- TCL LCD és LED TV-k
- HP ProLiant MicroServer Gen8
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Helyenként instabil lehet az Arrow Lake, de ez eleinte normális
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Aktív témák
-
G@ß!
őstag
Köszi az NETinfókat !
Telenoros netet senki se használ? -
-
GML
őstag
A szeméét. A telenornál nem lehet kapni a webshopban már a SGS-t
-
TwentySix
aktív tag
Ha fizetos programot akarsz letolteni, meg kellett adnod a bankkartyad adataid a telepites elott.
Onnan vonja le.
Ha nem kert kartyaadatokat, akkor az nem fizetos progi volt.
egyebkent el sem kezdi tolteni, amig a penz meg nem erkezik a szamlajara a fejlesztonek.Samsung Galaxy S9+ / TomTom HD6000 HDTraffic / Garmin Montana 650T offroad/
-
Zsozsooooo
tag
Hali srácok, érdekelne egy ilyen Samsung Galaxy S (GT-I9000) hol érdemes venni T-mobilnál most helyben 128 241 Ft+60 díjmentes perc hálózaton belül, van ennél valahol jobb ajánlat ahol van is raktáron és nem kell utazgatni sokat vagy ha kell is megérné még akkor is ?
Nekem Média-Mánia M csomagom van azzal rendesen fog működni a kicsike net stb...
Ami még fontos lenne a GPS navigáció jól működik a telón mit érdemes rátenni ? -
legenda
válasz rankesz #6107 üzenetére
ha magyar állampolgár vagy, és magyarországon akarsz vásárolni telcsit, akkor a lejárt útlevél miatt hivatalosan nem dobhatják vissza, mivel annak az érvényessége csak a megszabott határok átlépésekor számíthat, lejárt útlevéllel bármikor igazolhatod magadat, postán, bankban, de még a mobilos szolgáltatónál is el kell, hogy fogadják! lehet, hogy más lesz ott a bibi, csak nem árulják el...
Zsozsooooo; szerintem jó vétel a t-mobile szolgáltatótól, pláne, mert a független 1 év garis helyett a szolgáltató 2 év garival adja!
Injun; na vajon honnan, ha semmilyen banki adatot nem adtál meg, és arra sem figyelmeztettek, hogy az előfizetésed által, vagy más úton vonják le a szolgáltatód segítségével? mert utóbbi is létezik, de akkor kétszer is jóvá kell hagyni, hogy hozzájárulsz az x összeg befizetéséhez/levonásához a mobilos szolgáltatód közreműködésével! mondjuk android esetében ez a ritkább, inkább banki adatokat kérnek, a szolgáltatós behajtás a symbian esetben a jellemzőbb!
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
blueye
veterán
Vki használt rajtam kívül is t-mobile a wap SMS-t. Megy most neki? Nekem ez a kezdőlapom, de most meghülyül és elkezdi újra és újra tölteni végtelen ciklusban fél mp-enként.
-
Gengi
senior tag
válasz rankesz #6107 üzenetére
Ne parázz. Levették az Omnia II-t is. Szerintem full kifogytak elég nagy lehet rá világ szerte a kereslet.
Kali: Itt nem az a bosszantó ,hogy visszadobták ,hanem ez az akció úgy lett meghirdetve ,hogy közben egy darab készülék sem volt az egész országban... Ki van írva ,hogy amíg a készlet tart.. De a készlet 0 darabról nem tartott sokáig ...
[ Szerkesztve ]
PSN:Mak1wara "A Tudásalapú társadalmat megette reggelire a fogyasztói társadalom"
-
legenda
igen, ez a szolgáltatót minősíti, erre nem tudok mit mondani - vagy inkább nem akarok...
én a t-mobile webshop által akartam rendelni, volt is készleten, másnap délelőtt kihozták volna, de aztán másnapra találtam magamnak más elfoglaltságot, ezért még aznap bementem a legközelebbi nagy t-mobil üzletbe és ott vettem meg - ott is volt bőven raktáron, és más azonos szolgáltatós üzletekben sem volt hiány!Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
csab2
veterán
19-én nem akartam hinni a szememnek, amikor a Telenor honlapján 24 990-ért láttam ezt a király telót. Azt hittem, már megint elcsesztek valamit a honlapon, mint rendesen. Az ügyfélszolga is megerősített azonban, hogy az akció valódi. Hozzá kell tennem, hogy szeptemberben szifont akartam venni (akkor járt volna le a hűségem). Ezt az akciót azonban úgy gondoltam, hogy nem hagyom ki, így fél órával a zárás előtt beestem a kiskunfélegyházi Telenor boltba és 17 500-ért megvettem a kicsikét.
Nem semmi az biztos!
