍZ!
Valaki készítsen már a telcsijével képeket az alábbiak szerint. Mindegyik este készüljön.
Egy szobai (kb. 15-20 nm-es szoba sarkából), tök sötétben vakuval, majd egy kis lámpát bekapcsolva vakuval és vaku nélkül is. Ugyanezt a fürdőszobában is az ajtóban megállva,(ne kijjebbről, mert akkor az előszoba faláról visszaverődik a vaku). Ja, és mindez bőven elég 640x480-ban. (Tehát össz 6 db. beállítás)
Előre is köszönöm, nagy segítség lenne!
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
DarkChild
senior tag
Én arra tippelnék, hogy USB-n keresztül kapott egy ''lórúgást'' a teló és valami megpirult benne (mivel ugye USB-n keresztül áramot is ad a gép a rácsatlakoztatott eszköznek).
Szóval vagy a túlfeszültség az oka..... vagy brutális szoftverhiba.
Nem tom, de hamarosan én is veszek egyet és tuti csak Bluetooth-tal fogom használni -
AlyArkhon
őstag
Sziasztok ...
Egy hete vettem a telót K800-ast , és most jöttem külföldről haza ... Feltelepítettem a cd-é tartalmát , de nem tudom szinkronizálni a gépet a telóval .. Mi lehet a baj ??
És valaki tudna segíteni az internet beállításoknál ??? ( ugye szeretnék letölteni gamékat a telóra , de így net nélkül nem tudok )
Előre is köszönöm ..Sierra Leone sokat szenvedett népének és mindazoknak , akik hiszik , hogy a pokolban is élhetnek Angyalok. UI .: Diabló él !!
-
joey04
titán
Hello mindenki! Nekem is K800am van de semmi hiba nem jött még ki rajta, pedig majdnem minden nap gépre dugom!Arra kell csak figyelni hogy ha XP van a gépeden(mi más??) akkor fönt kell lenni asszem az sp2-nek különben nem megy rendesen a dolog!Legalábbis nálam addig nem ment de miután feltettem az sp2-t már minden fut rendesen!
-
Atomgeszi
veterán
válasz AlyArkhon #648 üzenetére
Próbáld meg feltenni a MyPhoneExplorer-t vagy az FMA-t, és ezekkel a programokkal próbáld szinkronizálni.
Játékokat meg netről is letudsz szedni ingyen.pl ingyen
http://www.myk800.lasyk.net/
http://www.godfathers-mobile.de/
http://www.zedge.net/
http://www.mobile9.com/
http://getjar.com
http://seria.hu
meg stb. most több nem jut eszembe
USB kábelll utána feltudod rakni a telefonra, az egyéb mappába.Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt