Aktív témák
-
sghu77
tag
válasz tariattila #9452 üzenetére
Tán a pü nálam is jó, de a fórumhozzászólás értesítő tuti nem.
-
Maegoss
tag
Találtam egy hibát a telefon zenelejátszó progamjában: nem jeleníti meg az MP3-akba ágyazott album borító képét, ha az MP3-ban levő ID3 Tag verziója 2.3. Amennyiben az MP3 2.2-es verziójú ID3 Tag-et használ, akkor viszont megjelenik a beágyazott album borító képe.
Találkozott valaki már ezzel a problémával?
Telefonom szoftver verziója (a legújabb hivatalos):
PDA: ZSJG4
Phone: ZSJG4
CSC: ZSJG4
(Lehet találgatni, hogy melyik országban vettem a telefont )[ Szerkesztve ]
-
lalakov
senior tag
Köszönöm, azt hittem én rontottam el valamit, de sajnos nem. .
-
Maegoss
tag
válasz tariattila #9456 üzenetére
Igy van, Ázsiában vettem, pontosabban Taiwan-on.
-
t-real
tag
-
Másik Zé
tag
Szia!
Bementem a beállításokhoz,amit alig találtam meg,mert én anykeysoft-al írok.Visszaállítottam alapra,ott megtaláltam a fogaskereket.Bementem,XT9 nem volt bepipálva.Bepipáltam és kivettem mindenféle segítséget...hátha alapon.Persze ismét inaktívá tettem.Visszaállítottam Anykey-re és még mindig szeretne nekem segíteni...
Van valami ötlete valakinek?
Ezt nem mobilról küldtem el.
-
legenda
válasz Gabeboy74 #9447 üzenetére
64 bit alatt általában segít, ha rendszergazda módban (a telepítőre jobb klikk -> futtatás rendszergazdaként) húzod fel az alkalmazást! a frissítés néha azért nem megy, mert ott alapban nem rendszergazda módban indul az alkalmazás! próbáld meg úgy frissíteni, hogy magát a kies alkalmazást rendszergazda módban indítod el (jobb klikk az ikonjára -> futtatás rendszergazdaként), úgy hátha rendben frissül!
ha nem, akkor itt a friss verziós kies; link ezt húzd fel rendszergazdaként a nulláról!
látom, közben linkeltek újabb verziósat is, de azt még nem teszteltem.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
bossvico
senior tag
-
csab2
veterán
válasz tariattila #9452 üzenetére
Nálam is rendben megjelenít mindent.
Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
herrká
senior tag
Sziasztok!
E-bookkal kapcsolatos a kérdésem. Elfogadtam az "Aldiko Ebook" licensz szerződését. Tartalmaz a könyvtáram kettő darab englikus nyelvű könyvet.
Honnan lehetne magyar nyelvű könyveket letölteni? Milyen kiterjesztéseket kezel a telefon? A különböző oldalakról letölthető pdf, djuv stb., formátumokat kezeli? Ha igen hogyan lehet PC-ről rámásolni?
Jól néz ki az a virtuális könyvespolc...
Köszönöm! -
aTom_DJ
tag
válasz Sentinel80 #9352 üzenetére
Én ilyen tokot rendeltem.
Már egy hete úton van(hongkong, free ship), úgyhogy remélem jövő héten már a tapasztalatokat is meg tudom írni már róla![ Szerkesztve ]
-
Gabeboy74
tag
Köszönöm a segítséget/linket, a probléma részben megoldódott. Viszont most a samsung apps indításakor "a telefon nem támogatott" üzenetet kapom, és hiába töltök le alkalmazást, nem lehet a telefonra telepíteni, pedig a kies felismeri.
SGS CM10.1 - SGS3 JB - TF300T - MacBook Air
-
rankesz
veterán
Láma kérdés, de a TPU case az milyen anyag? eBay tele van az ilyen tokokkal
Wiki barátném ezt írja a TPU-ról: Thermoplastic polyurethanes
Akkor ez lényegében sima műanyag tok?
csab2:
[ Szerkesztve ]
-
csab2
veterán
Az miert van, hogy a bepitett feladatkezelo szerint egy alkalmazas sem fut, az Advanced Task Killer szerint meg mindig fut egy csomo, olyanok is amiket meg sem nyitottam?
-
CHIPman
nagyúr
Ez így van jól. Ha gyári feladatkezelőben kiirtod a taskeket, azzal semmi galibát nem okozol, viszont ha advancedben teszed ugyanezt, akkor már lassulhat/többet ehet tőle a gép.
szerk.: Ez a JM8 tud valamit, mindjárt teszek fel Quadrant-eredményt.[ Szerkesztve ]
hardverapro.hu/tag/chipman - i7+1660Ti laptop eladó
-
csab2
veterán
Koszonom a valaszokat!
Csak azt nem ertem, hogy miert fut olyan alkalm.azas, amit el sem inditottam. Pl. galeria.Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
Gabeboy74
tag
Köszi a választ. Ez azért jó pofa dolog a Samsung részéről, hogy a csúcstelefonját nem támogatja.
Van egyébként mód arra, hogy a samsungapps honlapon található androidos alkalmazásokat legálisan feltegyem a telefonra? Pl NFS Shift? A telefon böngészőjéből nem ment.
SGS CM10.1 - SGS3 JB - TF300T - MacBook Air
-
cousin333
addikt
válasz CHIPman #9479 üzenetére
Na, ez egy remek grafikon.
Azt tudni kell, hogy a program nem a CPU nyers, valós teljesítményét méri, hanem nyilván valami teszteket futtat, amik az operációs rendszeren futnak. Az meg tudtommal valami virtuális gép, itt látszik az, hogy a Nexusban lévő Android 2.2 (Froyo) mennyivel gyorsabb, mint a 2.1 (Eclair).
Egyébiránt meg az látszik, hogy a Galaxy lagfixes gyorsulása és magas pontszáma gyakorlatilag egy az egyben a javított fájlrendszer buherának és áthelyezésnek (a programok partíciójára) köszönhető (zöld csík).
Egyben az is látszik, hogy a Moto Droid X kicsit gyengébb CPU-ban és memóriában, grafikában meg sokkal (ami nem meglepő), ahogy a Nexus One is, viszont a fájlrendszere határozottan jobb.
Viszont érdekes azt látni, hogy alapvetően nem a Samsung I/O-ja gyenge (bár - mint a mellékelt ábra mutatja - rengeteget lehetne rajta javítani), hanem a többieké még gyengébb (kivéve a Droid X-et).
Froyótól azt lehet várni, hogy a kék csík némileg meghaladja majd a Nexusét, a többi nagyjából változatlan marad. Az IO-beli potenciálból nem tudom, mennyi jön majd át hivatalosan, de nyilván lesz majd arra is lagfix. Ebben az esetben olyan 3000 pont körüli eredményre lehet számítani.
[ Szerkesztve ]
"We spared no expense"
-
csab2
veterán
Az nem lehet, hogy akkor jon levagott emailertesito, amikor be vagyok jelentkezve? Mert az elobb, amikor felbevagott ertesito jott eppen be voltam jelentkezve. Most kaptam megint egyet, de ez nem felbevagott es nem voltam bejelentkezve. Ezert gondolom.
-
cousin333
addikt
válasz Gabeboy74 #9483 üzenetére
A KIES-es apps szerintem a Bada oprendszerű telefonok (pl. Samsung Wave) "market-je", a Galaxy S meg Androidos, ergo neki már eleve van egy gazdag kínálat. Néhány Samsung alkalmazás létezik Galaxy-ra is, azt a Samsung Apps programból éred el a telefonodon.
"We spared no expense"
-
Delecto86
csendes tag
Tehát akkor amit a samsung appsben megjelenit, csak azokat tudom elérni a Badából?
[ Szerkesztve ]
-
lalakov
senior tag
A lehúzható részen, ahol a wifi, bluetooth, gps, rezgés van. Ezeket meg lehet változtatni? A rezgésre nincs szükségem, oda betenném a repülő módot.
-
Bagan
aktív tag
Sziasztok!
Holnap megyek be T-mobilehoz és veszem meg a Samsung Galaxy S mobilomat. Remélem lesz raktáron :]. Egyébként iPhone 3G-ről váltok át.Segíthetnétek egy picit:].
-A Telefon valahogyan vissza van butítva, vagy alapból nagyon gyors? Ha butítva van, van valami egyszerű módja hogy gyorsítsam?
-Írhatnátok egy pár hasznos alkalmazást, amit érdemes használni. Értem itt ezalatt hogy melyik a legjobb MSN kliens?...stb
-Samsung által elkészített Facebook -Twitter alkalmazás jobb, mint amik vannak az Android marketben? Ha igen, osszátok meg velem is:].Köszönöm!
Szép napot! -
tariattila
veterán
írhatnánk???... ez jó... mást sem csinálunk mint ezekről firkálunk...
Megfordítanám a dolgot úgy, hogy olvashatnál...
És ha konkrétabb kérdésed akad akkor arra válaszol bárki...
Ezekre amiket itt írtál sok sok iromány született már...
a kereső a Te barátod... amúgy gratula a géphez[ Szerkesztve ]
-
CHIPman
nagyúr
1: Butítva nincs, de ne azzal kezdd mindjárt. Használd legalább egy napig a rajta lévő szoftot, és utána rakj fel egy gyári 2.1-est(JM8 mondjuk), és csináld meg a rootot+lagfixet.