Másnak is "megakad" néha a telefon kicsit? Úgy értem, hogy tapizásra nem reagál néha.Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
sghu77
tag
2 éve azért is váltottam a Pannonról, mert a webshopban még kifizetni is ki lehetett egy készüléket, miközben már nem gyártották és nem is volt raktáron. Aztán meg hitegettek. Úgy látszik azóta sem tanultak semmit. Nekem mind1, ha nem kell a pénzem, hát nem...
-
GML
őstag
Úgy általánosságba, Ti nem féltek, hogy bukjátok a garit? Vagy szimplán lesz@rjátok?
-
beji
tag
Üdv Mindenkinek!Galaxy S vásárlás előtt állok.Kérdésem,hogy ékezetes SMS írásnál
több karaktert számol mint 1?M8910 egy kezdő "á" betű 160-ról 69-karakterre csökken.Elég fájdalmas dolog!A másik,hogy hívás közben használni akarod a virtuális billentyűt beszélgetés közben lezárja magát a készülék vagy érzékelő csak elsötétíti a kijelzőt pl.5800?
Rossz ha hívás közben még pluszba a billentyűzárral is kell pöcsölni.Samsungba idáig ez a két dolog zavart.Válaszotokat előre is köszönöm! -
Alien!
senior tag
Srácok, olyan kérdésem lenne, hogy a Market-ben nem lehet valahogy kényelmesebbé tenni az update-elést?!? egyenként kell az összesre rámenni?!?
-
t-real
tag
Pontosan ahogy mondtad teljesen magasról lesz@rom a garanciavesztést! Egy ilyen készülék nem romolhat el, és azokat csak sajnálni tudom akik emiatt paráznak, és nem frissítenek! Megszámolni sem tudom hogy mióta megvettem a készüléket hány romot raktam már fel! És mindnek nagyon örültem. Aki kiad 130ezret egy ilyen készülékért és nem meri frissíteni még a kies-el sem arra inkább nem mondok semmit...
-
-
adp011
csendes tag
Sziasztok!
Érdemes megvenni a telefont úgy hogy nem független? Ettől még lehet majd rootolni, frissíteni stb? Köszi a választ előre is -
beji
tag
A t-mobilos vagy inkább hálózatfüggő telókra később lehet felrakni az új firmwaret?
-
legenda
minden olyat, amit te utólag telepítettél fel rá, illetve állítottál be rajta! abba az állapotba áll vissza, mint amikor kivetted a dobozból az új telcsit!
GML; a kies egy teljesen hivatalos mindenes program adott samsung mobiltelefonokhoz, a készülék támogatási részlegéből is hivatalosan letölthető! szinte mindenre alkalmas, amire a telcsi és egy pc/noti közötti kapcsolat során szükség lehet, és nem mellékesen a készüléken lévő firmware verzió frissítésére is képes!
beji; megfelelő karakterkódolással beállítható, hogy egy ékeztes betű esetén csak egy karaktert számoljon, és valósan működik is a funkció! szolgáltatós készülék is frissíthető!
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
csab2
veterán
Akkor tisztázzuk: ez a frissítés a Kies-sel jogtiszta/legális? Tehát nem veszik el a garancia? Pl. a Nokia esetében teljesen legális az otthoni frissítés.
Az Android 2.2 mikorra várható erre a telefonra? Lehet már erről tudni valamit?
[ Szerkesztve ]
Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
No.01
őstag
ROM frissites elott allok meg azt sem tudom akarom-e, de egy dolog mar most nem tiszta: olvastam itt par hsz-el fentebb, h szerb cnc vagy cbc. Az pontosan mit is takar?
Ha mar egyszer mas ROMO-ot rakok fel akkor azt szeretnem, h ne legyen benne se kinai karakter se semmi. Letezik ilyen vagy mindegyik nem hivatalos ROM-nak van ilyen kis "mellekhatasa"?Meg egy kerdes: a fenti feltetelek alapjan melyik a legujabb nem hivatalos ROM ill melyik a hivatalosan elerheto legujabb?
Kosonom elore is!
U.i.: Eletem eddigi legjobb telefonja! Nagyon elegedett vagyok vele. 2 dolog van ami kicsit zavar: ha hasznalom ugy, mint mindenes ertsd telefonalas, sms, email, Gtalk, naptar, esetleg meg kis szorfoles akkor bizony hamar lemerul... mindig van nalam USB szoval ez annyira nem gond csak okozott pont ma 1 kis meglepetest.
A masik az bizony a hangero. Nekem kicsit halk a csengohang is ill a beszed kozbeni hangero is. Utobbi jobban. Persze lehet user error bar a Legendemhez hasonlitva eg es fold.
Persze a kijelzo ill a tobbi karpotol mindenert.
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 5G Phantom Gray, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Fekete, Garanciális
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB Olive, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Garanciális
- Samsung Galaxy A55 5G 128GB Awesome Ice Blue, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Kék, 1 Év Garancia
- iPhone 16 Pro Max 256GB Független Hibátlan/2025.10.25.Apple gar./p3790
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 95%/p3789
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest