- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
Kis szolgálati közlemény. Igen régi sokat látott 8Gb-os Class6-os memkarit megette a legend. Semmi egyéb felségjelzés nincs rajta.
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
Balubike75
tag
Class 10-es alatt ne is próbálkozzon senki videokamerába memóriakártyát tenni!
-
félisten
válasz Balubike75 #3954 üzenetére
Miért is? Én a 4-est is ha más nem lenne. Az 5000X simán írt a 128Mb-os NOKIA márkájúra 2K-s videót. Igaz nem sokat.
[ Szerkesztve ]
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
Szoles
senior tag
Tényleg eltűnt a nemrég kiadott 1.5-ös firmware? Mi lehet az oka?
http://support.sjcamhd.com/support/solutions/articles/9000011814-sj5000x-elite-firmware-update-newest-version-v1-4 -
Balubike75
tag
válasz Kolondrum #3955 üzenetére
Az írási sebesség miatt, ezt szakemberek mondják, és amúgy is ezt ajánlja a gyártó. Lehet hogy elmegy a lassabb is, viszont nagyobb eséllyel fog tönkremenni a kártya. A másik, hogy inkább végy 2-3 32Gb-os kártyát, mint egy nagyobbat, mert ha probléma van nem vész oda az összes felvétel. Ezt is fotósok, filmesek mondják.
-
don pardon
aktív tag
A megígért sok újítás helyett csak 1 feature-t raktak bele (1080p 25p felvételt) és azt is bugosan. Gondolom ha kész lesznek az újítások illetve ezt kijavítják akkor fogják újra felrakni.
Amúgy össze vissza beszélnek. Egy fórumon azt mondták, hogy csak akkor lesz valami hivatalosan kiadva, ha az app-on keresztül lehet telepíteni. Ha csak a honlapon van fent akkor az nem "latest stable firmware"
Ha 5 perc múlva nem jövök vissza, várjanak tovább! - by Ace Ventura
-
Szoles
senior tag
válasz don pardon #3959 üzenetére
Akkor jól sejtettem, hogy ez van a dolog mögött.
Ez a "hivatalos" dolog érdekes.[ Szerkesztve ]
-
Vasinger!
nagyúr
Ide is bedobnám a kérdésemet: katt
-
hardkris
csendes tag
válasz Attila444 #3942 üzenetére
Nekem épp a nagyobb kontraszt tetszik, amikor olyan élénkek a színek.
Rengeteg videót és tesztet megnéztem már és nem órákat, hanem napokat töltöttem el (tesztek és fórumok) olvasással de kérlek segítsetek lehetőleg nem elfogult véleményetekkel, hogy mivel akció kamera vásárlás előtt állok, ti melyiket választanátok az alábbiak közül?
- SJCAM SJ5000X ELITE (sokáig szentül hittem hogy ez kell nekem)
- SJCAM SJ6 Legend (ezt már többször kizártam rosszabb videóképei miatt, de mégis sok jót olvasok róla)
- SJCAM M20LAMAX X10-et már kizártam fórum tapasztalatok alapján.
Egy készülék lebeg még az éterben, az ára miatt külföldi rendeléssel férne csak bele a keretbe visítva, az pedig az SJCAM SJ7 STAR.Esetleg milyen sorrendet állítanátok fel?
Vagy netalán kiegészítenétek a sort!?Kérlek segítsetek véleményetekkel, tapasztalataitokkal, témában való messzemenő jártasságotokkal.
-
atees
őstag
Sziasztok!
Nézegetem a sj5000+-ot, nem találok sehol hozzá olyan selfie botot ami a markolatról gombnyomással mondjuk képet csinál, valóban csak sj6 legendtől lenne ilyet bot ?
Köszi előre is a választ!Aláírás (nem kötelező megadni) :)
-
hegyimorc
senior tag
Mi az, hogy "ha van wifi"?
Ami wifin távvezérelhető az mind saját maga szolgáltatja a wifit, akár fényképezőgép, akár videokamera.
Szóval ami wifin távvezérelhető annál van wifi.Eladó 100km-t futott CUBE SL Cross Race fitness bringa 460eFt helyett 300eFt-ért (kb 175-195cm közötti magassághoz) : https://goo.gl/acsjPA
-
-
veterán
-
hegyimorc
senior tag
válasz sityupityu #3978 üzenetére
Kb 3 fényképezőgépem és 2 kamerám van ami távvezérelhető. Mit értenék félre, ha évek óta használom?
Azt viszont többször is előfordult, hogy aki még nem használta így, annak el kellett magyarázni, hogy a wifis távvezérléshez nem kell olyan helyen lenni ahol "van wifi".
Eladó 100km-t futott CUBE SL Cross Race fitness bringa 460eFt helyett 300eFt-ért (kb 175-195cm közötti magassághoz) : https://goo.gl/acsjPA
-
veterán
-
Till@
tag
válasz sityupityu #3980 üzenetére
-
Balubike75
tag
Ezt nem értem, hogy honnan szedte ezt a frissítést az elite-hez?? Hivatalos oldalon nincs semmiféle frissítés!??
-
Balubike75
tag
Válasz, itt az új 1.5.1 frissítés az 5000X Elite-hez!
-
feeregon
csendes tag
Sziasztok!
SJ6 legend bekapcsolás után 1pillanatra megjeleníti a képet, utána csak a piros led világít, nem reagál semmire. Van valakinek tipje, hogy mi lehet a gond?EgON
-
Szoles
senior tag
válasz Balubike75 #3983 üzenetére
Hurrá, hurrá, de azért csak nem üt ez akkorát. :-/
Az 1.4.6 még mindig szebb képet produkál.
Ami nagyon gáz, azok a világos részek, érdemes a betonjárdát figyelni, kiégeti a képet!Mi a túróért nem vesznek vissza a kontrasztból, vagy legalább csinálnának jobb állítási lehetőséget... :-(
[ Szerkesztve ]
-
lao
tag
SJ5000X Elite Firmware ,, több . Én innen szoktam beszerezni. : [link]
csgo jarokeret 37.221.209.104:27164 ----örök windows biteskedjék az androidos iPhonodon----
-
Balubike75
tag
Én visszaraktam az 1.4.9-et, mert az új fw-nél megint lett 5-6 pixelhiba. Gány ez a frissítés megint
-
Szoles
senior tag
válasz Balubike75 #3987 üzenetére
Na, akkor én meg hagyom az 1.4.9-et, nem próbálkozom ezzel.
Úgysincs semmi lényeges új benne, az a low-light nem hiányzott eddig sem, fény nélkül úgysem lehet fényképezni, videózni.
Pedig milyen jó lenne egy tényleg hasznos frissítés. Vajon miért nem az érdekli őket, hogy a júzereknek mi hiányzik, miért inkább ők ötletelnek?
[ Szerkesztve ]
-
SkyS1gn
félisten
Utómunkázásra mik a legjobb beállítások? Élesség kontraszt stb, kicsit olyan túlélesített a képe alapból nem?
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
Opa
tag
Sziasztok!
Elveszett egy SJ5000x-es kamerának az akksitartó fedele/ajtaja.
Magyarországon hol lehet ilyet kapni?
(Egyedül az aliexpressen találtam 7 dollár körüli árért)Előre is köszi a segítséget!
-
Triggerer
csendes újonc
Kis segítség kellene: A legutolsó 1.5.1es FW van fennt, már ezzel vettem... de a videóminősége számomra valahogy nem az igazi. Túl kontrasztosnak, túlszaturáltnak tűnik az egész felvétel, pedig "low"on van a kontraszt... valahogy nincs dinamikája a felvételnek, a kék ég kiég, Sj 4000 is voltak hasonló gondok, de itt valahogy látványosabb... Ha a WDR be van kapcsolva, gyengébb fényviszonyoknál , a fekete árnyékos részek
sötétkékbe, ciánba fordulnak... Hosszú zárnál meg elég durván hotpixelesedik JPGben, és RAWban is... Utófeldolgozom a videót, szóval valami "flat" hatást szeretnék elérni, ilyen célra ti milyen FW-t milyen beállításokkal tudnátok javasolni? Illetve nem tudjátok, ND és Lináris polárszűrőt Magyarországon lehet kapni hozzá?
Előre is köszi a gyors választ![ Szerkesztve ]
-
aragorn
újonc
Sziasztok,
két napja érkezett meg a hivatalos gyártótól rendelt S5000x Elite kamerám, és máris 3 probléma adódott vele:
- Ha összekötöm a kamerát a számítógéppel akkor két lehetőség van: az egyik hogy megnyitja a memóriakártyát és a tartalmát (Mass Storage), a másik a Connect PC. Na már most nekem eleve csak az első opció él, ha azt választom hogy Connect PC semmi sem történik, ami már alapból nem okés
- Ennél rosszabb hogy amikor bekapcsolom a kamerát folyton azt írja ki hogy DP Bright Adjust, Please wait, aztán pár másodperc múlva vagy DP: NG és Power off, vagy ha lefedem a lencsét akkor DP: Pass és Power off. Kikapcsolom, utána újra be, és kezdődik elölről. Ha nincs bent a memóriakártya akkor nincs ez a probléma, de ha visszateszem akkor használhatatlan a kamera emiatt. A kártyát is a hivatalos gyártótól rendeltem, próbáltam másik kártyával is, ugyanez. Csináltam előtte pár fotót és videót, aztán az egyik videó után kiírta a DP Bright Adjust, Please wait üzenetet, és azóta nem tudom használni. 1.5.1-es firmware van rajta, ami tudtommal a legfrissebb
- Wifi gomb hol reagál, hol nem (de ha reagál akkor is ledob előszeretettel elég hamar)
Valakinek van egy okos tanácsa, főleg a második pontra?
Örök köszönet!
-
Triggerer
csendes újonc
válasz aragorn #3995 üzenetére
Az első nálam is így van, sem win7, sem win 10 nem ismeri fel, szerintem driver gond lehet, mert az SJ4000et mindkettő látja. Megoldást erre nem tudok, nem használom webcamnek. A második hibára talán megoldás, ha másik kártyát próbálsz, vagy pc-n formázod a jelenlegit, ez a DP check elvileg DeadPixel szűrés, és akkor jön elő, ha a karin van egy engmode mappa, vagy file, vagy ha hosszan nyomod fotózáskor a rec gombot. Ha szűz frissen formázott kártyával is csinálja, akkor passz...
A harmadik lehet hardveres hiba is (hibás gomb), de lehet, hogy a közelben sok wifihálózat használja ugyanazt a csatornát és azért akadozik a kapcsolat.
Ha a második nem oldódik meg, próbáld meg újra frissíteni a firmware-t.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest