- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
Új hozzászólás Aktív témák
-
cdm12
tag
Színkalibrációra esetleg van lehetőség , mert amiket én néztem M20 , SJ 5000 , Git up 2 , mind annyiban maradt alul a Goproval szenben , hogy a képe kicsit zöldesebb volt. Nem adta olyan jól vissza a színeket mint. Pedig a szenzor is más mindegyikben.
-
Balubike75
tag
Még a múlt héten csináltam egy kis klipet az 1.4.7 fw-el. Nekem nincs túl sok problémám a hot pixelekkel.
-
veterán
válasz santa clause #3448 üzenetére
Motorozáshoz már közel egy éve én is egy hero4-et használok. Van különbség.
--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
Lac-coo
őstag
I love latte-avokado !
-
Enoch
csendes tag
Én nem vagyok profi videós. Autóba menetrögzítőnek és sportban edzést, mozgásmintákat rögzíteni használom. Eddig a célnak megfelelt. Alig több fél évesnél és azért már kapott az élettől rendesen, 2 vízálló tok már összetörött rakta mikor ráesett súly.
Én mondjuk minden alkalommal agyvérzést kapok tőle amikor aksit kell cserélni. Edzés alatt lemerül és magnéziás kézzel próbálom kifeszegetni az akku fedelet részben sikertelenül... Volt már, hogy csipesszel meg késekkel próbáltam visszahúzni a reteszt és kinyitni a fedelet. Azért ezek a kis apró dolgok előbb utóbb nagyon zavaróak tudnak lenni... -
cdm12
tag
Nekem ezen a videón az M20 képe jobban tetszik , a kérdés , hogy hogyan lehet ezt a minőséget elővarázsolni belőle ?
-
-
don pardon
aktív tag
Nektek mukodik a super view? Nalam ugyanakkora a latoszog mint a sima FullHD-nal (azaz kisebb mint a 2k, illetve a 720 fps-nel)
Ha 5 perc múlva nem jövök vissza, várjanak tovább! - by Ace Ventura
-
JamesHolden
aktív tag
Végre megjött az enyém is, alig várom, hogy tesztelhessem
Szerencsém volt, nem fogta meg a vám (Banggood rendelés, 3 hét alatt itt volt)Bújva a beállításokat elég részletesen lehet finomhangolni. Nappali fényekhez "általános" használathoz jó az alapbeállítás vagy van más tesztelt/ajánlott?
64Gb-os kártyát használok, gépen belül formáztam ami FAT32 lett. Ez azt jelenti, hogy 4Gb-onként vágja a videókat a fájl limit miatt? Meg is áll a videó vagy folytatja?[ Szerkesztve ]
-
Balubike75
tag
válasz JamesHolden #3465 üzenetére
Folytatja
-
Balubike75
tag
Nem tudtok véletlenül egy sötét, vagy rosszabb látási viszonyok melletti beállítást? Persze ha van ilyen??
-
veterán
válasz Balubike75 #3467 üzenetére
Ezek a kamerák nem igazán jók sötét környezetben.
-
Balubike75
tag
válasz sityupityu #3468 üzenetére
Jaja tudom, csak hátha valamelyik beállításnál kevésbé zajos a kép
-
veterán
válasz Balubike75 #3469 üzenetére
Hát...szerintem nem igazán lehet ezen a dolgon javítani a beállításnál.
-
Mrlink
tag
válasz Balubike75 #3467 üzenetére
az egy picit segít ha kevesebb fps-t állítasz be.
-
TKL
tag
Nemrég változott az 1.4.8 leírása, vajon új fájlt is töltöttek fel? Mintha hosszabb lenne a lista, hogy mit tartalmaz.
-
szuper94
tag
Sziasztok!
Ha minden jól megy akkor jövőhéten jön nekem egy SJ6 Legend egyenesen az SJCAM tól.
Egyből készítem is a videós összehasonlítást M20 és 5000X Elite biztos benne lesz.
4. kamerának pedig lehet hogy egy xiaomi yi 4k lesz.
Addig is nézzétek meg eddigi tesztvideóimat!
https://www.youtube.com/playlist?list=PLMTVhCtNTiC_iwBSErMLv1lpQ6VnAIIQL -
don pardon
aktív tag
En leszedtem, de kulonbseget nem fedeztem fel.
A leiras talan azert valtozott mert most bekerultek azok is a leirasba amit anno az elso 1.4.7 tartalmazott.A GUI design jo lett, bar a nekem elegge hianyzik, hogy nem latszik az elem toltottsege illetve, hogy milyen felbontas van kivalasztva. Illetve a fullhd super view nem csinal semmit...
Ha 5 perc múlva nem jövök vissza, várjanak tovább! - by Ace Ventura
-
Enoch
csendes tag
Sziasztok! Nem tud véletlenül valaki ajánlani olyan kamera táskát/tokot ami molle rendszerre illeszthető?
[ Szerkesztve ]
-
H0r1
tag
Sziasztok!
Tök véletlen akadtam bele ebbe:
http://www.emag.hu/e-boda-sport-videokamera-szurke-sj5000w/pd/DBLYK2BBM/
Egyébként sj5000X -et szeretnék venni a gyro stab miatt, főleg autós felhasználáshoz. NEM dashcam-ként.
Szerintetek mi ez az e-boda?
-
H0r1
tag
válasz pmheros #3479 üzenetére
Senki nem keresett jót.
Én mondtam hogy teljesen halott, tehát alkalmatlan, rossz, fos, használhatatlan és így tovább..
Cserébe a 4000+ vagy az m10 már vállalható felvételeket készít sötétbe, és nem lesz tűzpiros az egész kép..
ITT láthatóan piroslik az egész
ITT pedig szintén piros továbbá nem látszik annyi részlet mint az egyel előtte lévő verzióval.
Szóval én nem kerestem jó esti felvételeket készíteni képes kamerát csak megállapítottam azt a TÉNYT, hogy jelen videók alapján a nullát tudja hozni masszívan.
Próbáld újra!
-
veterán
Én nem tudom, hogy egyébként mit vártok. Ezeket a kamerákat nem arra találták ki, hogy este videózgasson az ember vele, ez nem arra van. Ezek sportkamerák! Különböző akció és sportjelenetek megörökítésére vannak amiket általában nappal folytat az ember. Az sem lehet kifogás, hogy autóban akarjátok menetrögzítőként használni - mert bár arra is lehet valamilyen szinten használni - de nem ez az elsődleges felhasználási terület ahova ezeket a kamerákat szánták.
Ha sötétben akartok filmezni akkor rossz helyen keresgettek. Nézzetek mást, ne akciókamerákat.--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
paci88
tag
Sziasztok. 5000 plus vagy 5000 x elite a jobb választás motoron történő használatra? Rázkódásvédelem, hang környezeti változások kezelése. Melyiket érdemes venni inkább?
-
paci88
tag
Illetve nem tudom, hogyan keressek rá motoros kiegészítőkre(rögzítőkre) vagy komplett készletre. Ilyesmire is szükségem lenne majd
-
Tomasz8
csendes tag
Sziasztok!
Az Sj5000 szériának mennyire gyakori a pixel hiba? Ma vásároltam egy Sj4000+ és sajnos pixel hibás. Felvételen sajnos fehéren villog több pixel ami sötétebb felvételen nagyon zavaró. Ennél a szériánál is van ilyen? Köszi!
-
szuper94
tag
Sziasztok!
Megérkezett hozzám az sj6 legend.
Holnap várható az összehasonlító videó az sj6, m20, 5000x és 4000+ között.
Eddigi tesztvideóim!
Jövőhéten Lamax kamerákkal is lesz összehasonlítás! -
Dictator^
veterán
válasz szuper94 #3489 üzenetére
Fura, hogy kint van ez az SJ7 Star is már, de az sjcam hivatalos oldalán még csak az SJ6 Legend a top készülék. Legalábbis a főoldalon az látható csak.
A másik fura, hogy eddig az árukeresőben azért jó pár helyen kapható volt az SJ6, most meg ha jól látom ez a kör eléggé leszűkült.
Rendben köszi, várom.
És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
szuper94
tag
Sziasztok,
Egy kicsit megcsúsztam vele de elkészült az első sj6 legend-es összehasonlítás,
Lesz még több és részletesebb teszt is hamarosan.
SJ6 Legend vs M20 vs SJ5000X vs SJ4000+
https://youtu.be/nzlGQn2hs9YTöbbi tesztvideóm:
Attila444
aktív tag
Az összehasonlító teszttel én csak később leszek kész, de addig itt van egy éjszakai felvétel az SJ6-tal: https://www.youtube.com/watch?v=65EGEc7zOrk
-
szuper94
tag
Sziasztok!
Legújabb videómban egy GoPro Hero 5-öt egy Lamax X10-et egy SJ6 Legendet és egy 5000X Elitet teszteltem!
https://www.youtube.com/watch?v=usNqISqLAs0&t=37s(hamarosan lesz második része is!)
Ha érdekel valakit készítettem egy külön Lamax-os összehasonlítást. (https://www.youtube.com/watch?v=cwL-9G-Vdc4)
További videóimai itt találjátok!
Lac-coo
őstag
Ahogy nézem SJ7 Star cucc van a lamaxban, remélem SJ is ilyen tuti lesz ! abban jobban bíznék ...
I love latte-avokado !
-
Balubike75
tag
SJ7-et várom én is, leginkább az 1080p/120fps, és a külső mikrofon miatt. De egyelőre nagy a csend.
-
szuper94
tag
Én most próbáltam először a lamax-ot és nagyon jó benyomást keltett. A lamax is tud mindent amit az sj7 star majd valamikor fog. 4k/30 fps 2k/60 fps FullHD/120 fps 720p/240 fps
-
Chrys_
addikt
Nekem tavasszal kell 1-2 kamera, lamax vagy sj7 star lesz. GoPro 5-ért nem adok ki annyi pénzt. Ami még érdekelne: lehet valahogy külső akkut rájuk kötni? Hosszabb felvételekhez fullHD-ben. Nem baj, ha valamit forrasztani kell hozzá, ami nem a kamera, hanem valami dummy akku módosításával járna. A vízállóság nem nagyon kell, csak az esőt bírja a cucc, mert motorra kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Diablo IV
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Microsoft Excel topic