- ASUS ROG Ally
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- E-book olvasók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Socket AM5
- Monitor hiba topik
- Házimozi belépő szinten
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Aktív témák
-
makaveli666
senior tag
válasz ForRedGlory #6862 üzenetére
Elsőre Dézit akartam. Kb 1 hete olvastam éjjel nappal róla, és hát ki ki derültek ahibák. Nem multi touch csak dual és elvileg a következő Android már kezelni fogja a multi touch ot és sok dolgot fog elvileg neki szánni. Aztán ez a kijelző dolog egy szar a SLCD az AMOLED után... Ez szerintem nagy hiba volt. A Galaxy nál a problémám hogy olvastam hoyg kicsit gyengusz a Wifi, bár ezt megszoknám, de úgy tom hogy GPS is rendetlenkedik, ami pedig nekem igen fontos lenne, hogy azonnal találjon jelet, és ne is veszítse el. Ha a kijelzőről írt kis regényem meg tényleg igaz, akkor nem is gondolkozok tovább hogy melyik telefont vegyem... Útálom ha a telefonra fóliát kell rakni mert másképp karcolodik (nálam nokia 5800) de viszont útálom ha nincs fólia és karcos
Aktív témák
- iPhone 13 pro 128gb szürke/ kis hibás/87%akku
- Samsung Galaxy S24 5G Onyx Black, 1 Hetes, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Független, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy S21 5G Phantom Gray, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Fekete, Garanciális
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB Olive, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Garanciális
- Samsung Galaxy A55 5G 128GB Awesome Ice Blue, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Kék, 1 Év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest