Aktív témák
-
-
törölt tag
Lejátszási listát mivel szerkesztitek? Nálam ez a .nomedia-s megoldás nem segít és állandóan betölti az összes hangot ami megtalálható és a gameloftos játékokba nem kevés hang van.
-
DJ Tacee
csendes tag
Ne nézzetek hülyének pls. Programozó vagyok. Ez az a program, de hiába bökök az installra, a fenti hibaüzenettel elszáll. Nem találja az appot. Minden egyéb más működik, megtalálom a Market-ben illetve szépen frissítette az AppBrain.
"Valamit rosszul tudni rosszabb, mint nem tudni." - Őszinte ember vagyok, vigyázat, bunkó veszély!
-
VD
őstag
Valahol megtalálható külön telepíthető formában a gyári live wallpaper-ek közül a vizes? Nem a faleveles ami gyárilag benne van az android-okban, hanem a homokos tengerpartos, amit idáig csak a Galaxy-ban láttam.
-
Rike
tag
ugye jol tudom hogy az SGSben a social hub jol mukodik? msn hatterben meg hasonlok! megy minden? skype most hogy van androidon?
Bender's humor by Microsoft Joke
-
cucu01
csendes tag
Sziasztok!
GML: Ez elírás lesz!!
Ha egy másik "gyengébb",tehát nekik kisebb forgalmat hozó tarifánál is kisebb az ára 1év tarifahűséggel,mint tarifahűség nélkül!! Ha pedig igaz... Akkor nagy pofon nekünk vásárlóknak!Ez elírás!!
Én bízom benne,hogy a Telenor nem bakizik ekkorát!!
Üdv.: cucu001[ Szerkesztve ]
-
Skynet258
veterán
-
rodman73
aktív tag
Sziasztok!
Boldog tulajdonosa lettem egy SGS-nek múlt hét csütörtökön. A telefon viszont furcsa tüneteket produkál. Pl.: ha hivnak csörög egyet, majd elsötétül a képernyő és a hivásnaplóban sem jelenik meg a hivás... Vagy belépek a menübe és magától visszalép a főképernyőre... És nagyon hamar merül az akksija, pedig alig nyomogatom... Letöltöttem a KIES-t és frissitettem a firmware-t, JM1-s most. Találkozott már valaki a fenti hibákkal? Elkezdtem elolvasni a topikot, de egyszerre sok ez a sok komment nekem. Utolsó darab volt a telefon a Photohall-ban, vigyem vissza vagy mit csináljak? Előre is kösz a segitséget!
-
legenda
szerintem túl sok nincs...
nálam csc szempontjából csak bizonyos szolgáltatós jelleg a lényeg, hogy nem kell utólag hangposta és sms hívószámot, net és mms hozzáférési pontokat...stb konfigurálgatni, de amellett van még szolgáltatós csengőhang...stb is, ami nem kifejezetten fontos...rodman73; csak jm1 verzióra frissített a kies? volt reset frissítés után? minimum egy gyári beállítások visszaállítása kellene frissítés után; beállítások -> védett adataim -> gyári adatok visszaállítása!
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Begi
senior tag
Sziasztok!
Tudtok ajánlani egy olyan progit, amivel lehet wifin más gépeket tallózni?
Illetve valahogy meg kéne oldani hogy sok fájlt egyszerre másoljak a telóra wifin keresztül.
Sajna csak olyat találtam ahol egyszerre 1db fájlt engedett.
Ötletek?Előre is köszi!
-
törölt tag
Marketen Estrong file manager, de csak olyan gépeket látsz ami ugyan azon a routeren van amire wifivel kapcsolodtál.
kalieked jm8-on megy a OCLF? nálam az ext2 tools disabled és ha megprobálom feltenni akkor kiirja hogy legalább 1 MB hely kell neki a vmi/lib könyvtárban és utána dob egy fail-t
[ Szerkesztve ]
-
rankesz
veterán
-
rodman73
aktív tag
Kösz a segitséget, nem tudtam hogy ezt kell csinálni frissités után. Néztem már hogy vannak ennél újabb verziók is, de mivel ez az első androidos telefonom, nem mertem frissiteni. Ja és a hibák egy része jelentkezett már a frissités előtt, ezért is próbáltam frissiteni hátha jobb lesz... A telepitett appokat lelehet valahogy menteni, hogy gyári adatok visszaállitása esetén ne kelljen újratelepiteni mindegyiket?
-
legenda
válasz #05488384 #8779 üzenetére
nekem alapon 169 megabyte, húzós használat esetén 279 megabyte!
ha kilövés után magától elindul valami, akkor az esetlegesen gyökeres része valamelyik (keret)alkalmazásnak, azzal nincs mit tenni, néha több kárt okoz a kilövése, mint hasznot... (sokan kilőnek extra feladatkezelővel mindent, aztán csodálkoznak például, hogy hamar merül az akkumulátor, de nem csoda, hiszen a takarékos mód illesztőjét is kilőtték... )rodman73; én túl alapos vagyok, még egy új telcsi esetén is azonnal nullázok, aztán kezdem az építkezést! a frissítés utáni nullázás lényege az - pláne problémák esetén -, hogy korábbi - hibákat is tartalmazó - mentés ne kerüljön vissza a friss/újrahúzott firmware verzióra, mert akkor felesleges volt bütykölni vele! a telepítőkkel kell újrahúzni az ismét telepíteni kívánt alkalmazásokat, vagy market...stb!
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Másik Zé
tag
válasz Másik Zé #8778 üzenetére
Pici tapasztalat:
Most,hogy végre én is használhatom a telót,jönnek elő némi hátrányok.
Ország,világ előtt kijelentem,hogy én,nevezett T*** Kri******,kijelentem,hogy a nokia N958G-vel sokkal gyorsabban tudtam bárkit felhívni,mint az SGS-el.Feltoltam,névjegyzék,keresés kezdőbetűre(ótómatán ment),hívás,lerakás,összetol,zsebre vág.
Ez itt nem ilyen gyors,de lehet az is,hogy csak én bénázok....
Hívás után 2-3 nyomkodás után tom zsebre rakni.
Van arra megoldás,hogy hogyan lehetne gyorsítani az egész telefonálós részt?
Illetve Ti érzitek-e a lassabb hívás,lezárás,elrakási időt? Szépen meg van fogalmazva!!Ezt nem mobilról küldtem el.
-
-
törölt tag
válasz Másik Zé #8782 üzenetére
Én is N95 8GB-rol váltottam. Szerintem nem nevezthetö olyan sokkal lassabbnak, hozzá kell szokni hogy más felület, stb. Froyo elönye h a névjegyzékben auton a keresömezöbe ugrik valamint hivásbefejezés után a megjelenö ablak pár mp mulva eltünik. Ha nem akarsz nyomkodni hivás után akkor röviden nyomd meg a powergombot.
kali: nagyban függ a feltelepitett alkalmazások mennyiségétöl és prociéhségétöl hogy van lag vagy sem.
[ Szerkesztve ]
-
Qru
MODERÁTOR
Jaja, volt fent 2 is ilyen advanced task killer meg vmi sima is. Mind a kettőt tök feleslegesnek ítéltem, én meg nem szeretem ha tele van a teló ilyen felesleges progikkal. Szóval le is szedtem őket.
mod: Maga az OS elég jól menedzseli ezt a dolgot. Tesómnak sincs fent semmi ilyen az SGS-én és az is teljesen lag mentes, meg az akksi is jól bírja.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
rodman73
aktív tag
Nekem kb 2-2,5 óra alatt lement 76%-ra az akkum (pedig alig nyomkodtam és max 4-5 percet beszéltem), hogy tudnám növelni a hatékonyságát? Miket löjek ki a feladatkezelővel? Wi-fit és GPS-t természetesen, többi? Olvastam paul féle trükkröl is, ahhoz tudnátok dobni egy linket mert nem találtam rá a gugliban. Akkun kivül nincs gyenge pontja a telónak. (nekem mint normál usernak)
Meg egy olyan oldal is jöhetne ahol össze vannak szedve melyik a legjobb app-ek, ha létezik ilyen oldal. Köszi.
[ Szerkesztve ]
-
rankesz
veterán
Viszont a keypad képernyőn a számgombokat tudod a rajta levő betűnek megfelelően használni!
PL Tomi-t akarod hívni: elkezded írni hog 8, 6, és valószínűleg már ott is vagy!
Amúgy a froyo-ban már benne lesz az hogy ha több név kezdődik ugyanazzal a bötűvel akkor hosszan tartva az ujjad a betűn előjön a 2 betű tallózásának lehetősége.
rodman73: android app kibeszélő topik
[ Szerkesztve ]
-
tariattila
veterán
Próbáljátok ki a google keresőmezőt... keres mindenhol előnév/keresztnév/becenév/nóném...
mindenhol...
a találati listán ráböksz és már hívhatod is...
kell ennél jobb? -
nagyúr
válasz Másik Zé #8782 üzenetére
Azt viszont tudtad, hogy a névjegyzékben, vagy a hívások között vagy, és egy adott néven jobbról balra húzod az ujjad, akkor hívja az illetőt, ha balról-jobbra, akkor sms-t írhatsz neki? Ha pedig a képére, választhatsz, hogy hívás, e-mail, sms, stb.
kali: leszedtem, pár napig így tesztelem. Végén kiderül, hogy mivel a legtöbb dolgot mindig kilőttem, ez okozta a hívás- és térerőparákat
-
nagyúr
válasz makaveli666 #8797 üzenetére
Pontosan.
-
TwentySix
aktív tag
válasz tariattila #8795 üzenetére
Pontosan igy hasznalom en is.... Google (menu gomb hosszan nyomva tart), es az elso par betu, kidobja a talalatot. Raadasul mg is jegyzi, a kovetkezo alkalommal csak rabokok es kesz....
icecave: ez az ujjhuzgalos dolog csak akkor mukodik, ha a telefoban vannak a nevek eltarolva, ha a google nevjegyzekben, akkor sajnos nem.... Van meg mit javitani a fiuknak.....
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S9+ / TomTom HD6000 HDTraffic / Garmin Montana 650T offroad/
Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Alcatel 3D dual SIM 4/64Gb új állapotban eladó!
- Apple iPhone 14 Pro, Space Black, független, garanciális, 88% akku, karcmentes
- Apple iPhone 11 Pro, Gold, 64Gb, 86% akku, független , új állapotú
- Apple iPhone Se 3, ( 2022 ), 64Gb, független ,Space Gray, új állapotú, 87% akku
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest