Új hozzászólás Aktív témák
-
dobobazsy
őstag
konkrétan nem nézegettem még. jó lenne egy D14-est ami ritka nagyon jó áron. másik kérdés, hogy az elférne-e a házamban. de még tetszik az Arctic Freezer 13 is. vagy ottvannak a Corsair Hydro-k. választék van az lesz ami jön megfizethető áron
javítom az utolsó mondatom: az lesz, amit majd találok jó árban
egyébként tényleg eszméletlen amit tudnak ezek a procik. i5 760-ast 4 ghz-en járattam, annyira emlékszek, hogy 18 ezer mb/s volt a memória másolása AIDA szerint. na a 2500k ezt alap órajelen tudja
[ Szerkesztve ]
-
F e Z o
veterán
Ez sajnos ennyit megy csak. Végülis így 4GHz-n is bőven elég nekem, főleg egy Phenom II x2 550@x4 3,5GHz után.
(#26901) dobobazsy : Sztem tök felesleges D14-et venned, 10k körül már egész patent Alpenföhn és Scythe hűtők vannak.
(#26901) dobobazsy : Azt ne mond, hogy észreveszed a memóriamásolás közti különbséget a két konfig között.
[ Szerkesztve ]
H2O über alles!
-
Viper26
nagyúr
válasz kockaharcos #26889 üzenetére
Úgy látszik ilyet fogtam ki.Offsethez meg még nem volt türelmem.
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
Chapel
addikt
Sajnos elsőre nem találtam neten, lehet én hibám. Valaki megtudja mondani hogy egy i5 2400-nak mennyi az üzemi hőmérséklete? Csak hogy legyen viszonyítási alapon, ergo megfelelő-e, a hűtésem.
kösz!
[ Szerkesztve ]
Fotó: https://www.flickr.com/photos/mr_chapel/
-
Chapel
addikt
válasz lajafix #26907 üzenetére
Köszi!
Ennél most durvább, így jól gondoltam hogy kell nekem az új hűtő, ma meg is veszem.
(i3-asom volt, annak a hűtője volt rajta pár napig, aida 64 stressz test alatt 94 fok is volt... Kicsit a szívemhez kaptam )Fotó: https://www.flickr.com/photos/mr_chapel/
-
lajafix
addikt
-
kockaharcos
senior tag
Ez mennyire számít hűvös procinak? ÉS megfelelő-e az eredmény?
Szobában 22°C és a hőmérséklet ennél soha nem megy feljebb, akkor sem, ha 15x lefuttatom.
1.25V-4200MHz
[ Szerkesztve ]
-
windlord
őstag
A konfigomban szereplő holmikkal próbálkoztam egy kis tuningal.
Szerintetek nagyjából jó lehet, vagy van fesz. érték amelyen finomítani kell(ene).
Összes energiatakarékos motyó ON.
LLC: Auto[ Szerkesztve ]
-
Chapel
addikt
válasz csucsbicep #26920 üzenetére
Hallottatok már olyat hogy egy hibás proci kinyír egy monitort?
Vagy a hűtő szar vagy nem tudom, de nem tudom úgy felrakni hogy kocka alakban összekenje a procipaszta, csak két szélén, ergo nem fekszik fel. Ment kb fél percet a gépem, melegedett, le is lőttem rögtön, de közben kifehéredett a monitorom és kriksz-krakszÁramtalanítva, majd laptopra dugva ugyan ezt csinálja ....most lehet hogy spontán elszállt a monitorom a folyamat közben?
ÁhhhhMegelőzve a user error dolgokat, váltottam vagy 10 levelet az eladóval, hogy melegszik a proci. Ezért vettem komolyabb hűtést. Így most függetlenítsük ettől a dolgot. A kérdés marad, kinyír egy rossz proci egy monitort?
[ Szerkesztve ]
-
Chapel
addikt
válasz csucsbicep #26923 üzenetére
Szerintem sem lehetséges, csak érted. Mi az esély rá hogy pont azt a pillanatot választotta a megdöglésre mikor stressz tesztelem a procit és melegszik.
Hát persze, itt a példa, lehetséges és nyílván ez sosem jön jókor csak...Nem egy über hűtő, de azért gyárinál csak jobb.
A gond az az, hogy nincs kölcsön monitor, hétvégre el kell utaznom, így marad a hétfő hogy megnézzem majd a rendszergazdánkkal hogy akkor most mi is van.
Egész hétvégn eszem a kefét és durrogok[ Szerkesztve ]
-
csucsbicep
nagyúr
válasz Chapel #26924 üzenetére
Velem is volt ilyen. Hallgattam youtube-on zenét és közben megvolt nyitva a rádió is, mert általában utóbbin hallgatok, csak le volt állítva, mert sz@r muzsika ment. Aztán mikor ötödszörre hallgattam ugyanazt a számot, megnéztem mi megy a rádióban, de közben nem állítottam le a youtube-om, csak lehalkítottam kicsit. Ugyanaz a zene ment a rádióban, mint, ami yt-on szólt és tök egyszerre semmi késéssel! Megyek lottózni, hátha..
-
Chapel
addikt
válasz csucsbicep #26925 üzenetére
Eldobom a címem privátba, ha összejön a lottó, hátha kapok anonym egy új moncsit.
Az esélyem itt is megvan, én drukkolokAnnyit bosszankodtam az elmúlt órákban, hogy már csak röhögni tudok magamon
-
Atesz1978
senior tag
válasz kockaharcos #26913 üzenetére
Szia! Ezt hol állítottad be hogy az érzékelőnél kiír minden értéket az aida?
Atesz1978 felhasználónak 28 pozitív és 0 negatív értékelése van a fórumon!
-
nagyúr
-
cadgers
aktív tag
Sziaztok!
Erről a Q12X-es 2600K-ról tudtok valamit?
"Intel Core Q12X 3.1GHz 6MB LGA 1155 Quad Core (Close to Intel Core i7 2600k) "
-
csucsbicep
nagyúr
Sziasztok!
Tuningolni szeretném a procimat és ebben kérném segítségeteket! Első neki futásnak eddig jutottam:
Ez jónak számít?
-
windlord
őstag
válasz csucsbicep #26933 üzenetére
+1
-
ffodi
veterán
Inkább érdekes (gondolom bug), 193,7x16??
"A minőséget régen gyártották, ma már csak biztosítják." Magassy I. axiómája
-
nagyúr
Itt feltételezem épp aktív volt a SpeedStep. Mekkora szorzón hajtod egyébként?
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
nagyúr
válasz csucsbicep #26937 üzenetére
De akkor gondolom nem 197,3MHz-cen.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
ETOM
addikt
-
nagyúr
válasz csucsbicep #26939 üzenetére
Pedig derekas lett volna 7GHz környékén. Milyen BCLK-n jár egyébként? Jónak tűnik, de látni kellene terhelés alatti hőfokokat, load VCore-t, a RAM-ok beállításait, stb.
-
N_A_S
veterán
válasz csucsbicep #26939 üzenetére
1.61-es CPU-Z szedd le, van belőle ROG meg G1 verzió is.
https://tinyurl.com/phnas
-
nagyúr
válasz csucsbicep #26943 üzenetére
Teljesen jó értékek kiindulásnak. Ez a legkisebb stabil VCore? Mi a cél nagyjából? Stabil 24/7-es beállítás?
-
csucsbicep
nagyúr
-
nagyúr
válasz csucsbicep #26945 üzenetére
Igazából azt hittem, a kérdés komoly és csak a kép a vicc, de akkor sorry.
-
dobobazsy
őstag
válasz csucsbicep #26945 üzenetére
G530 hűtője olyan ami az i5-ökhöz is van gyárilag? miért nem az AC Freezer13-mat használod?
off: hogy raktál start gombot win8-on a tálcára?
-
csucsbicep
nagyúr
válasz dobobazsy #26947 üzenetére
Nem tudom, mert a 2400-hoz nem kaptam hutot, de szerintem igen vagy nem sok kulonbseg lehet, mindenestre eleg az i5-re, mint latod.
Eltorott az egyik kis fekete pocok rajta, igy nem feszul a kupakra rendesen a huto.
Kulon kis alkalmazas, de van tobbfele.
Jorus: Nem, ha nem tudok vmit pontosan, akkor megkeresem a topikban, mert eleg nagy esellyel le van mar irva.
[ Szerkesztve ]
-
xAttilax
őstag
válasz csucsbicep #26943 üzenetére
nem rossz, mennyi az alapfesze a procidnak?
"sem több, sem kevesebb, csak ember lehetek,"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemzés Megateszt: Intel CPU-k Nehalemtől Skylake-ig
- Elemzés Intel Sandy Bridge teszt
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest