-
PROHARDVER!
SAMSUNG WAVE SZAKMAI TOPIK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csibusz0314
aktív tag
Akkor legalabb nem csak nekem van legalabb ilyen problemam..Plusz nem tudom arra kaptam e valaszt, hogy a zero facebook sem mukodik operan nekem. :\
-
bexinho23
őstag
válasz csibusz0314 #10101 üzenetére
Az Opera böngészőkkel egyáltalán nem működik a "zingyen fb".
-
Sn[4k3]
senior tag
válasz Silenzio #10100 üzenetére
A vicc az, hogy droidon bezzeg írhatunk akár kisregényt is, itt nem korlátozzák.
Ericcson T100 -> Sony Ericcson T230i -> Sony Ericcson K610i -> Motorola V3 -> Nokia 6120c -> Nokia 3310c -> Samsung E250-> LG Shine -> LG KF750 Secret -> Samsung Monte -> Sony Ericcson Xperia X8 -> ZTE Blade -> HTC Dream -> ?
-
consono
nagyúr
válasz Sn[4k3] #10104 üzenetére
Működik itt is rendesen, csak át kell állítani, hogy mindig az Opera keyboardot használja.... Ráadásul fektetve is jó,csak az ékezeteket macerás így beírni.
[ Szerkesztve ]
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
superTibcsi
aktív tag
Spanyol Ndrive csak nálam nem megy fektetett nézetben? Ha elfordítom, csak a fél képernyő látszik.
Under construction!!!
-
consono
nagyúr
válasz superTibcsi #10106 üzenetére
Sajnos a 2.0-n ilyen az NDrive, illetve a mostani 2.0-n... Mintha lett volna olyan verzió, ahol tökéletes volt, de nem emlékszem ez elmúlt év minden bétájára
F-ECT$: az csak demonstráció volt, a régi, Froyo-s kernellel ment az ICS, persze ugyanazokkal (illetve több) bugokkal, mint a 2.2. Én mondjuk nem értem miért nem ragaszkodunk ahhoz a kernelhez, azon a power managementet (idle bug- de ez lehet, hogy rossz GPIO mapping miatt van) és a mikrofont leszámítva minden ment. Ugyanannyi meló lett volna azon ril-t csinálni... Nem kellett volna nekiállni portolni a .35-öt, most meg a 3.0.8-at, hisz az SDK-ban az ICS ma is .29-en fut, asszem. Persze lehet, hogy pont a RIL miatt van az egész, de annyira titkolózik mindenki, hogy nekem sincs infóm. Sok lelkes egyetemista magának akarja a dicsőséget, ahelyett, hogy együtt dolgozva negyedannyi idő alatt kész rendszerünk lenne :/
[ Szerkesztve ]
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
leslieke
Jómunkásember
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
Storms
őstag
Ezt az ndrive promo-t meddig lehet tölteni nem tudja valaki? Remélem még 1 hétig elérhető lesz mire megjön a wave-m, múltkor is lemaradtam róla
ASUS PRIME Z690-A ■ Core i5 12400 ■ 32 GB DDR4 RAM ■ Intel ARC A750 8 GB GDDR6 ■
-
rObika8802
aktív tag
.-.-.-.-.-.-.
-
gyulank
addikt
Szerintetek a telefon, a memóriakártyák rosszak, vagy az új Bada?
Szóval mondjuk lehet, hogy a 4 GB-os noname mSDHC rossz, és a régi Badán működött az 1 GB-os Kingston mSD, viszont az új Badának mindenképp mSDHC kell, és azért nem működik a mSD? Mert nem hiszem, hogy pont most ment tönkre. Vagy a telefonnal van gond? Akkor a szerviz jobb, vagy ha visszaadom, és rendelek másikat?ASRock Z370 Pro4+i3-8100+32GB Windows 22621.3527 Ubuntu 24.04 x64
-
gyulank
addikt
válasz gyulank #10114 üzenetére
Vagy túl sok dolgot tettem rá? Telepítettem pár dolgot, de a telefon nem ír ki sehol olyat, hogy valami sok helyet foglalna. Mennyi szabad hely kell, ha az a probléma? Rendszermemória: 564MB-ból 557MB szabad. Alkalmazásmemória: 869MB-ból 665MB szabad. Belső felhasználói memória 391MB-ból 388MB szabad. Memóriakártya 3,68GB-ból 3,37GB szabad. Ezeknek ennyinek kell lenni?
ASRock Z370 Pro4+i3-8100+32GB Windows 22621.3527 Ubuntu 24.04 x64
-
Silenzio
addikt
Azt hiszem bebuktam a Wave megjavíttatását, ugyanis minden bizonnyal az ebben a hirdetésben meghirdetett termékhez nem járt a digitizer.
Csak tudnám minek hirdetik, ha egyáltalán nem lehet használni. Most már csak az a kérdés, lehet-e külön megvenni hozzá ezt a szar érintőérzékelőt, mekkora értéket képvisel, és egyáltalán hogy néz ki?
Jól palira vetettem magam, kár, hogy a hozzáértő cimborák nem figyelmeztettek. Kidobtam az ablakon 7000 Ft-ot a semmire. Azt hiszem, ezek után nem lesz Wave-em. Ezt a mostanit eladom egy 10-esért pótalkatrésznek, én meg átváltok valami potensebb készülékre, gorilla glassosok kíméljenek.
P.S. Találtam kijelzőt, glasst és digizitert egyben, csupán 650 dollár. A hülyének is megéri.
[ Szerkesztve ]
https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR
-
Goldmen75
őstag
Mé nem talál az ndrive műholdat??....grrrr
-
-
Silenzio
addikt
válasz Silenzio #10119 üzenetére
Haver szerint a digizizer lefejthető a kijelzőről. Szerintem nem, de majd holnap megkérdezek egy szakembert, akit ajánlottak. Ha nem lesz, nagyon vigyázzatok a Wave-eitekre, mert drágább a javítás mint egy készülék beszerzése.
(#10122) Goldmen75: a legtöbb okostelókra optimalizált előfizetésben benne van a mobilnet.
[ Szerkesztve ]
-
snecizero
senior tag
Nekem R66 olyan 10 percen belül talál jelet. Ha közben autóval megyek akkor ez az idő feleződik.
Ulefone Power Armor 21. * Jézus az út az igazság és az élet !!!*
-
snecizero
senior tag
Bocs fiúk és lányok előre is a hülye kérdésért. Melyik a legújabb bada 1.2 frimware ? A bada 2.0 még nem érett meg arra ,hogy felrakjam. Az én frimwarem mennyire régi ?
-
snecizero
senior tag
Csak akkor azt nem értem ,hogy itt--------->[link] ami szerintem 1.2 es frimware. Benne van a dolfin bőngésző. Az én állítólagos legújabb 1.2 meg nincs még benne ?! Akkor most mi az igazság ? Nem nagyon értek ezekhez , elnézést kérek az értetlenkedésem miatt.
-
snecizero
senior tag
Ja ,hogy a 1.2 frimware-nek a gyári bőngészője már dolfin márkanevet viseli ?! Hoppá ezt nem tudtam. Én azt gondoltam ,hogy csak a bada 2.0 -nál jelent meg először.
-
RetepNyaraB
veterán
Már kérdeztem ugyan, de akkor elsikkadt:
Ha letöröltem véletlen az Asphalt 5-öt, vissza tudom-e szerezni és honnan?
"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
Silenzio
addikt
válasz Storms #10138 üzenetére
Az a dühítő, hogy a gorilla úgy tört el, hogy nem volt közvetlen fizikai hatásnak kitéve. Egyszerűen annyira merev, hogy elég volt egy oldalirányú ütés a telefon fémvázára, hogy az erőhatás szép repedés-lombkoronát rajzoljon az üvegre, szinte tetőtől talpig. Nem vicc. Ha nem fémből lenne és ha nem gorilla lenne benne, ezt az ütést könnyebben átvészelte volna, a túlzott merevség viszont jókora kárt okozott.
Persze ha ezt most sikerül megjavítani 10e Ft alatti költséggel, nem olyan tragikus a helyzet. Ha meg nem, akkor átgondolom, milyen telefon és milyen védelem is éri meg nekem.
-
riki5511
csendes tag
alapból mi lehet a telefon jelszava?
A régi tulaj szerint ő nem használt ilyet-
Hard resetnél is jelszót kér.
-
Storms
őstag
válasz Silenzio #10142 üzenetére
Az szép, manapság egy normális telefon sincs ami tökéletes lenne
Volt már vagy 30 telefonom, nemrég vettem meg az első Wave-m, mikor kezembe fogtam éreztem hogy ez a tökéletes telefon, fém, karcolhatatlan kijelző, nem android vagy symbian, jó kamera, wifi, stb... De hát ennek is éppúgy van egy "súlyos" problémája. Most elgondolkodtattál. Épp holnap készülök venni egyet megintASUS PRIME Z690-A ■ Core i5 12400 ■ 32 GB DDR4 RAM ■ Intel ARC A750 8 GB GDDR6 ■
-
riki5511
csendes tag
Szeretném megkérdezni,hogy hard resetet miként tudnám megcsinálni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest