Aktív témák
-
tariattila
veterán
gyári akku kijelző ikon lecserélése erre.....nagy a froyo láz de ha még érdekel valakit ez a jó kis modd akkor linkelem a JM7/8 romokhoz való update.zip-eket...
az eredeti az XDA-fórumról tölthető le... (az én módosításom mindösszesen a HTC Desire ikon kicserélése SGS-re (amikor a töltöttség 15% alá esik és figyelmeztető ablak jelenik meg időnként )Letöltöd/átnevezed update.zip -re/bemásolod a belső sd-re/gép kikapcs/hangerőfel+home+power/ apply update.zip from SD (home-al okézod) /reboot
akit érdekel: a fájlokat fent hagyom egy hétig... utána törlöm (kb addigra úgy is froyo lesz... arra meg úgy sem jó
Link javítva. - Grafiqs
[ Módosította: Grafiqs ]
-
ATM_automata
őstag
válasz tariattila #9032 üzenetére
Hogy őszinte legyek, nem nagyon figyeltem. Töltés közben általában nem piszkálom, így nem is néztem. Játék vagy masszív netezés alatt valamennyi melegedés van, de közel se olyan "forró", mint amilyen akkor volt, amikor beszámoltam róla.
Erősen olyan érzésem van, hogy ezt a melegedést hibás Wi-Fi vagy GPS használat okozhatja, mert a rom csere óta nem emlékszem rá, hogy melegedett volna. Mondjuk nekem ezzel a rommal a Wi-Fi hiba is megjavult. a GPS viszont még nem az igazi ezzel se.
Szerintem az RSS vagy pl a rosszul működő GPS-t használó widgetek (BeautifulW) is okozhatják a melegedést azzal, hogy folyamatosan túlterhelik a készüléket. Meggyőződésem, hogy szoftveres hiba okozza.
What else?
-
Rike
tag
Enjoy
Soccer score centre lite a neve amit leszedtem de meg nem nagyon volt idom vacakolni vele hogy ez mennyire jo! meg a csapataim sajat hirolvasoi ami nyilvan mindig tajkekoztat hogy allnak meg nba time amit a kosarhoz hasznalok:-)
Bender's humor by Microsoft Joke
-
Lall
veterán
Naggyon komoly ez a Layar nevű app a telefonban. Eddig az sem tudtam mire való. Ha ezt előbb tudom biztos csinálok egy jó kis számlát magamnak külföldön. Aki még nem próbálta hajrá, megahasznos!
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
CharlieDrop
veterán
válasz tariattila #9101 üzenetére
arra azért kíváncsi leszek, mikor lesz T-s froyo
Nem használok AD-blockert a PH! oldalain!
-
Lall
veterán
válasz CharlieDrop #9107 üzenetére
Először is próbáld ki. Amerre nézel a telefonnal mutatja az abban az irányban lévő (mondjuk GPS nyelven) POI-kat. Van egy csomó (transport, parking restaurant stb..) Kiválsztod pl. hogy sport forogsz körbe és amerre nézel megjelenik egy kis ikon és kiírja az infókat (pl. nálam uszoda, DVSC stadion, Főnix Sportcsarnok) az adott pontról. Továbbá mennyire van tőled stb. és ha akarod akkor útvonalat is tervez oda (Google Maps). Ez külföldön baromi jó lehet. Mikor Lyon-ba voltunk kérdezgettük a stadiont merre van, de ugye nem tudtuk kimondani franciául a nevét, így alig értették. De ha ez nálam van akkor csak körbeforgok és megmondta volna merre induljak, milyen úton metro, busz, villamos stb. Nagyjából ennyit tud, de szerintem a mindennapi életbe nagyon hasznos tud lenni.
Ja igen. Megy GPS nélkül is csak úgy nem annyira pontos, mert a mobilcellák alapján tájékozódik.
[ Szerkesztve ]
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
Másik Zé
tag
-
Másik Zé
tag
-
compi.hu
senior tag
válasz CharlieDrop #9110 üzenetére
ja, net meg kell hozzá, mi?
Ja. Meg egy hasznalhato GPS sem artana
-
Lall
veterán
válasz CharlieDrop #9115 üzenetére
Nekem megy. ATM automata, etterem meg minden kutyaszar. Valamit nem jol csinaltok urak. Compi.hu: Mint emlitettem GPS nem kell hozza. De holnap letesztelem a froyoval ezt a GPS dolgot. Hatha megszereltek. Amugyan a legujabb froyo pöpec. Ha valaki erez magaban erot, energiat es nem akar aludni az tolja fel.
-
compi.hu
senior tag
válasz tariattila #9117 üzenetére
Nem, nem a my tracks a hibas. Az csak rogziti a GPS-bol jovo informaciokat. Ez annyira egyszeru feladat hogy szinte lehetetlen elcseszni. A GPS az, ami "varosi dzsungelben" magas hazak mellett a jardan setalva ennyit tud. A telefon a ovtartoban volt kozben. Auto szelvedojen azert jobb a helyzet, de kezben, zsebben vagy ovtartoban tartva siralmas a teljesitmenye. Oke beismerem, a legroszabb tracket szedtem elo szemleltetesul, de akkor is gaz. Nem kicsit, nagyon.
Remelem 23-an meglatjuk mit birt samu bacsi lepni az ugyben. A jelenleg elerheto informaciok szerint a froyo frissitessel egyutt varhato a GPS problema javitasa: "The latest information I have is that the GPS fix is included in the Froyo update which is currently being tested internally before release. This update will be available via home update on the Kies software. The current timeline for this is that it will be available at the end of September."
-
compi.hu
senior tag
Ne faradj, a jelenleg kozkezen forgo froyo firmware-ekben nincs benne a gps problema javitasa. Ha mindenkeppen tesztelni szeretned, akkor belvarosban magas hazak kozott gyalogolva, my tracks-szel vagy barmi mar utvonalrogzitovel tedd, igy jelentkezik legszemleletesebben a problema. Az auto szelvedojen nekem is egesz elfogadhato, bar messze nem tokeletes teljesitmenyt mutat tobbnyire.
Arrol meg hogy nem kell gps a layar-hoz annyit, hogy 10-20 meter boven jelentheti hogy valami ami valojaban elotted van, mogotted levonek szamolodjon.
[ Szerkesztve ]
-
tariattila
veterán
válasz compi.hu #9120 üzenetére
miből gondolod, hogy a JPH-ban nincs javítva gps-en valami? próbáltad?
csak mert szerintem ezt fogják kiadni 1-1,5 hét múlva...
vagy szerinted addig írnak újat?
ez már az 5. 2.2-es változat...és az az egy hét kevés arra, hogy még egy béta kijöjjön ami ha jó akkor véglegeset adjanak ki belőle...mit akarsz? az autós track-ed teljesen rendben van... látnád az enyémet...sírnál... az út fele nincs is rajta... a többi is erősen szántó... pedig város közelében sem jártam
(JM7-el)[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
LauncherPro-s guruk!
Aki rájött hogy hogyan lehet a menübe hátteret betenni az kiabáljon!
Thx -
tariattila
veterán
válasz compi.hu #9120 üzenetére
Mórágy-Szekszárd autóval sgs a lábamon...tehát kicsit a tető takarásában...
út közben nem állítottam meg sehol... kb az út feléig rögzítette...de azt is hogy?megjegyzem a motonav pedig szinte hiba nélkül megy ugyanezen a JM7-en...
ebből is gondolom, hogy a my tracks egy F
zoo1a: milyen lett a telepkijelzés?
[ Szerkesztve ]
-
compi.hu
senior tag
válasz tariattila #9121 üzenetére
Abbol hogy akik teszteltek azok nem szamoltak be szamottevo javulasrol, sot JM6-hoz kepest meg nemi romlast is tapasztaltak. Meg van az az elonyom (vagy hatranyom), hogy a szoftveriparban dolgozom, szoval tudom pontosan mi meg megy a release elotti utolso orakban is akar. Az altalad "beta"-kent aposztrofalt romok pedig nem publikusan kiadott dolgok, (legjobb esetben is csak szandekosan kiszivarogtatottak) es meg ha a veglegeskent kiadott fw azonos jelzessel erjkezik is, a kiadas elotti max 1-2 napban fog elkeszulni az a binaris ami a vegleges kiadasban erkezik majd.
Sokak szerint amugy igen keves az esely hogy a samsung valoban fizalni tudja majd a problemat a froyo kiadasaig, mert nem valami trivialis problemarol lehet szo, ugyhogy egeszen biztos vagyok benne hogy a GPS-ert felelo csoportjukban meg mostanaban sem sokat alhatnak a "kollegak". Arra is latok valamennyi eselyt, hogy akar a kiadas elhalasztasat is bevallalhatja a samu ha nem tudjak addig megnyugtatoan rendezni a problemat.A temaban igen informativ analizist talalsz itt, ha beszelni angol.
-
compi.hu
senior tag
válasz tariattila #9123 üzenetére
Motonav az egy navigacios szoftver, arra van kihekyezve hogy a bejovo bizonytalan adatokbol kisakkozza valoban hol is jarhatsz. My tracks meg egyszeruen elmenti ami a GPS-bol kijon.
-
tariattila
veterán
válasz compi.hu #9124 üzenetére
pesszimistán látjuk a dolgot mindketten...(még ha más megközelítésben is...)
Sajnos érzem én, hogy ez nem a HD2-féle épületen belül jelfogós teljesítmény...
de legalább ráfoghatnánk a szoftverre...de félek csak kicsit lesz jobb a froyo-val is...szerk: igen de akkor az út másik felében semmi sem jött volna ki a gps-ből ?????
mondom a motonav szépen végigvisz az utamon... régebben szeretett szántani de mára realizálódott...
Tudom mi a különbség az autós navi-ra tervezett szoftverek és a valós pozíciót mutatók között...
de ez azért nem teljesen fogható rá...
ott pár métertől több tíz métert is áthidal a szoftver azzal, hogy az úton tart...
de itt kb 10Km hibádzik[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz tariattila #9123 üzenetére
Még csak a meritési fázisban tartok
-
törölt tag
válasz tariattila #9129 üzenetére
Éppen azokat cseréltem le lejjebb linkeltem egy képet olyanra cseréltem le, az valahogy jobban megfogott. Még pont elég korán van ahhoz hogy felgyurjak egy jpc+jph kombot és megnézzem mit tud. amugy van itt olyan Trémobilos aki tett már fel Froyot? CSC-nek hiába teszem be a tmhjm2.csc-t nem állitja be az apn-eket. Valaki tapasztalt már ilyet?
-
rankesz
veterán
na ez már zsír kis rom... ha a gyári 2.2 is ilyen ilyen gyors lesz mint ez a jm8 akkor befogom a pofám...
-
ForRedGlory
félisten
válasz rankesz #9131 üzenetére
Inkább azt csinálnák meg, ha pörgeted a contactokat (1:48 körül), akkor a kisképek ne akkor kerüljenek már elő, amikor megáll a görgetés
Nem értem az okát, mert például zenelejátszóban van kb 1000 számom, és amikor pörgetem tökéletesen látszik minden kép. ez baromira irritál.
A sebesség meg olyan, mint JM5+Lagfix+LaincherPro Plus. Semmivel nem gyorsabb[ Szerkesztve ]
-
compi.hu
senior tag
válasz tariattila #9126 üzenetére
Olyan velem is elofordult hogy a my tracks egyszercsak abbahagyta a rogzitest. De amikor rogzit akkor azt rogziti ami a gps-bol kijon. A lenyeg nem abban van amit nem rogzitett, hanem hogy amit rogzitett az eleg gyalazatos pontossagu.
-
compi.hu
senior tag
válasz ForRedGlory #9128 üzenetére
az hagyjan de ne tudd meg mibe kerult ujjaepiteni a hazakat.
[ Szerkesztve ]
-
tariattila
veterán
válasz compi.hu #9134 üzenetére
miért amit Te rögzítettél autóval az nem elég jó??
partiban van a wayteq N800-al nem?az enyém meg olyan mint amit a fiam rajzol be...
szerk.: megnéztem...hát igen.. nem tökéletes de autos navinak maximálisan elmegy...ennyit simán korrigál a szoft...
DE az enyém az elég dúrva...[ Szerkesztve ]
-
compi.hu
senior tag
válasz tariattila #9136 üzenetére
Nezd meg a belvarosi reszeket kicsit erosebb zoommal
-
kutkut
addikt
Sziasztok, még nincs Galaxy S-em, és ezért talán hülyeségeket kérdezhetek, de remélem megértitek és majd feliratkozhatok a Galaxy S tulajdonosai közé.
Az első az lenne, hogy hogyan lehet kikapcsolni a Swype-ot? Speedshopban megnéztem és az eladók sem tudták kikapcsolni (sőt még én sem ).
A második az lenne. hogy szoftverfrissítés szempontjából (2.2, 3.0) különbözik-e egy kártyafüggetlen és T-mobilos Galaxy S (mármint nem késik-e a frissítés a T-mobile-nál, vagy nincs is ilyen)?
A válaszokat természetesen előre is köszönöm.Meizu MX3 32GB
-
tariattila
veterán
válasz #05488384 #9130 üzenetére
tedd fel ami a csomagban van... hagyd már azt a tmjnmhklj akármi f@szságot! 1perc alatt mind a négy APN-t kitöltöd és kész...
kutkut természetesen van késés... az eddigi tapasztalat szerint pár hónap...
de ez nem azt jelenti, hogy az összes frissítés elérhető szolgáltatón keresztül (pontosabban a samsung Kies-en keresztül) de a nagyobb változások egész biztos kijönnek szolgáltatós verzióban is...
De ha nem ragaszkodsz annyira ezekhez akkor szinte bármit felrakhatsz megjelenéskor egyből...
a swype-ot pedig menüből lehet ki-be kapcsolni...és persze bármilyen billentyűzetet felrakhatsz...
nekem most pl. olyan van amin alapból 7 ékezetes kint van...[ Szerkesztve ]
-
zorromoto
senior tag
Mkor a touchwizt használtam akkor volt egy olyan funkcio hogy láttam ki online a google-ban és egyből lehetett chat-ni ha ráböktem.Most hogy feltettem a lancher pro-t ez eltűnt .Elő lehet ezt csalni vagy csak ha visszaűllítom a tw-t ?
-
kutkut
addikt
válasz tariattila #9139 üzenetére
"bármit felrakhatsz megjelenéskor egyből"
Ezt gondolom csak rootolva. (Nem?)
Amúgy a menüig eljutottam... Megtaláltam a Swype beállításokat, meg a samsung billentyűzet beállításait, de azt, hogy hogyan lehetne ki/be kapcsolni, azt nem.
Azért köszi.Meizu MX3 32GB
-
makaveli666
senior tag
A beviteli módot kell megváltoztatni, nem kikapcsolni a swype ot... Az írandó felületre hosszan tapicskolsz és felugrik, hogy szövegbevitel: swype vagy samsung bill (valami ilyesmi de érteni fogod)
A frissítés: Még hivatalosan a 2.2 sem jött ki nem, hogy a 3.0 és egyáltalán nem biztos, hogy mi meg fogjuk kapni a 3.0 át... Amúgy ha függő a telód, akkor természetesen van kis türelmi idő a szoftot illetően. -
-
rankesz
veterán
válasz ForRedGlory #9133 üzenetére
Jaa, hogy a lancserpro az ilyen gyors, azt nem vágtam, én még táccsvizt használtam (nem akartam beállni a sorba) de ha ez ilyen zsír akkor használom én is...
Nah, engedélyezek magamnak még egy utolsó kis pohárkával, aztán pihi one...
mert holnap meló előtt újra kéne tenni a win7-et (kb 2 hete ubuntuzok a htpc-ről), aztán bfbc2-be szétcsapkonni a kis szátokat (ha már admin vagyok, jó lenne néha játszani is a sun-on...) -
user137
őstag
urak, segítsetek egy kezdőnek!
- mi a legfrissebb Telenor firmware és ez mennyire van elmaradva a független telók utolsó hivatalosától? Vajon a Telenor mennyit fog késni a Froyo update-tel?
- mi ez az imei lock probléma?? (a kereső a barátom, de csak az aggódást hozta ki) -
kutkut
addikt
válasz makaveli666 #9142 üzenetére
Köszönöm szépen.
Majd, ha jó kedvem lesz megtanítom a Speedshopos eladóknak, hogy is kell kezelni a masinátMeizu MX3 32GB
-
rankesz
veterán
válasz tariattila #9145 üzenetére
"kis pohárka" = staropramen-es söröskorsó csurig félig házibor- félig szódával...
de látom te se vagy szomjas... na jó, off = offSzerintem a legutolsó telenoros firm kb a jm2 környékén lehet... nem érdemes arról béta froyo-ra váltani, majd ha 1-2 hét múlva megy a hivataols release kies-el, akkor azt te is fel tudod tenni, csak "test mode"-be kell rakni a kiest. szerintem...
Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest