-
PROHARDVER!
SAMSUNG WAVE SZAKMAI TOPIK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
duvi
nagyúr
válasz consono #4344 üzenetére
Hát az 1.2 alatt csak ezt a három szolgáltatást látom DIVE-on:
És ezekből se megy a helymeghatározás.
Vagy csak én nem találtam meg az általad említett többi szolgáltatást
"meg lehet csörgetni telefont, le lehet kérni a híváslistát, be lehet állítani hívás és üzenetátirányítást, feloldani a képernyőzárat" -
Ranger^41
aktív tag
Most hogy újraraktam a cselesAppsot, mivel szolgáltatás nem elérhető hibaüzenetet dobott állandóan, ezzel a képernyővel indul, és nem tudok továbblépni: [link]
-
TomWexX
addikt
Ez a menü hol van? Nálam így néz ki:
(#4358) Goldmen75:
"Nesze nektek doid! Olvastátok, hogy vírusveszél többmillió droidosnak?"
Teljesen felesleges ez miatt a droidot szidni. A vírusok mindig azon az op.rendszeren vannak amelyik a legnépszerűbb. Ha a bada is népszerű lenne, itt is ez lenne. Még akkor is ha szigorúbban ellenőriznek, ezek a hackerek nem hülyék....
A másik meg az, hogy nem kell mindenféle szar appot feltenni, és máris nem kapsz vírust.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13 | Ipad Pro 10.5
-
peterk
senior tag
Sziasztok, wave multiloaderes 1.2-ről 2.0-ra frissítésekor kell előtte telefon drivert is frissíteni? (Még nem volt fent 2.0-s firm, a kies a legújabb).
Ha igen, dobnátok el linket, mert megauploadost találtam csak, az meg ugye már nem él. )
Aki hisz a parajelenségekben, emelje fel a kezem!
-
zotosz
tag
Üdv
És 2.0 alatt hol lehet beállítani/engedélyezni a távoli elérést?
-Isten hozta.... -Meg egy nagy fekete autó....
-
snecizero
senior tag
Ez a samsung dive mire is jó ?
Samsung wave 3
[ Szerkesztve ]
Ulefone Power Armor 21. * Jézus az út az igazság és az élet !!!*
-
snecizero
senior tag
Euronics. Azt nem néztem mikori az újság. Szerintem drága. Ha ennyi pénzem volna akkor már inkább egy droidos sonyericsson xperia arc s-re fízetnék be. De sajnos ennyi pénzem nincs ezért vettem ilyen olcsó wave 2. Ami ebben az ár érték kategóriában szerintem a legjobb választás.
ui:Már tudom mire jó a dive magyarositottam
[ Szerkesztve ]
-
snecizero
senior tag
Samsung wave 2 re keresek eladó szilikon tokot nagyon olcsót. használt is jó. 500 ftkörüli áron max. Előre utalok akár vagy személyesen mennék el érte. De max Pécs és környéke.
Ha lehet akkor prívátba írjatok.Ui: Egy szegény ,nagycsaládos wave 2 tulajdonos.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz Szabolcs90 #4374 üzenetére
Aha. Akkor a gyorsbolt jobb áron dolgozik.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
Dhampir
félisten
Nincsen, csak sima Gmailem, és arra ügyelek, hogy milyen adatokat árulok el neki (például ezt ajánlom: nincsmail.hu)
Minek a Facebook, külső úton is el lehet érni egyes információkat, vagy rosszabb esetben bypass-szal.(#4380) leslieke:
Nem azt mondom, hogy nem lehet, arra céloztam, hogy én nem élek vele, hiszen a hitelhez fedezet is kell. Az általad említett esetben a "Rókás" megoldás nem olyan rossz.[ Szerkesztve ]
-
David3
őstag
Érdekes, hogy nálunk ilyen drága. PartNeroGSM-nél is 83.000 forint.
Amúgy meg Németországban 240€, olyan 65.000 forint. Ennyiért legjobb vétel. [link]
-
duvi
nagyúr
válasz snecizero #4372 üzenetére
Tok ügyben ITT és ITT hirdettek a Wave II topikban.
(#4383) David3
Lehet olcsóbban is kapni, mint az általad is linkelt helyeken.
Csak a két év gyártói garancia hiánya a gond ezeknél. Ez mindig megdobja a vételárat, viszont megvan a hosszútávú biztonságérzet és értékállóbb is a gyártói garis teló.[ Szerkesztve ]
-
David3
őstag
Srácok! Bocs, hogy nem a legolcsóbb helyet linkeltem be, csak szemléltetésképpen említettem meg a két boltot, hogy mekkora különbség lehet országonként! Szlovákiában pedig azt hiszem 320€ a Wave 3.
-
641147
csendes tag
Wave 1 Bada 2.0 LA1.Nexus.Ino ([link]) mod firmware (Polaris Office, SHP Prémium, hangvezérlés, stb...) + magyar nyelvet is tartalmazó legújabb CSC 1 napja műxik, rendellenesség nélkül.
Névjegyeknél az alapértelmezett hívószámot hogy lehet változtatni?
-
nagyúr
Sziasztok!
Meg tudja vki mondani, hogy bada 2.0 esetén mi a csodát csinál a Kijelző / Képernyő lezárása / Képernyővédő menüpont? Ha bekapcsolom, semmi sem történik.
Valamint nincs semmilyen rejtett beállítás vagy trükk arra, hogy ne csak a képernyő-lezáró gombra, hanem más gombra is bekapcsoljon a kijelző (lock screen)? Az eddigi badákban volt erre beállítás, de itt sajnos nincs...
A lock screen-re van lehetőség flash animációt tenni. Nem tudtok olyanról, ami olyan puzzle-ökkel jelezné az sms-t meg a nem fogadott hívást, mint eddig? Hiányzik, ezt nagyon szerettem.
+1 kérdés: mitől lehet az, hogy se a magyar LA1 fw-el, se a módosított török fw-el (magyar CSC-vel keverve, ahogy írtátok itt a topikban, +XEH preconfiggal) nem tudok a social hub-ba facebook fiókot létrehozni, mindig service unavailable hibát dob. Fura mód az apps-ból letöltött facebook klienssel is ugyanez volt a helyzet, mindkét fw-en próbáltam, azzal sem sikerült feljelentkezni. Böngészőből megy.
[ Szerkesztve ]
-
Luigi-K1
csendes tag
Samsung WAVE (S8500)-nek tudtok valami gyenge pontját,vagy bátran megveheti az emberfia???
Függetlenül és újonnan...
Nem netezni kell!
Telefonálni,fényképezni,zenehallgatásra!
Még a Galaxy Ace-t néztem...
Véleményeket várok...
Előre is köszönöm!!! -
szebev
senior tag
válasz Luigi-K1 #4393 üzenetére
Van tobb gyenge pontja , de pont amire Neked kell azokban jok ! Jobb mint az Ace . Es szerintem netezni is lehet rajta (en sokat netezek) . Es a kijelzoje fantasztikus , bar nehany hasznalo tul elenknek tartja a szineket .
Titanfall ,Bf3,Xbox 360,LG G2 32 gb D80220B-HKG-XX + Wave 1.2 JL2/JL1,Sandisk 16gb 4class.
-
atala
addikt
Naponta, gyakran használom a "Mobil hozzáférési pont"-ot a telefonon. A telefon internetét osztom meg a laptoppal, és így netezek. Amikor nem használom, kénytelen vagyok mindig kikapcsolni, mert nagyon szívja az aksit.
Kérdésem, hogy nem lehet valahogy kitenni ezt a menüpontot a fő képernyőre, hogy ne kelljen minden egyes alkalommal bemászkálni a beállítások menübe? -
szimike79
őstag
Drága kedves Samu bácsi!
Ma reggel frenetikus meglepiben volt részem. Ébresztett a telefonom. Ez eddig nem is lett volna gond, csak sajnos az erősödő ébresztőhang hiánya miatt majdnem szívrohammal keltem! Hogy szakadjon rátok az ég, mikor a 2.0-át így megírtátok.
Üdv.: Szimike79
Sony Xperia S 4.0.4 ICS --> Samsung Galaxy Note 3 --> S7 Edge-> S9+
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Samsung LCD és LED TV-k
- Opel topik
- ZIDOO médialejátszók
- Politika
- Asztalos klub
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Discord
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.