Aktív témák
-
ForRedGlory
félisten
válasz icecave #6850 üzenetére
A korlátok azért vannak hogy ledöntsd Őket. Galaxyval tuti hamarabb megléphető ez, mint iPhone4-el. nem lebecsülve az iPhone-t, mert kurva jó az is, ha hozzám vágnák nem dobnám vissza... jó lenne Galaxy kiegészítőnek
LOL metrón szól a telefonom, előveszem bal zsebemből a Galaxyt, aztán előveszem a jobb zsebemből az iPhne4-et, hogy megállapítsam: melyik is szól igazából. Valószínűleg az emberek többsége a pokolra is kívánna két ilyen telefonnal a zsebembenMás:
Nem tudom mi van a telefonommal, reggel 8-kor vettem le a töltőről, de még 41%-on áll...[ Szerkesztve ]
-
TwentySix
aktív tag
válasz ForRedGlory #6852 üzenetére
kapcsold be
Samsung Galaxy S9+ / TomTom HD6000 HDTraffic / Garmin Montana 650T offroad/
-
ForRedGlory
félisten
-
zcar
csendes tag
Sziasztok!
Új vagyok a fórumon, mindenkit üdvözlök! 2 Hete boldog tulajdonosa vagyok e remek készüléknek (imádom), az első érintőképernyős, és első androidos telefonom... eddig megvoltam a nyomógombokkal (Nokia 6300, meghagytam privátnak), de haladni kell a korral, ... és kaptam céges telefonkártyát... Fontos lenne a céges levelezéshez csatlakoznom (exchange-fiók) de a telefon nem fogadja a cégem tanúsítványát (.cer kiterjesztés), pedig addig az IT-s kollégák széttárják a kezüket...nem tudnak továbblépni (eddig csak szifon és blackberry állt csatasorban a cégnél, azok működnek). Próbáltuk a file-t külső és a belső sd kártyára másolni, txt és egyéb tanúsítvány formátumokba konvertálni, de csak az alábbi szöveget kapjuk:
Beállítások - hely és biztonság - titkosítási tanusítványok telepítése sd kártyáról:
"nincs felhasználható tanusítvány az sd kártyán"eddig jutottunk, van valami ötletetek?
Előre is köszönöm!ZCar
-
woodpaul
őstag
válasz ForRedGlory #6852 üzenetére
Az semmi. Nekem csütörtök esti töltéssel vasárnap reggel még 25-30% volt, pedig használtam rendesen... Nagyon elégedett vagyok az akkuidővel, pedig egyelőre az eredeti t-s firm van fent.
Lefekvés előtt érdemes egy fast resetet csinálni, és akkor egy éjszakát 2-3%-os fogyasztással is ki lehet bírni, repülő mód nélkül (és ebben már a reggeli ébresztés is benne van)...
Androidő
-
makaveli666
senior tag
Siasztok. Nagy döntés előtt állok... HTC Desire vagy Samu^^ Gondolom itt midenki a Samu mellé voksol, de azért ha valakinek van valami hozzáfűzni valója esetleg érve egyik másik iránt szívesen meghallgatnám... A másik hogy Nokiaprogramokon olvastam, hogy a samsung igazolta azt a hírt miszerint a kijelző olyan üvegből készült amit gyors vonatokon és helikopterek szélvédőjén is használnak, tehát a kijelző teljesen karcmentes és elég nehéz betörni erről tapasztalatok esetleg valakinek kicsit sikerült e már megkarcolni a kis Samut... Előre is köszönöm a válaszokat.
-
nagyúr
Ahogy olvasom a topikot, akkor mindegy, hogy szolgáltatónál veszem, vagy fggetlenül, ugyanúgy tudom majd "hekkelni, főzni, stb", ugye?
Többen írjátok, hogy még jobb is szolgáltatónál venni, az biztosan gyári garanciás. -
ForRedGlory
félisten
válasz makaveli666 #6860 üzenetére
HTC-nek egyetlen előnye van: anyagminőség: fém kontra "műanyag". A műanyagot azért macska körmöztem, mert azért nem a gagyi fajta van a Samsungon, de tény: megvan a hátránya.
-
TwentySix
aktív tag
válasz ForRedGlory #6862 üzenetére
Viszont az elonye is: Irgalmatlanul konnyu a telefon, nincs femerzete fogasnal.
Nekem sokkal jobban bejon mar ez a muanyagdesign, az autokat is lassan abbol csinaljak....
A muanyag nem jelent egyet a rossz minoseggel, sot..... En el nem cserelnem mar a galaxy hazat, ha felajanlananak egy femet helyette.T-real: A problema az, hogy ha jol ertem el sem indul neki, addig sajnos nem is fogja latni a gepe, ordogi kor.....
[ Szerkesztve ]
-
makaveli666
senior tag
válasz ForRedGlory #6862 üzenetére
Elsőre Dézit akartam. Kb 1 hete olvastam éjjel nappal róla, és hát ki ki derültek ahibák. Nem multi touch csak dual és elvileg a következő Android már kezelni fogja a multi touch ot és sok dolgot fog elvileg neki szánni. Aztán ez a kijelző dolog egy szar a SLCD az AMOLED után... Ez szerintem nagy hiba volt. A Galaxy nál a problémám hogy olvastam hoyg kicsit gyengusz a Wifi, bár ezt megszoknám, de úgy tom hogy GPS is rendetlenkedik, ami pedig nekem igen fontos lenne, hogy azonnal találjon jelet, és ne is veszítse el. Ha a kijelzőről írt kis regényem meg tényleg igaz, akkor nem is gondolkozok tovább hogy melyik telefont vegyem... Útálom ha a telefonra fóliát kell rakni mert másképp karcolodik (nálam nokia 5800) de viszont útálom ha nincs fólia és karcos
-
Padam
aktív tag
nem probaltam, de mostmar a holnapi szerviz elott nem akarok varialni.
egyebkent erdekes, ha a ceges sim kartyat atrakom a masik teloba, akkor biztonsagi kodot ker, ha kiveszem es visszateszema dominot akkro eleg a sima pin kod.
Galaxy S viszont mind2 sim kartyahoz Sim Unlock Network Pin-t ker.
-
TwentySix
aktív tag
válasz makaveli666 #6865 üzenetére
A dual/multi Touch hibat sosem fogjak kijavitani, hardveres a problema, ilyen a panel benne.
Azt viszont akkor sem ertem, hogy az uj SLCD panel-nal miert nem javitottak.... Valoszinuleg azert, mert akkor az egesz Desire kozosseg perelt volna a csereert vagy javitasert.
Amiben remenykednek a Desire tulajdonosok, az a 3D driver hozza, ugye a HTC sz..rik megvasarolni a licencet, most miutan nyilt forraskodu lett a driver, remenykednek az XDA vagy a Modaco-s fiukban.....
A remeny hal meg utoljara . ha lesz is valaha 3D driver hozza, akkor is nagysagrendekkel gyengebb a graf gyorsitoja, mint a Galaxy-e. Aki sokat jatszik, annak ez fontos lehet, aki nem annak annyira nem. (Most meg, de honapok mulva sok 3D gyorsitast igenylo app lesz, ebben biztos vagyok)
A kijelzo allitolag tenyleg nem karcolodik, sok videot es forrasanyagot linkeltek be errol a napokban, lusta vagyok visszakeresni.
Mi is van meg???? A processzor kicsit jobb, modernebb, es ha ez nem eleg, szenne huzhato is, ha erre van igeny...
Wifi, GPS nalam rendben van a legujabb firmware-val, a gyarival tenyleg sok problema volt.Samsung Galaxy S9+ / TomTom HD6000 HDTraffic / Garmin Montana 650T offroad/
-
makaveli666
senior tag
válasz TwentySix #6867 üzenetére
Nagyon köszönöm a kimerítő választ. Én nem nagyon szeretném rootolgatni a telót és a gyári rom ot lecserléni, egyrészt még most nagyon idegennek tűnik, azt se tudom mi hogy, másrészt ugye félek a garancia vesztéstől, tehát akkora gyárival tényleg vannak problémák... Amúgy soha nem játszok a telefonon sajnálom hajtani (melegszik, megy le az akksi) szal nem szoktam gamelni rajta...Inkább az android 3.0 ába lesz szerintem sok jelentősége a 3d gyorsítónak. (amit szerintem a Dézi nem fog megkapni...mármint az android 3.0)
Még 1 kérdés: Ti azért raktatok fel valamilyen fóliát a kijelző megvédésére? -
TwentySix
aktív tag
válasz makaveli666 #6868 üzenetére
Nem, gyulolok minden foliat, minden cuccomnal az az elso, hogy letepem rola, legyen az tavkapcsolo, mikrosuto vagy szemelyautokarpit
Rootolni minek kellene, aki odzkodik tole, az a KIES-en megkapja hivatalosan is. (es most nem a beta-rol beszelek, hanem a par het mulva jovo vegleges Froyo-rol)
Es a gyari szoftverkent a legelsoket ertem, a JF3, JF5, de azzal mar nem arulnak, vagy ha megis, kapasbol frissul legalisan a JM1 (vagy JM2)-re. az mar teljesen jo.ja meg valami. a nativ xvid, divx, mkv lejatszas, siman, elvezhetoen.
A Desiben alternativ cuccal is szenvedes.Ha most azt irod, hogy sosem nezel filmet, akkor Desi a telefonod
[ Szerkesztve ]
-
TwentySix
aktív tag
A Sim Lockolt telefonra van megoldas elvileg, itt olvashatjatok, nagy koszonet Sztupy-nek!
[ Szerkesztve ]
-
makaveli666
senior tag
válasz TwentySix #6869 üzenetére
Semmit nem értettem abból amit írtál elég kemény szleng be ment De nem baj gondolom majd ha meglesz a teló akkor meg fogom érteni. Amúgy nem nézek filmet telefonon, arra mindig ottvan nálam a laptop
Amúgy már teljesen kiábrándultam Déziből... Ha 90 ezer forintért adnák amennyit kb ér akkor esetleg... De röhej hogy drágább mint Samu... Rengeteg dologba butább szegény.. Talán a sense ami jó benne-.- -
verser233
senior tag
válasz woodpaul #6857 üzenetére
Én is nagyon meg vagyok elégedve az üzemidejével legutóbb 3 napot és 5 órát bírt, pedig nem az asztalon hevert. Soha nem gondoltam hogy ennyit fog bírni. Még az acer s100 is csak 2 napot bírt ugyanilyen használattól. Gondolom ez köszönhető a super amolednek is.
https://hogyantipp.com - Okoseszköz tippek, trükkök, mobilos háttérképek
-
lalakov
senior tag
Ha beállítok egy e-mail fiókot, akkor a beérkező levelek csak a telefonra érkeznek meg vagy a hagyományos(azaz pc-n is meg tudom nézni) úton is?
-
lalakov
senior tag
Használ valaki Motonav-ot?
Letöltöttem egy májusi frissítést, van egy dem nevű mappa benne ez a fájl: Europe_NASA.dem . Ez mi?
És egy ilyen mappa global_cfg, amiben global_cfg.zip van.
Ha új speedcam-eket másolok be akkor SpeedcamUpdates.spud-ot is módosítanom kell az újra(illetve a frissítésben van még egy speedcam.spdb fájl is)?
És a Basemap-et mikor kell frissíteni?A kocsiban bluetooth-os headset-et használok. A navigáció hangja hol fog szólni? Lehet választani?
Mi történik bejövő hívásnál, a hang irányítás elmegy és csak a képi marad? -
Másik Zé
tag
HTC Desire vs Galaxy.
Ahogyan a nevében is benne van már....csak így simplán... GALAXY.
Mindent elárul!
Én is nagyon sokat nézegettem a HTC-t.Közben felmerült bennem az X10 is.
Véletlen akadtam bele ebbe a topikba,mivel samsungot nem akartam venni.Bár a D600-al maximálisan meg voltam elégedve anno,de inkább Nokiát kerestem.
N97 mini lett volna az alternatíva...Másfél hét után tudom,hogy ha nem is életem legnagyobb hibáját követtem volna el,ha bevásárolok egy másfajta készüléket,de mindenféle képen egyet a sok közül.
Félve vettem meg,mert nem is tudom...olyan..nagy,meg samsung meg a fene tudja...
Aztán hazavittem és bekapcsoltam.Amikor megjelent az a szép S betű,hirtelen hunyorítanom kellett.Közben meg a bal kezemmel napszemüvegért kotorászni.Annyira szokatlan volt számomra ez a hihetetlen éles és fényes kijelző.
2 napig csak nyomkodtam össze-vissza.Mivel a legalapvetőbb funkciókat se találtam meg.
23:30 körül a névjegyzéket basztattam és felhívtam egy fickót .Egy kiállításon kaptam meg a nevét.Szóval tök idegen volt.A tárcsázás közben úgy megijedtem,hogy elnyomkodtam az egészet.Nem tudom,hogy mi történt,mit csináltam,de nem tudtam a hívást megszakítani.A ficak meg fel is vette...érted...éjfélkor...
Férfiasan bevallom! Nem szóltam bele csak megvártam,hogy lerakja.
Aztán elkezdtem belakni és megszokni.Lehet,hogy idővel előjönnek hibái,de bizton állíthatom,hogy ezzel a készülékkel a prémium kategória legmagasabb csúcsának a hegyére ülhetsz rá.Már-már kényelmetlen is néha.Egy szóval,aki HTC és miegymás után kacsingat,ne tegye!
Egy készülék,ami mindent visz!
Samsung GT-I9000 Galaxy S
[ Szerkesztve ]
Ezt nem mobilról küldtem el.
-
JJ hunter
aktív tag
Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem,h állított már be vki 2 gmailes fiókot a telojában?
Tudom, át lehet irányítani az egyiket a másikba, de ezt félretéve Olvastam vhol olyat, h a Froyo tudja majd kezelni a több gmail fiókot,de akkor miért van benn ez az opció, "Accounts"? Ugyanúgy adtam hozzá a 2. fiókot a telohoz, mint amikor megvettem, es a használathoz be kellett állítani egy fiókot. Vki tudna erre megoldást?Samu GalaxyS » S3 Neo » Mi A1 >> Mi 10T 5G
-
GML
őstag
Ez azért van, hogy csak az adott SIMmel tudjad használni a telefont. Mármint a biztonsági kód. Egyfajta
hamisbiztonságérzetet ad, de arra ténylg jó, hogy egyből nem fogja tudni használni a telefont az ember csak egy fw frissítés után. A Nokiáknál ez a biztonsági valami az utolsó 5 elindulásnál használt SIMre igaz.[ Szerkesztve ]
-
mex77
tag
Üdv mindenki.
GPS problémával nem tudok mit kezdeni. Akármilyen ROM-ot rakok fel, akármilyen GPS-fixel. Több műholdat lát ugyan, de menet közben mindig megszűnik a jel, vagy pár kilométerrel arrébb dob hirelen. Van erre valamilyen megoldás? Vagy ez hardware hiba? -
Padam
aktív tag
Na elvileg megvan a megoldas a SIM network unlock PIN-re a megoldas, de en nem igazan tudom ertelmezni.
My Phone asks me for a Unlock Code. Product Code has changed to KOR. What to do?
- Start->Run-> cmd
- Change to your SDK\tools Directory e.g cd C:\Program Files (x86)\Android SDK\tools
- adb shell
- su
- cd /efs
- find /efs -name *_data.ba*
If now nv_data.bak AND nv_data.bak.md5 are displayed, do the next few steps marked with (a)
If now .nv_data.bak AND .nv_data.bak.md5 are displayed (dot before filenames), do the next few steps marked with (b).
(a)- mv nv_data.bin nv_data.jpc
(a)- mv nv_data.bin.md5 nv_data.jpc.md5
(a)- mv nv_data.bak nv_data.bin
(a)- mv nv_data.bak.md5 nv_data.bin.md5
(a)- reboot
(b)- mv nv_data.bin nv_data.jpc
(b)- mv nv_data.bin.md5 nv_data.jpc.md5
(b)- mv .nv_data.bak nv_data.bin
(b)- mv .nv_data.bak.md5 nv_data.bin.md5
(b)- rebootTehat gondolom a telefont debug USB modba allitom csatlakoztatom a telot a PC-hez eeees eddig jutottam! )
Ezt az SDK mappat hol kene latnom, mert en sehol nem talalom. :S
Le kene meg szedni ehhez valamit valahonnan?Koszi a segitseget elire is, Nagy Mesterek!
-
GML
őstag
válasz tariattila #6881 üzenetére
Ez szerintem egy eléggé szar megoldás, figyelembe véve, hogy - pl nálunk is - TILOS a leveleket automatikusan egy külső címre továbbítani. Szerintem egy androidos fórumon kellene inkább megkérdezni, hogy az exchange hogy is működik, vagy az ottani IT-sek nézzenek utána, ha már ezért kapják a pénzüket.
-
tariattila
veterán
az Android SDK-ra gondolsz?
azt le kell tölteni és telepíteni... (a java jdk-val együtt...)
elég hosszadalmas folyamat de szükséges ahhoz amit akarsz...pdafc-n le van írva a pc-s root előjátékánál
GML: az egyik barátomnál is ez lett a megoldás mivel a céges rendszerük nem támogat semmit... Tehát vagy tetszik ez vagy nem ...majd eldönti
[ Szerkesztve ]
-
woodpaul
őstag
válasz Másik Zé #6875 üzenetére
Jót derültem a bejegyzéseden!
Nekem is volt hasonló a telefonnal, igaz, én családtagot hívtam véletlenül. Marha szokatlan, ha tárcsázás közben nyomsz egy "back"-et, akkor nem szakad meg a hívás, csak visszatérsz a home screen-re. Szerintem fontos lenne, ha be lehetne állítani, hogy ilyenkor a hívást szakítsa meg, hiszen megszokta az ember ezt a működést.
Androidő
-
Gigabyga
aktív tag
Sziaszto! Csajoknak ajánlom ezt a tokot legfőképp de a nőies férfiak is elvihetik..ez az utolsó darab!!
HírdetésTovábbi tokot akkor rendelek ha ez a darab is elfogy..
üdv! -
TwentySix
aktív tag
Mi a ROM verziod? *#1234#
Padam: Itt le tudod tolteni a SDk-t:
Mellette kell a java is, ugyis irni fogja ha nem talalja
Az SDK Tools nevu konyvtaraban nyitsz egy parancssort, es oda potyogod be a sorokat(vagy kopizod)[ Szerkesztve ]
-
Padam
aktív tag
Koszi mindenkinek a segitseget, delben meg megprobalokozok a szervizzel az Allee-ban, ha nem segitenek akkor neki esek este a rootolasnak meg a tobbi finomsagnak.
-
nagyúr
Sziasztok!
Akkor nyugodtan vehetem szolgaáltatónál is (Vodafone), legalább lesz rá rendes garancia,, és nyugodtan tudom ezt is ugyanúgy "főzőcskézni"? Gyakorlatilag, akkor nem lesz semmi hátrányom sem a gyárilag függetlennel szemben?
-
Dinamiq
tag
Azért egy picit hozzászólnék Desire vs Galaxy S témába. A Desire oldalhoz, mert nekem ez van egy jó ideje.
Tényleg csak egy pár dolog, ami ledöbbentett itt a Galaxy-s fórumon:
- A Desire képernyője nem is látható napfényben! Na ez egy baromság! Persze jobb a Samué, de ez is kiválóan használható. Gondolom a Samunál is számít, hogy milyen szögben esik rá a fény. A Desire-nél így van. Egy picit elfordítva adott esetben sokkal jobban látszik.
- Az akkuidő kétszerese. Ezt sem hiszem. Sok-sok Desire tulajnak mindenféle okosság nélkül is elmegy 2-3 napot a készülék úgy, hogy nem csak az asztalon hever, hanem használva is van.
- A Sense nem nagy cucc és aki főzött romot rak fel, az egyből dobja is. Ez sem igaz. A legtöbb főzött romban benne van a Sense. Persze van olyan minimál rom is, amiben nincs. Ezek elsősorban a gyorsaságról szólnak. Lehetőség van fél megoldásra is. Én is ezt használom. Az alap a Launcher Pro, de ettől még megmarad minden ami Sense. Használhatom a widgeteket, a contactot, a weather és az egyéb dolgok is szuper jól mennek, minden ami sense! Csak így még kevesebb memória fogy.
Igazából szemezgettem a Galaxyval, mert nekem is szimpatikus volt. Sajnos nekem ekkor már megvolt a Desire. Úgy gondolom számomra nincs akkora különbség, hogy megérje cserélni. Időközben a Desire is kapott n-es wifit, 720p-s videófelvételt (bár ez sejtem, hogy nem a samsung minőség).
Egy olyan pont van, ami igazán érdekelt, hogy mennyivel jobb a Samu. Ez pedig a GPU. Próbálgattam sok sok játékot. Egyedül az Asphalt 5 akad. Azzal nem igazán lehet normálisan játszani. Azonban jött az NFS és mindent vitt. Ennyi nekem bőven elég, mert nem játszani vettem. Mellesleg szerintem ennek jobb a grafikája, mint az Asphalt-nak és mégsem akad. Így megnyugodtam. A grafikus gyorsítás lehetősége a Déziben is benne van és sokan mondják, hogy van aki már dolgozik rajta. A Samut nem fogja utolérni, de ha ez igaz, akkor elég rendesen megközelítheti.Videó lejátszásban és felvételben jobb a Samu, ez egyértelmű. Videókat nem nézek rajta, így arról nem tudok nyilatkozni. Az elkészített videók mennek rendesen a Dézin. Ráadásul a lednek van olyan előnye, hogy nem csak fotózáskor, de videó készítésekor is lehet használni. Nekem ez fontos volt, mert sok felvételt csinálok rossz fényviszonyok mellett.
A multitácsoss mizéria szerintem picit túl van lihegve. A Dézi nem multi, csak dual touch-os. Ráadásul az sem megy rendesen. Persze ebből a hétköznapokban semmit nem vettem észre. Ha nincs a teszt program, akkor el sem hiszem, hogy van vele valami probléma. Legtöbbet a nagyításnál használom két újjal, az így is szuper. Persze lehet olyan játék, aminél ez gond, de ilyennel még nem találkoztam.
Most egy pár olyan dolog, amiben jó a Desire a teljesség igénye nélkül:
- A led mindenre jó! (fotó, videó, elemlámpa)
- Van visszajelző led is. Több színben világít. A különböző színek különböző eseményt jelentenek. Ezt mindenki nagyon szereti. Tényleg hasznos.
- A teljes készülék borítás cserélhető. Minden ami kívülről látszik. Ráadásul nem is drágán. (~ 10-15E a komplett borítás cseréje) Így ha véletlenül sérül akkor sincs baj.
- A HTC név. Nem gagyi, nagyon jó a szervíz tapasztalat, mivel sokan használják, így sok-sok okosság van hozzá. (ROM, programok, hack)
- Rossz körülmények közt is helyt áll a beépített GPS vevő. (Terepen használom geoládázni)
- Akinek számít a teljesítmény az 1300MHz-ig gond nélkül felhúzhatja a procit. Ráadásul skálázható a teljesítmény, így optimalizálható az akkuidő.
- A hardveres gombok néha jól jönnek és az optikai egér is. (pl. görgetés)
- A borítás kiváló, nem csak szép, de jó a tapintása is és bírja a gyűrődést.Persze ezektől nem lesz jobb telefon, mint a Samsung. Mindenkinek más számít. Talán így könnyebb eldönteni, hogy kinek mi kell, ha látja egy picit a másik oldalt is!
[ Szerkesztve ]
-
TwentySix
aktív tag
Azzal nem csoda, az az elso firmwarek kozul valo, bugos benne a GPS.
Nekem is azzal jott a telejon juniusban, nem mai kiadas....
Frissits JM1/2-re minimum a KIES-el, ha nem akarsz Odinozni, ha igen, akkor JM6.Vagy tedd fel a GPSFixet, ha Root-olt a telod
-
válasz Dinamiq #6895 üzenetére
"A multitácsoss mizéria szerintem picit túl van lihegve. A Dézi nem multi, csak dual touch-os. Ráadásul az sem megy rendesen. Persze ebből a hétköznapokban semmit nem vettem észre. Ha nincs a teszt program, akkor el sem hiszem, hogy van vele valami probléma. Legtöbbet a nagyításnál használom két újjal, az így is szuper. Persze lehet olyan játék, aminél ez gond, de ilyennel még nem találkoztam."
Gondolom a billentyűzetet nem sűrűn szoktad használni, vagy nagymama-stílusban nyomod. Különben fel kellett volna tűnnie.
“All nothings are not equal.”
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 5G Phantom Gray, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Fekete, Garanciális
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB Olive, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Garanciális
- Samsung Galaxy A55 5G 128GB Awesome Ice Blue, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Kék, 1 Év Garancia
- iPhone 16 Pro Max 256GB Független Hibátlan/2025.10.25.Apple gar./p3790
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 95%/p3789
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest