-
PROHARDVER!
SAMSUNG WAVE SZAKMAI TOPIK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
consono
nagyúr
válasz snecizero #10040 üzenetére
HA nagyon nem lesz eladó Wave, az enyém esetleg 30-ért vihető. Karcmentes, független, olyan fw-vel, amilyet akarsz (XXJL2 pl.) Ja és NDrive is van hozzá... Nem eladó, de meggyőzhető vagyok
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
Sn[4k3]
senior tag
-
Sn[4k3]
senior tag
válasz consono #10053 üzenetére
Van olyan droidos eszköz amit szintén Hummingbird hajt meg?
Ericcson T100 -> Sony Ericcson T230i -> Sony Ericcson K610i -> Motorola V3 -> Nokia 6120c -> Nokia 3310c -> Samsung E250-> LG Shine -> LG KF750 Secret -> Samsung Monte -> Sony Ericcson Xperia X8 -> ZTE Blade -> HTC Dream -> ?
-
Sn[4k3]
senior tag
válasz Goldmen75 #10057 üzenetére
Mert badával "bünteted" az egész famíliát
Ericcson T100 -> Sony Ericcson T230i -> Sony Ericcson K610i -> Motorola V3 -> Nokia 6120c -> Nokia 3310c -> Samsung E250-> LG Shine -> LG KF750 Secret -> Samsung Monte -> Sony Ericcson Xperia X8 -> ZTE Blade -> HTC Dream -> ?
-
consono
nagyúr
-
Sn[4k3]
senior tag
válasz consono #10059 üzenetére
Nem vagyok nagy guru, de nem lehet kinyerni a drivereket a rendszerből? Nem tudom, hogy itt bootloader van-e amit fel lehetne-e törni, de hátha. Amint a driverek megvannak, akkor meg csak droid alá kéne lefordítani, nem?
Goldmen75: ne bánts, én használtam idézőjelet Mellesleg mire is használja egy nő a telefont? Telefonálás + féjszbúk. Emellett jó képeket lő és nagyon jól néz ki.
[ Szerkesztve ]
-
consono
nagyúr
válasz osztraksajt #10060 üzenetére
Nem hinném, hogy ez lenne a gond, ugyanúgy egy qualcom modem van a gépben, csak egy másik típus. Meg kicsit fura a bekötés, mert a power management és a GPS is a modemen keresztül van vezetve (ezért nem megy pl. az aksi kijelzés Froyo alatt, bár ezt mintha Rebellos már megoldotta volna, hupsz, ez meg nem publikus ;)
Sn[4k3]: nem nagyon lennénk előbbre, mert a Bada nem linuxra épül, ugyanúgy meg kellene írni a drivert...
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
consono
nagyúr
válasz osztraksajt #10065 üzenetére
Pedig ez így van A töltést tök könnyű bekapcsolni a kernelben, de mivel nem tudni hol tart, nem egészséges... Persze erre is van workaround is, mert a SE Neo-n is kinyír(hat)ja egy frissítés az aksi kezelést és írtak rá "statisztikai" alapon működő drivert - logolja a prociterheléseket, meg hogy mennyi ideig milyen volt és abból esztimál aksifogyást...
-
leslieke
Jómunkásember
Én már úgy izgulok, lesz vagy nem lesz ICS Wave-re?
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
consono
nagyúr
válasz osztraksajt #10068 üzenetére
A buhera örök és elpusztíthatatlan
-
Sn[4k3]
senior tag
válasz consono #10064 üzenetére
Csak előrébb lennétek, mert oké, hogy másmilyen nyelvben meg másmilyen kernelre van megírva az egész, de legalább látnád a kódot és azt, hogy mi mit csinál és azt reprodukálni lehetne Dalvik alatt is, szerintem.
Dhampir: francokat, mert a kecskének vagy éheznie kell vagy eladni a káposztát (-> nem ingyen van egy jó droidos tablet)
[ Szerkesztve ]
-
consono
nagyúr
válasz Sn[4k3] #10072 üzenetére
Rebellos már visszafejtette az AP<->CP kommunikációt, nem az a gond, hanem most van a favágó munka, hogy azt implementálni is kellene. Gyakorlatilag a modemen egy külön oprendszer fut és az társalog az alkalmazás processzorral... Nulláról megírni a RIL daemont meg nem kis munka így sem.
[ Szerkesztve ]
-
Sn[4k3]
senior tag
válasz consono #10073 üzenetére
Azt gondoltam, hogy nem kis munka, de azért legalább van kihívás, nem? A lényeg az, hogy megoldható, csak nagyon akarni kell.
-
snecizero
senior tag
Sziasztok.
Mindenki rakja ki ,hogy milyen a kezdő képernyője ! Én kezdem.
Én ide töltöttem fel a képet------>[link][ Szerkesztve ]
Ulefone Power Armor 21. * Jézus az út az igazság és az élet !!!*
-
Kicsimix
őstag
NEM !
Csak ha feltöltöd helyettem a képeket...
...Kockázat nélkül nincs vereség... : ------------)
-
gyulank
addikt
Na, végre itt a telefonom, és az adatkábel. Csatlakozik is. De nem tudom, hogy kell telepíteni a picselt a kiessel. Itt van benne, rámehetek a letöltésre, akkor megjelenik a bal alsó sarokban is, de a telefonra hogy kell? Közbe szervizbe nem cserélték ki a kártyát, csak frissítették Bada 2-re amint látom.
ASRock Z370 Pro4+i3-8100+32GB Windows 22621.3527 Ubuntu 24.04 x64
-
leslieke
Jómunkásember
válasz gyulank #10080 üzenetére
Ha össze van kötve Kies módban (azaz a Kies is látod a telefon adatait) a telefon és a gép, akkor amikor ráböksz a letöltésre utána telepíti is, nem kell csinálni semmit.
[ Szerkesztve ]
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
gyulank
addikt
válasz gyulank #10080 üzenetére
Már rájöttem. Nem az volt a gond, hanem mivel külön mappába tettem, és azóta újraraktam a rendszert is, és letöltés után be kellett menni a PC-könyvtárba, és csak ott volt lehetőség a telepítésre.
[ Szerkesztve ]
-
gyulank
addikt
válasz leslieke #10081 üzenetére
Na, ezzel nem mentem sokra. Az odt fájlokat így sem nyitja meg. A pdf-et megnyitja, de olvashatatlanul homályos, pedig nagy felbontású képekből van, és képként élesen nyitja meg. Azért akartam pdf-ben, mert abban vannak könyvjelzők, de úgy látom ez azt sem jelzi. Mondjuk úgy se látnám.
-
gyulank
addikt
válasz leslieke #10084 üzenetére
Azt tudom, de nem véletlenül LibreOffice dokumentumokat kérdeztem, hisz végül is MSOffice dokumentummá kell konvertálni. De ez most hidegen hagy igazából. Nekem most a pdf-et kéne normálisan megnyitnom valamivel, egyikben beszkennelt füzet, másikban könyvlapok vannak.
-
consono
nagyúr
válasz osztraksajt #10079 üzenetére
Igen.Nem. Az AT parancsok természetesen implementálva vannak, de úgy tűnik az már egy második réteg. Alapból az AP-CP kommunikáció egy megosztott memóriaterületen keresztül történik. Az AT parancsok erre vannak "ráültetve" egy réteggel feljebb. De ehhez már igazán nem értek, Rebellos infomorzsái alapján ez jött le.
-
Sn[4k3]
senior tag
Eszembe jutott valami: consono, a Tizent meg lehetne oldani Wave-re?
-
gyulank
addikt
válasz leslieke #10088 üzenetére
Köszönöm! Ez már a könyvet megnyitja, és éles. A füzetet pedig nem látja, pedig egy mappában van az a pdf is. Lehet az a baja, hogy nagy betűs a kiterjesztése. Ha mondjuk működne, be lehet állítani, hogy a pdf-et az nyissa meg ne a picsel?
Igen, átírtam kis pdf-re és megnyitja, éles, bár könyvjelzőket nem talál.[ Szerkesztve ]
-
consono
nagyúr
válasz Sn[4k3] #10087 üzenetére
Elvileg nincs akadálya a Tizennek sem, de másfél év után még mindig nincs Android sem... Szerintem ne számíts rá. Meg minek is? Alkalmazás egy szál sem... Ráadásul az SDK emulátorában a legkisebb kiválasztható RAM méret 512 mega...
-
Sn[4k3]
senior tag
válasz consono #10090 üzenetére
Akkor Wave 2-re és 3-ra? Igaz, a droid sem jött ennyi idő alatt, akkor tènyleg nem sok esélye van a Fizetnek
-
gyulank
addikt
Egyébként úgy megszervizelték, hogy már a Kingstonnal is csak pár másodpercet tud felvenni, és sokkal nagyobb az utánhúzás, késés a fényképezésnél, videónál is. Csak frissítették. Ez okozhat ilyet? Nem lehet rögzíteni. "A memóriakártya nem támogatja a felbontás típusát." Aztán menti. Eddig is ezt csinálta, csak eddig a számláló állt meg, és pár másodperc múlva egy pillanatra írta ki ezt, most pedig egyből ezt írja ki, aztán pár másodperc múlva menti.
[ Szerkesztve ]
-
Viktojka
tag
Egyrészt eleget teszek snecizero-nak...
Másrészt, a live panelen a naptár a szerdát, valamint a szombatot rosszul rövidíti
"Sze" helyett "SzeCs", valamint "Szo" helyett "SzoV" Mindenkinek ilyen? Ez miért jó és kinek?(#10094) leslieke: Sokáig (1hétig) észre sem vettem, de most már zavaró...
[ Szerkesztve ]
-
leslieke
Jómunkásember
Holnap kezdődik egy 3 napos Tizen konferencia San Francisco-ban, talán a badáról is kiderül valamilyen hivatalos infó.
-
s4tch
veterán
Gyerekek, a Virus Pang nevű játékot miről mintázták? Tudom, hogy volt valami hasonló PC-re is. Droidra kellene egy hasonló, előbb-utóbb úgyis kiszállok a badából, ez az egy, ami úgy néz ki, hogy hiányozna.
-
csibusz0314
aktív tag
Sracok miert van az h az operaval csak megadott szamu karktert tudtam beutni ide is peldaul mikor irok egz hszt? Egy ido utan nyomom a betut, de nem ir tovabb...
-
Dhampir
félisten
válasz csibusz0314 #10098 üzenetére
Egy fórumtársunknak pont ilyen problémája volt. Megoldásról azonban nem tudok.
-
Silenzio
addikt
válasz csibusz0314 #10098 üzenetére
Akkor neked még jó, nálam Operával megnyitva döntött nézetben a ph kapásból kivág a desktopra. Többször kipróbáltam, mindig ugyanaz. Operáéknál nyilván azt gondolták, egy telóról böngésző egyén úgysem akar majd sms-nyinél hosszabban megnyilatkozni, hisz mily fárasztó is az. Nehogymán egy telefonnal böngészni is lehessen, uttyannmár.
https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest