- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
as_Rock
őstag
Szasztok!
Eddig s939-en toltam, most beújítottam egy am2-es 3600+ x2 birsalmát, alá Asus m2npv-mx és egyenlőre 1GB-s kingmax marcik.
A gondom, hogy ha tv-kártyáról akarok felvenni, vagy megemelni picit a videókártya sebességét rögtön újraindol az xp
Kevés neki a táp, vagy valami drivergond lehet? (nem húztam újra az xp-t, csak felraktam az új lap drivereit)
Juteszembe: Mennyivel eszik többet egy ilyen rendszer, mint a 939-es 3500+ sima a64 procis (ha egyáltalán többet eszik)
A táp egy asszem wtc 350W-osnak írt csoda, a régi géppel semmi ilyen gond nem jelentkezett, igaz a tápventi mintha most jobban tekerne, mint korábban.
Erről jut eszembe: Biosban belövöm, hogy cpu-cooler 800-at pörögjön (4 tűs gyári hűtő) az everest szerint meg 2800-on forog a cpu melyik a nemigaz"Tényleg, ki kellene találni valami beavatási szertartást. Mittomén, be kell szólni egy modinak, ...ilyesmi.'' - by csigi
-
Chaser
legenda
válasz as_Rock #2502 üzenetére
Azt a csoda ''tápot'' cseréld le sztem, nem fogyaszt többet sztem ez a proci sem, ha opn alapján az amdcomparen + tudod nézni. Ha vga órajelet emelsz valszeg instabil lesz, azért indulgat újra.
800 v 2800 az rpm? Sztem nézz rá, szabad szemmel sem nehéz különbséget tenni..800-nál szinte lehet látni a ventiket 1-esével_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
as_Rock
őstag
ha nincs több fogyasztás akkor nem értem miért lesz instabil, 939-es lap+proci+2x512 helyett am2-es lap+proci + 1x1Gb memó, ennyi a változás, az összes többi alkatrész változatlan, a gép lapcsere előtt atomstabil volt, és se a tv-ből felvétel se más dolog nem okozott ilyesmit
"Tényleg, ki kellene találni valami beavatási szertartást. Mittomén, be kell szólni egy modinak, ...ilyesmi.'' - by csigi
-
Boci_83
őstag
válasz as_Rock #2504 üzenetére
Mindenképpen told újra az Xp-d!! Biztos hogy ez miatt van a gond, és nem azért mert gyenge, vagy nem jó minőségű a tápod. A tápcserét nem azért javasolták hogy ilyen jellegű a probléma, hanem itt ''Prohardver-en'' iratlan szabályként szerepel hogy '' jó konfigot, nem bízunk gagyi, no-name tápokra, a számítógép szive a tápegység, és nem a proci!!!! ''
-
Chaser
legenda
válasz Boci_83 #2506 üzenetére
Ezért javasoltam tápcserét valóban xp reinstall sokat segíthet, én ugyanolyan chipsetű lapra váltottam, mint az előző volt, csak ezen van vga is, a másikban is nv volt, ebben is az van, fel is állt a win, a lan-t meg az audiot át kellett raknom, utána már nem nyávogott, viszont a tunert sehogy nem akarta felrakni, állandóan az sp2 lemezt kérte, ha azt beraktam a driver cd-t..aztán sp2-t.. újratoltam a wint, 1ből felment a tuner is
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Cyberslider
őstag
Vagy min. Sysprep (Deployment tools) illene......
https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/cyberslider/index.html
-
IxSzDé
csendes tag
Hali!
Msi K9A Plat. vagy Asus M2R32-MVP
Vagy van ezeknél sokkal jobb lap is AM2-esben???
Elörei is Thx!by.: BraziŁ <--
-
as_Rock
őstag
Nem feltétlenül kell újrarakni, csak a hw-khez és a csipszethez tartozó (esetleg proci) driver változik, ha ezeket kigyalulod a csere előtt és kitakarítod a registryt, jó eséllyel nem lesz gond.
Nálam nagy változás nem történt, eddig is integráltvga-s nvidia csipszetes alaplapot használtam, csak a drivert kellett leszedni, registryben Current Control Set részt törölni, gépet újraindítani, aktuális nvidia drivert feltolni, és megszünt a gond, felvesz rendesen a tvkártya, csutkáig húzhatóm a videókártyát és stabil a rendszer
Tápcsere lesz, mert valami csendesebb tápot szeretnék, de mivel kiderült, hogy sw-gond miatt voltak az újraindulások és momentán a hűtőventi nagyobb zajforrás az lesz az elsődleges. A mostani táp és ház egyébként az ebben [link] a cikkben írt foxconn tla és CWT táp"Tényleg, ki kellene találni valami beavatási szertartást. Mittomén, be kell szólni egy modinak, ...ilyesmi.'' - by csigi
-
as_Rock
őstag
Miért?
Memóvezérlő a prociban van, HT sebesség, egyéb szabványok a lapon nem változtak, csipszet ugyanúgy 6100/6150+410/430-as, ennél szvsz nagyobb ugrás volt bartonról 939-re váltani és kollégánál hasonló módon elvégzett lapcsere után se volt gond, kb.1 éve panasz nélkül használja a rendszert."Tényleg, ki kellene találni valami beavatási szertartást. Mittomén, be kell szólni egy modinak, ...ilyesmi.'' - by csigi
-
Probiker
aktív tag
Nah, gyerekek. Megvan az új Chieftec tápom. (GPS-350EB-101 A)
És faszán müxik vele gépsárkány
Amióta a biost visszaraktam az eredetire, azóta nem csinált semmi ''hülyeséget'' lap
Jó ez a kis biostar. De az a fránya CnQ .....Ford Mondeo Tournier 2.0 16v Ghia. ABS,ASR... Röviden Ghia :)
-
Oliverda
félisten
válasz Gyuri27 #2523 üzenetére
Hmm...hol írt erről többet? Melyik topic-ban?
Amúgy így ránézésre az áramellátása tényeg nem néz ki túl komlyan az ASUS-nak. Na de már nem kell sokat várni a jó kis RD790-es lapokra. Azok fincsik lesznek majd."Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
-
Shepard
tag
Üdv!
Egy olyan fogós kérdésem lenne, hogy létezik-e olyan Am2-es alaplap, ami ilyen paraméterekkel bír: van rajta agp-slot, legalább 1 ata vezérlő, DDR2-es memória passzol bele, illetve rendelkezik még legalább egy firewire porttal. Bocs, ha valami nagy hülyeséget írtam, nem vagyok teljesen felvilágosult az alaplapok terén. -
Shepard
tag
Bocsánat, még hozzátenném, hogy a firewire port nem annyira lényeges. Anélkül is túlélem.
-
paleinho
senior tag
BIOSTAR TA690G AM2 OC experience by windwithme
[link]
ez a gyerek mindig ilyen ''hihetetlen'' oc-kat csinál ezekkel a lapokkal
itt meg 250 MHz-nél többet nem megy senkinek
[Szerkesztve] -
Gyuri27
félisten
Nos, hogy menjen a totyik. A multkori dfi deszka zotyinál 14750 ft.
Amd - Radeon - Ryzen
-
Atlantis
veterán
Úgy gondolom, megérdemli a téma a kiemelést.
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
tkesy
őstag
A napokban váltottam AM2-re, és lenne egy kérdésem... Az oprendszer feltelepitése után ezt láttam az eszközkezelőben: [link]
Mit driver kell még ahhoz, hogy ezt normálisan felismerje az oprendszer
[Szerkesztve]>>>> The Truth Is Out There - I Want To Believe <<<<
-
Atlantis
veterán
Ha összefoglalja valaki privátban, mit tegyek bele, megteszem.
Én nem vagyok képben ebben a témában.>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
Gyuri27
félisten
válasz paleinho #2538 üzenetére
Itthon egy ember forgalmazza. Viszont csak nv cipsetest mert az amds-ből egyszerre kb.20-at kellene hozni, azt meg nem válalja be.
Chaser: pont az a jó. Nincs összezsufizva minden. Nem férbe a házba?
Köszönjük a kiemelést!!!
Nemsokára majd a cimet is bővíthetjük Socket AM2 - AM2+ ra.
ftc: (tudom visszafelé nem szabad) kinek? teszt,tuning?
[Szerkesztve]Amd - Radeon - Ryzen
-
Gyuri27
félisten
Kinek van ilyen asusa? Mit megy?
A jetre vissza térve. Persze, hogy nem rendelnek, mikor nem tudják mi az! Szerezni-e kellene a földalól is több fajtát. Azokat beküldeni a ph szerk-be, hogy teszteljék, húzzák.
Biztos vagyok benne ha azokon jól szerepelnének vennék őket. De vakon senki nem vesz deszkát! Az oldalára legalább külföldi teszteket feltehetne!
paleinho: [link]Amd - Radeon - Ryzen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BMW topik
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Hardcore café
- Horgász topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Óra topik
- Androidos tablet topic