Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    Kellemetlen ez, hogy megváltozott a cucc fekvése, mert ez az alaplap sohasem volt ideális tuningra (sokszor teljesen mást csinál, mint ami a Setup-ban be van állítva, mert egy-egy fagyáskor/áramszünetkor/stb valahogy beragadnak dolgok a probléma jelentkezésekor aktív állapotba, aminek nyilván semmi értelme [tuti hogy bug, és nem feature, hogy instabilra rögzül] és csak egy jumper-es reset segít, ami azért elég sziszifuszi melóvá teszi a tuningot, főleg ha kényes a CPU).

    Linpack/Prime95 stabil a 4200MHz egész laza hőfokokkal teszt alatt is, viszont le kellett tiltanom az energiagazdálkodást (nem tudom pontosan melyik a kritikus a sok közül, de a fentiek miatt nem repesek kideríteni), ami hosszú távon nincs ingyen (így talán mehetnék is fentebb, mert valószínűleg ez tehette instabillá a kicsit magasabb frekvenciákat, csak el sem jutottam, hogy elindítsam a tesztet, ami kiakasztja maxra).

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák