- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Home server / házi szerver építése
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mini-ITX
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Starsky72
addikt
Hi!
Igen, közben elindítottam, mert nem bírtam várni.
Lehet, hogy majd belépek én is, van 2.5K csomim.:T
Viszlát holnap....minden szép és jó, márványszemű angyalok, ház és luxushajó...
-
Starsky72
addikt
...minden szép és jó, márványszemű angyalok, ház és luxushajó...
-
-
Starsky72
addikt
válasz Starsky72 #370 üzenetére
amúgy valszeg majd azzal kapcsolatban lenne kérdésem, hogy miként tudok csomagokat cipelni haza, mert jelenleg pendriveon szállítom őket, és másolgatom be őket 1esével, de egy linken olvastam, hogy van valami manager progi, amiről ti tuti többet tudtok.
-
Starsky72
addikt
válasz Starsky72 #372 üzenetére
na a manager progi kipipálva, megtaláltam és már műxik is, viszont amin nem jutok tovább, az a stash és a spy 1üttes használata. van erre valami lehetőség, mert miután a stashnak átneveztem a klienst, onnantól a spy nem műxik. A state külön könyvtárakban van és nem a kliens.exe vel 1ütt.
szal van valami +oldás?...minden szép és jó, márványszemű angyalok, ház és luxushajó...
-
Starsky72
addikt
mi az a seti driver? ha helyettesíti a stash-t, ami nekem maga a mennyország (idáig állandóan figyelnem kellett, hogy mikor van kész és manuálisan cserélni, beszarás, hogy ilyenek vannak én meg szopok évek óta) na de most már hawaiidizsinapfény van, non-stop megy este a gép, nem kell felkelni hozzá, mint egy gyerekhez.
szal ha tudod, akkor magyarázd el lécci a drivert és akár el is küldhetnéd vagy link. Amúgy a parancssoros is nagyon jaffa, 2félről lement 2körülire a csomagidő vagy még alá is
köszi ennek a topicnak
jövőhéten belépek de amúgy kik az ellenfelek?...minden szép és jó, márványszemű angyalok, ház és luxushajó...
-
Starsky72
addikt
Crab, Luke! THX
minnyá kipróbálom...minden szép és jó, márványszemű angyalok, ház és luxushajó...
-
Starsky72
addikt
Luke. Ez a driver nem lenne rossz, de nem lehet elrejteni, mint a stast és a melóhelyen muszáj feltünés nélkül csinálni, mert ha valakinek a gépén gáz van, 1ből a setire fogták Szal mégis marad a stash, viszont arra mondjál valamit, hogy miért van az, ha láthatatlanra állítom az ikont, akkor a gép bekapcsolásakor történő automatikus indításnál, miért nem rakja le a magát a trayre? Ha manuálisan indítom, akkor ott van ''láthatatlanul'', ahogy szeretném, de gépbekapcsnál ugyan elindul, de nem férek hozzá, mert nincs ikon.
A másik még ami érdekelne, hogy a hálón lévő többi gépről hogyan tudok infókat lekérdezni, hogy melyik milyen állapotban van? Mit kell azokra még felpakolni?
köszi:d...minden szép és jó, márványszemű angyalok, ház és luxushajó...
-
Starsky72
addikt
közben megtaláltam a setiwatch-t, viszont a statusnál, annak ellenére, hogy fut a kliens, STOP felirat van. Miért?
-
Starsky72
addikt
a pipákon amúgy már túl vagyok és műxik is, nekem az a bajom, hogyha magától indul bootoláskor a stash, akkor még utolsó utáni ikon sincs. Ha én indítom kézzel láthatatlan módban, akkor minden frankó, ott van a trayen csak nem látszik. azt hittem ez valami általános hibajelenség, de valszeg csak nálam lesz ilyen gond.
-
Starsky72
addikt
Na akkor ahogy ígértem, beléptem én is.
Most már csak jó lenne látni is magam azon a listán...minden szép és jó, márványszemű angyalok, ház és luxushajó...
-
Starsky72
addikt
nem tom, de most már sok szép piros nyilat látok
-
Starsky72
addikt
unknown error 100
ez mi a répa? nem mennek át a csomagjaim...minden szép és jó, márványszemű angyalok, ház és luxushajó...
-
Starsky72
addikt
válasz Maverick14 #619 üzenetére
hát ez sajnos nem jött be, megcsináltam, mire elkezdte letölteni az új csomagokat, az elkészültek pedig ki tudja hova lettek
-
Starsky72
addikt
válasz Maverick14 #621 üzenetére
na mindegy, de legalább megpróbáltuk. azért köszi
-
Starsky72
addikt
válasz Sidaries #626 üzenetére
folytatni amúgy is tudom, kitörlök mindent a cache-ből és töltök le új csomagokat.
amúgy nem 1 wu-ról van szó, úgyhogy egy picit több munkám veszett oda, illetve nem nekem hanem a gépnek. De majd megcsinálja újra, elvégre ezért gép
Csak az zavar, hogy megtévesztő volt a segítség, azt hittem, hogy így minden faszán megy, mint egyébként is.
Na mind1, nyomjuk tovább...minden szép és jó, márványszemű angyalok, ház és luxushajó...
-
Starsky72
addikt
Na ehhez mit szóltok?
cégnél idáig egy 1.0GHzes cerkán nyomtam, ami 1.4re volt húzva (10*140), 133as ramokkal, egy unit 5óra40perc volt. Lecseréltem egy 2.4cerkára, amit 3.2re húzva (533*6) hajtok 6óra15perc körül végez A többi céges cerka 1.7es, azok is ugyanúgy 6óra15 körül végeznek. Teljesen szar ez a celeron, húzhatom bárhova, nem változik semmi. Van valami tippetek?...minden szép és jó, márványszemű angyalok, ház és luxushajó...
-
Starsky72
addikt
L1 trace gyorsítótár 12K
L1 adat gyorsítótár 8K
L2 gyorsítótár 128K
engedélyezve van minden AIDA szerint.
Én gyökér kiváncsi voltam, hogy mennyivel lesz gyorsabb a régi kis cerkánál és bíztam benne, ezért nem vettem olyat, ami otthon is van, az legalább csinálja rendesen a dolgát. De soha többet nem veszek saját részre cerkát....minden szép és jó, márványszemű angyalok, ház és luxushajó...
-
Starsky72
addikt
az a baj, hogy elhittem ezt a kamu 400as FSB-t, mert ahogy látom itt igazából az számít. Most, hogy elkezdtem feltornászni, csökken az elkészítési idő is. 140en megy most ez is és így már hozza az előző 1.4es cerka szintjét, talán még 1 leheletnyivel jobb is, viszont 3.36GHzen megy, ami az eredményeket nézve röhejes
-
Starsky72
addikt
válasz concret_hp #853 üzenetére
az azéé tényleg sok, amiket én használok 6-7 órát bohóckodnak használat mellet.
-
Starsky72
addikt
helló
hogy tudok rávenni egy Xeon procit, hogy ne csak 50%-os teljesítménnyel csinálja a csomagot?...minden szép és jó, márványszemű angyalok, ház és luxushajó...
-
Starsky72
addikt
válasz Maverick14 #906 üzenetére
seti stash-t használok. indítottam már kettőt is, de akkor is csak 50en ficereg.
-
Starsky72
addikt
válasz Maverick14 #908 üzenetére
még nem tom, nem igazán férek még hozzá teljesen, pár napja kaptuk. nemsokára majd hatalmamba veszem, de addig ezzel kell beérnem. 1ébként meg nem tom, hol kell megnézni a ht-t, amd-s vagyok.
-
Starsky72
addikt
na közben odamentem a szerverhez és rájöttem, hogy mit akartál. most úgy van beállítva, hogy a seti.exe és a setistash affinitije CPU0 és CPU1 is be van jelölve, de ennek ellenére csak 50%on mocorog. Úgy gondoltad, hogy indítsak még1et és ezek külömböző cpukat használjanak?
-
Starsky72
addikt
okesz, műxik. köszi
-
Starsky72
addikt
tűzfal mögül milyen portokat kell engedélyezni, hogy átmenjenek a csomagok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Ingatlanos topic!
- Hálózati / IP kamera
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megjelent a The Last of Us Part 1 PC-s kiadása
- OLED TV topic
- OpenMediaVault
- Hosszabb bemutatót kapott az Indiana Jones and the Great Circle
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest