- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
SAMSUNG WAVE SZAKMAI TOPIK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
leslieke
Jómunkásember
válasz Goldmen75 #3750 üzenetére
A W3-as bada 2-ben fullos Polaris Office van. Eddig úgy néz ki, hogy ez csak W3-hoz jár.
[ Szerkesztve ]
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
consono
nagyúr
válasz leslieke #3751 üzenetére
Vagy keresni kell Wave I-re olyan cfw-t amiben benne van ez is
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
taschner
aktív tag
Polaris Office de ez 2 hét próbát ír és utána mennyibe kerül?
A motorozás egy élmény!!!
-
David3
őstag
válasz taschner #3761 üzenetére
Igen, ezt ismerem. A "Rent n' Play" akció keretében le tudod tölteni, 2 hét használat után nem fogod már tudni használni.
leslieke: Igen, Wave 3-nak mutatja magát a Kies-ben is, és nincs memóriaelfogyás. Viszont lehet visszarakom az eredeti fota fájlt, mert annyira nem érdekelnek a Wave 3-ra elérhető játékok. Sparkle van, más nem érdekel. (...de amúgy enélkül is ellennék, alig játszom a telón...)
F-ECT$: Igen, ICS téma. A letöltésért ERRE tessék.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Sziasztok, lenne 1 kérdésem. Samsung Wave-em van, rajta Bada 2-vel. Az SMS üzeneteket Sim kártyára menti. Van rá mód, hogy a telefonmemóriába mentse ? Semmi féle beállítást nem találtam az üzenetek tárolásáról. Rem. tudtok segíteni.
-
Torry
addikt
1.2-t visszaraktam, tényleg smooth-abb mint a 2.0.1, de egyszerűen ez a böngésző tragédia, szóval visszarakok egy cfw-t.
-
chipi-85
senior tag
Ha fullra formázom a telefonom (pl prekonfiggal), akkor újra le tudom tölteni a korábban megvásárolt programokat? Le tudom kérni, hogy miket töltöttem le eddig? menti valami fiókba?
-
Goldmen75
őstag
Gyerekek! Még infó morzsák, bitek sincsenek a 8500-ös 2.0-ról???? Már nagyon ideje lenne...
-
Goldmen75
őstag
Ne viccelődjünk kérem ilyen komoly dolgokkal! Az ország a csőd szélén, és? Engem a Bada 2.0 érdekel
Mellesleg eddig ez a KL1-es a legjobb rom! Viccet félre téve! -
kolejo
csendes tag
Vki megmondja, hogy ha már túl vok a 3460-leslieke hsz.-ben foglaltakon és még mindig nincs a Kiesben Apps, akkor hogyan tovább?
Még mindig frissítsem a beépülő modult a Kies ismételt futtatásával? 87X már megtettem,
akkor is?Pályán maradni ! /SGS4@SanDisk16GBCl2/
-
David3
őstag
Trükköztél a Kies-ben lévő Samsung Apps fájlokkal? Vagy csak úgy eltűnt?
-
leslieke
Jómunkásember
Csak Wave 3-ra elérhető alkalmazások letöltésével trükközők figyelmébe: [link]
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
consono
nagyúr
válasz leslieke #3781 üzenetére
Meg lennék lepve, ha pár ezer user miatt, akik ráadásul ingyenes dolgokat töltenek le ilyet csinálnának... De már amúgy is van mód Kiesen keresztül telepíteni a Wave 3 appokat is Csak némi türelem, biztos kéz és egy hexeditor kell hozzá. Pot a badablogon linkelt topik utolsó előtti oldalán vanerről szó ;´)
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
consono
nagyúr
válasz leslieke #3784 üzenetére
Lassan talán okafogyott lesz a hekkelés, remélem a 25-ével lezáruló Samsung Apps firssítések meghozzák a hivatalos 2.0-t és hozzáférhetővé teszik a régi tulajoknak is a jelenleg csak Wave 3-ra elérhető tartalmakat.
Azt tudtátok, hogy a W3 nem teljesen kompatibilis a WI-II-vel? Más a grafikus mag a prociban, kezel tömörített textúrákat is és az olyan progik amik ezt kihasználján nem, vagy nem jól futnak a régi gépeke. Pl. a Sims 3 is ilyen, legalább is a W3 verzió, gyakorlatilag minden fehér, textúrák helyett. (Ellenben, bár ezt nem próbáltam, a Tintin nek nincs ilyen gondja, cserébe akkora, amekkora, meg felzabálja a RAM-ot)...Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
Kaji
tag
Sziasztok,
nem tudok bejelentkezni mobilon samsung apps-be, új accountot se enged csinálni.
Valakinek vmi ötlet, hogy mi lehet a gond?Köszi
-
MrCsiT
addikt
Travian vs. S8500 -ra valaki tud választ ?
"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT
-
wertigo1984
őstag
Jóreggelt! Mostmár csak egy dolog bosszant kicsit, hogy amikor hd-ba 1280x720-ba veszek fel, akkor kicsit megakad a kép hirtelen mozgásokra és ez a visszajátszásnál is látszik, de a hang folyamatos. Ja és lassan ment \class4-es a memóriakártya/ Ti tapasztaltatok már ilyet?
(((d(^_~)b))) "Milyen kegyes is az élet, ha az embernek megfelelő helyen vannak barátai."
-
duvi
nagyúr
válasz wertigo1984 #3793 üzenetére
Ez egyértelműen kártya sebesség probléma. Rendszeresen visszatérő jelenség a fórumon és ebben az esetben marad a kártyacsere, vagy egy fokozattal visszaveszed a felbontást a jelenlegi kártyával. A biztonság kedvéért csinálj egy 720-as videót a telefon belső memóriájába. Ha ott nem szagat be, akkor tuti a kártya lesz a hunyó.
[ Szerkesztve ]
-
duvi
nagyúr
Jobb híján uninstall és próbáld meg kitakarítani a registryből is az összes KIES bejegyzést. Ezután fuss neki újra a legfrissebb KIES telepítésének.
(#3796) gelbelex
Akkor tegyük még hozzá, hogy próbálkozzon meg egy restarttal és úgy is tesztelje le a 720-as felvételt. Beragadt alkalmazás ilyenkor valószínűleg még nincs.[ Szerkesztve ]
-
wertigo1984
őstag
az lesz, amit mondtál, kártyacsere. Kipróbáltam, úgy folyamatos és egyenletes a videó, de kártyára mentve beszaggat. Köszönöm!
(((d(^_~)b))) "Milyen kegyes is az élet, ha az embernek megfelelő helyen vannak barátai."
-
wertigo1984
őstag
az lesz, amit mondtál, kártyacsere. Kipróbáltam, úgy folyamatos és egyenletes a videó, de kártyára mentve beszaggat. Köszönöm!
-
Silenzio
addikt
válasz consono #3785 üzenetére
Mégis mit vártál? 1 ghz-es (vö. 1.4 Ghz) proci, kevesebb ram (ha jól tudom), régebbi grafikus chip... Nem egy PC-s katyvasz, de itt is vanak limitek, basszus. Én nem Wave 3-azok. Már csak azért sem, mert nincs pénzem másik telóra ha az IMEI-m bannolják. Még azokat az appokat se tudom megvenni, amik jók a telómra. Ha nagyon kell a sok hülye játék, majd androidra váltok, addig jó nekem a ScummVM, ezerszer többet ér mint a szaros Tintin meg Asphalt 6.
[ Szerkesztve ]
https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs