- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Home server / házi szerver építése
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mini-ITX
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
horatio
tag
Tehát lényegében mivel két külön szálon fut a két unit, ezért a seti úgy ''látja'' mintja egyszerre két géppel dolgoznék. A ''valós unit idő'' ezért nagyobb mint az ''effektív''.
Na most már tökéletesen össze-vissza írtam
Ezt bogozza ki vki.Két nap az élet, három nap a karnevál.
-
Mag
senior tag
köszi !sikerült ,nagyon kemény!
De azon gondolkozom hogy ha már ilyen nagy ipari szinten nyomja az ember akkor nem PC-kkel kéne csinálni.
SUN -rol halottál biztos, és azok állitolag a többszörösére képesek mint a
mai pc-k,joval alacsonyabb órajelen.
Akinek már volt dolga SUN szerverekkel, irhatva vmi hasonlithato adatot, pl egy 2500+ -nak a hányszorosára képes egy átlagos SUN -os konfig.
most nézem, hogy Luke Mester ''csak'' 800 unit-ot csinál meg 1 nap alatt a 24 gépével? és van aki ennek a 20x-osát ,ezért ez odabasz !!!!
[Szerkesztve][20:21:00] <.[VIP]Viky> miért van az, hogy oda van egy film mögé írva hogy avi és közbe angol?????????????????????
-
Bgs
senior tag
En szinte kizarolag Linux alol hasznalom. Erezhetoen gyorsabb volt a parancssoros, mint ugyanazon a gepen a win-es kepernyopihentetos. (Nem szeretnek hazudni, de ha emlekezetem nem csal akkor 6-7ora vs. 10-11 ora volt a ketto).
A Linux-osban azt szeretem, hogy tok nyugodtan lehet mellette dolgozni, akar egy szerverre is fel lehet rakni, ha szukseg van a teljesitmenyre, akkor hatraszorul es alig eszik cpu-t. Egy ideig bent is voltam a top 4000-ben *mely nosztalgikus sohaj*Bgs Kek modolt farmer, SMP bicska, spam taszito ing, integralt karora, personal firewall gatya, antisztatikus zokni, 5 sec alatt rebootolhato cipo.
-
Slax
senior tag
Üdv.
Harmadjára sikerült!Igaz, akkor már kalapáccsal vertem az egeret,hm,kicsit furcsán is néz ki.Senki nem mondta,hogy a passwordnél nem kell beütni a pontot is a végén!!!''mit csinálsz? megmondod a gépnek: MŰ-HOLD-VEVŐ!! NEM ÉRTED?! MŰ-HOLD-VEVŐ!!'' by escie '' Fáznak a bitek, a kihűlt adatok egymáshoz bújnak... by LAN Sianis megtömött egy pónit
-
LukE
veterán
válasz horatio #1062 üzenetére
sokadik probara megy, de neha akkor is csak elkuldi, leszedni mar alig kepes.
(tejoeg, most szamoltam, 1 cd-nyi WU-t szedtem le eddig. modemmel uj proccal mar eleg sok ido a napi betevo seti adagot lehuzni)
[Szerkesztve]''Firefoxot hasznaljanak csak a gyavak. Az Explorer az igazi ferfiak bongeszoje! Veszely, kaland, nyitottsag!'' ιQι
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ingatlanos topic!
- Hálózati / IP kamera
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megjelent a The Last of Us Part 1 PC-s kiadása
- OLED TV topic
- OpenMediaVault
- Hosszabb bemutatót kapott az Indiana Jones and the Great Circle
- Home server / házi szerver építése
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office OEM/Retail kulcsok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest