Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • katt777

    félisten

    válasz N_A_S #21212 üzenetére

    Én azt mondtam, hogy hasonló venti van (átlátszó, kis műanyag) a DCU-n ezért nem bíznék meg benne, nem azt, hogy a két hűtő akárcsak hasonló is lenne.

    Gomez1984: Már soxor elmondtam: ott van a honlapomon a segédlet. Hogy a te lapod és procid konkrétan mit bír, azt kizárólag te tudod kitapasztalni, más nem mondhatja meg. Hogy 1xűsítsek: szorzónként emelj, ha nem stabil a cucc, adj proci feszt, ha úgy sem, akkor vmi mást, illetve RAM mennyiségétől (méret, db) függően VTT-nek is kellhet extra kakaó. Mással alapból nem nagyon kell foglalkozni, csak állítsd manuálisan azt, amit a lap ad biosban, és akkor nem fogja feltolni terhelés alatt.

    papricso: Érdekes lenne, ha így volna.

    SymbianOS: Most komolyan, ennyire nehéz megnézni az adatlapot? Egyébként több mint 60.000-en látták, és a legtöbb embernek segített. Egyébként a PH dugja el az infókat, nem én, és sztem nem olyan bonyolult rálelni.

    Tutira a VGA-ddal van valami, mert nálam ablakban sem vacakol a Unigine.

    Ezek a C3/C6 beállítások egészen különböző jelenségeket tudnak produkálni különböző lapokban. :U

    Speed(R): Miért is esne a fesz, ha kikapcsolod az energia-takarékosságot? ;) Pont akkor marad stabil. :P Vagy valami nagyon elvetemült rendszerem van. ;] Bár vannak érdekes SB lapok, ez tény.

    IGP-t frankón lehet tuningolni. Kár, hogy azért úgy sem egy acélos "VGA". :DDD

    N_A_S: Jó is lenne ez a HW monitor, ha össze lehetne dokkolni az ablakokat, illetve a hasonlókat egy ablakba tenni, amit az ATT generációkkal ezelőtt tudott. Nekem inkább egy ilyen progi kéne, mert HWM ráadásként még nem is nyitja meg az összes ablakot restart után, csak 4-et. Nagyon buta progi. :(((

    kop8: Egyre inkább látom, milyen jó lapot választottam. LLC hatásai a honlapomon.

    gainwardgs: Nekem már rég van ilyen. :P

    Funkcionális analfabéták kíméljenek!

Új hozzászólás Aktív témák