2: eBuddy, APNdroid, Advanced Task Killer, Mirror for Samsung Galaxy S, Barcode Scanner, Facebook for Android
3: Passz, én gyakorlatilag mindenre a teljes oldalt használom, nekem még a Touch felület sem tetszik(ez mind fb esetében persze).[ Szerkesztve ]
hardverapro.hu/tag/chipman - i7+1660Ti laptop eladó
-
cousin333
addikt
Alapból elég gyors, bár egy Lagfix nevű cuccal még gördülékenyebbé tehető.
Van MSN kliens, úgy hívják, hogy MSN Talk. Emellett ami jó lehet - bár ez nyilván egyénfüggő:RealCalc - számológép
Barcode Scanner - vonalkód olvasó, négyzet alakú QR ábrákat is olvas pl. App Brain-en
Compass - iránytű
GPS Test
Shazam - zene felismerése
Battery Indicator
NetCounter - adatforgalom számlálásra
RoboDefense - játék
mVideoPlayer
Műsorújság
Audiobooks
handyCalc
Google Translate
Light - a teljes kijelző fehéren világít (zseblámpa helyett...)
Frodo C64 - C64 emulátor
Album Art Grabber
gReader
Ghost Commander - fájlkezelő a'la Total commander
Twitter
Dialer One - tárcsázó program
MSN Talk
Bluetooth File Manager
Goggles
File ExpertSzerintem a hivatalos, marketes Twitter kliens minden igényt kielégít, igényes darab. Van widget is, amit ki lehet tenni a főképernyőre.
ui: Szerintem a mostani szoftver verzióval érdemes mindenfélét próbálgatni (azért csak óvatosan), és mondjuk Froyo-ra frissítés után (ami nem sokára jön) csak azokat feltenni, ami beváltak.
[ Szerkesztve ]
"We spared no expense"
-
Bagan
aktív tag
válasz CHIPman #9493 üzenetére
Olvasgattam hátrafele 20 oldalt, úgy nagyjából átpörgettem, de nem nagyon világos.
A gyári rendszer ami telefonon van, miért nem jó? Mivel tud többet a 2.1 -es JM8?
Root + lagfix mire jó? Feltétlen kell ez nekem?Nem szeretném én szarrá tuningolni hogy elfogyjon az összes memória és hogy gyorsan merüljön. Csak 1-2 játék + msn,twitter,fb kliens + internetböngésző kell nekem. Meg 1-2 widget a menübe.
-
Bagan
aktív tag
válasz cousin333 #9494 üzenetére
Köszönöm!
Lagfix nevű cuccot nehéz rárakni? Sokáig tart?
Gondolom nem lehet bonyolultabb mint egy 3G-re rárakni custom fwt + jailbreakelni + függetleníteni.
Magyar leírást tudnátok hozzá adni? Nagyon megköszönném :].
Hazavágható vele a készülék? Garancia ugrik?Ennyi minden érdekelne csak:]. Köszönöm még1x.
-
ForRedGlory
félisten
A Bermuda-háromszög csücskei:
JM8 Rom - RynZA Lagfix - Advanced Task Cleaner ProEz a három kell és semmi más (mondjuk nekem a JM5 talán kicsit jobb érzésre a JM8-nál). Az a lényeg, hogy az Advanced task Cleaner Prot kell jól belőni és nem lesz gondod a sebességgel. Lesz egy kis minőségi váltás hallod-e szifon 3Gről
[ Szerkesztve ]
-
tariattila
veterán
reg.-elj és olvasd át... csak jól járhatsz vele...
amíg itt el nem készül a FAQ az 1. HSZ-ben...[ Szerkesztve ]
-
ForRedGlory
félisten
válasz tariattila #9498 üzenetére
"amíg itt el nem készül a FAQ az 1. HSZ-ben... "
Értem a célzást
Ma este a Loki - Újpest után nekiállok rittyenteni valamitPÜ-be jöhet bárkitől bármi amit szeretne az első postban látni. Elég sok dolog van, ami oda befér, kurva széles a skála, egyedül mindent nem tudok bedobni az fix, mivel azért nem vagyok tapasztaltabb mint bárki itt
[ Szerkesztve ]
-
tariattila
veterán
válasz ForRedGlory #9499 üzenetére
nem célzás volt... (találat) áááá nem ám...
azon gondolkodtam, hogy a 2.1-be már sok energiát nem is kellene ölni...
meg lehetne várni a 2.2-t és onnan indítani...
esetleg az alap 2.1 dolgokat berakni előre azoknak akik nem akarnak frissíteni vagy csak később (pl.: root, custom recovery stb...)
és utána lehetne mindig hozzáírni a 2.2 fejlődésével párhuzamosan (gondolom lesznek folyamatosan)
egyébként gondolom az "ottani FAQ"-t érdemes átültetni (sacperkb)[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest