- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Aktív témák
-
joe2119
tag
GingerCriskelo V16 I9000
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=978354
GALAXY S7 (SM-G930F)
-
Skynet258
veterán
Srácok, erről a magyar Swype béta cuccról tudtatok? Nekem újdonság - és a saját blogomról tudom meg. Van ám ebben némi fricska.
-
znagy69
őstag
válasz Oppenheimer #39354 üzenetére
Ha kicsomagolva .tar van benne 1 vagy 3 file akkor odin. Ha nem akkor CWM. De ha a wipe-t töltöd az tuti odinos szerintem. Én azt szedem most, de csak reggel fogom kipróbálni.
-
kutkut
addikt
-
znagy69
őstag
válasz Oppenheimer #39357 üzenetére
De a wiep-os rendelkezik új modemmel, bár egy hozzászóló azt írja, hogy maradt JPE.
Leírhatta volna mi az újdonság.Mégis írta.
[ Szerkesztve ]
-
koxminator
senior tag
kis helpet kérnék, elakadtam: odinnal felment samfirmwárés JS7, mjad rátoltam speedmod kernelt. most bent vagyok recovery módban, a külső sd-kártyámon (ami persze bent van) egy könyvtárba raktam a főzött DOC-romot. viszont hiába megyek oda, hogy "choose zip from sdcard", csak ennyi mutat: -lost.dir és external_sd, de ez utóbbira hiába megyek, visszaugrik és no files found. mit ronthattam el? illetve a főzött DOC zip filet be lehet tallózni odinba pda helyére, no reparttal és no restarttal?
Cégünk alapfilozófiája: nem bántjuk a sz**t, amíg nem büdös!
-
tariattila
veterán
válasz koxminator #39360 üzenetére
Inditsd a telot es a BELSO sdre masold at a rom zipjet...
Kulso sdrol nem tudsz flashelni... van olyan kernel de ez nem az...
odin felejtos ebben a formaban...[ Szerkesztve ]
-
Oppenheimer
nagyúr
Végleges 2.3-at akarok! Gyorsan szivárogtassatok már ki egyet
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
koxminator
senior tag
válasz tariattila #39361 üzenetére
ok, köszönöm, ezt most megjegyeztem!
már megy is fel
[ Szerkesztve ]
Cégünk alapfilozófiája: nem bántjuk a sz**t, amíg nem büdös!
-
Deeday
senior tag
Criskelo Gingerbread rom ilyet tudnátok nekem linkelni valamilyen formában Kipróbálnám milyen a rom ...
LG G4
-
Deeday
senior tag
Az anyátokba a bötűt XD XD XD mindenki Való vikágot néz vagy mi a fene van : D: D
LG G4
-
Emb3rke
tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy nektek sikerült-e olyat csinálnotok, hogy "Mobil hozzáférési pont" aktiválásával pl. egy notebook-ról wifin kapcsolódni a telefon hálózatához??
Mert nekem egyszerűen nem talál semmilyen vezeték nélküli hálózatot, hiába aktiválom a hozzáférési pontot. -
Emb3rke
tag
válasz tariattila #39371 üzenetére
Igen arra gondolok.. :/
Hiába aktiválom a hozzáférési pontot a laptop semmit nem érzékel. Nem értem mi a baj, megfelelő drivert szedtem le a laptop-hoz a wifihez.. -
Deeday
senior tag
válasz znagy69 #39377 üzenetére
Inkább mielőtt Te is belém harapsz mesélj nekem kérlek a Rom ról mert úgy látom az aláírásodból , hogy Te használod! Mi a véleményed róla ? Mennyire stabil mennyire gyors folyamatos és hogy Vodafone függő telefonra feltehetem e ? Köszönöm előre is a válaszod !
[ Szerkesztve ]
LG G4
-
Deeday
senior tag
válasz tariattila #39380 üzenetére
Hát Atis Én már ma megfogadom a szavadat vissza tettem ezt az új Doc romot és majd inkább legközelebb szerdán foglalkozom ezzel a kérdéssel Az a gond hogy nekem munkaeszköz a telefon és holnap dolgozom és IGO val készen kell várnia reggel Stabilan....
Amúgy Doc- rommal és Voodoo val nagyon meg vagyok elégedve az aksival meg mindennel ,csak mindig érdekelnek az új dolgok...
[ Szerkesztve ]
LG G4
-
csab2
veterán
válasz Oppenheimer #39362 üzenetére
+1
Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
Kamikazeman
aktív tag
Kérlek segítsetek!
Félig off, de a saját topikban még kevesen vagyunk ehhez.
Van egy Galaxy Ace-m 2.2.1-el és rootolva. Azt tapasztalom, hogy a belső memóriám megtelt, pedig az app2sd a telefon memóriában csak fele annyi programok által foglalt helyet mutat. Mi az ami ide kerül még a néhány appon kívül ami nem hajlandó SD-re menni pl. iGO, NFS Shift, Launcher-ek, PowerAMP music player és apróságok(összesen kb 70Mb). Ennek ellenére 158Mb foglalt a kb180 felhasználhatóból. Szóval érthetően:1. Ha az only phones appsok csak 80Mb, akkor mi ad még további ugyanennyit és mivel tudom ezeket ellenőrizni?
2. Illetve van arra mód, hogy az előbb említett(iGO, NFS stb) kikerüljön SD-re. nyílván a launcher és hasonlók ott kell, hogy maradjanak, de a többi rootolás után is ugyanott csücsül, pedig azért rootoltam, hogy ez megszűnjön és persze az enable market miatt !
Kérlek egyszerűen, mert kezdő vagyok még
Remélem érthető voltam és bocs az off telo miatt. -
kutkut
addikt
-
Oppenheimer
nagyúr
4,5 orat ment a kijelzo, megis 34%ot fogyasztott az android operacios rendszer. Megis mi az edes f#azom ez?
KepMasnak aki criskelo gb romjat hasznalja nincs ilyen fogyasztasi gondja? nekem mert van?!
[ Szerkesztve ]
-
kutkut
addikt
válasz Oppenheimer #39388 üzenetére
Nemtudom, de nekem 85-90%-ot fogyaszt a kijelző, ha 4,5 óráig megy...
Meizu MX3 32GB
-
CHIPman
nagyúr
Fel kéne rakni a CM7-et. Csak az a rohadt netfilter ne lenne kihagyva belőle.
hardverapro.hu/tag/chipman
-
kutkut
addikt
-
-
CHIPman
nagyúr
válasz Oppenheimer #39393 üzenetére
Megsúgom, hogy az a fehér alapú widgetes CPU monitor 2.1 alatt is 100% terhelést okozott. Töröltem a náthába.
hardverapro.hu/tag/chipman
-
znagy69
őstag
válasz Oppenheimer #39388 üzenetére
Én azt használom. Péntek reggel vettem le a töltőről és Most raktam fel. Nem néztem meg most reggel ?%, de este 34% volt 22.00 körül. Nálam ez már jónak tünik. Az nap reggel mikor felraktam estére már lefogyott 30 alá. Kíváncsi leszek a második töltés után meddig bírja.
[ Szerkesztve ]
-
hargimalac
tag
Gps Aids-hez valaki tudna segítséget nyújtani? Mert hiába állítom be a fórumon leírtakat, akkor sem jön le az az XTRA adat, vagy miféle... A segítséget privátba várnám, hogy ne offoljuk szét a topikot. Előre is köszi!
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz CHIPman #39394 üzenetére
CPU Gauge-vel néztem meg ami nem widget.
Amúgy ha az akkumulátorhasználati statisztikán belül rányomok az "Android operációs rendszerre" akkor az is azt mutatja, hogy vagy 11 órán át használta a processzort.samfirmware.com-on a JS7-hez 803-as pitet írnak. Jó az nekem? Vagy 512-vel kéne? Utána egyből menne rá a JS7-es Doc.
[ Szerkesztve ]
-
znagy69
őstag
válasz Oppenheimer #39397 üzenetére
Szerintem SGS-re mindig 512.
-
tariattila
veterán
válasz Oppenheimer #39399 üzenetére
azért sokat ne várj...
nekem még mindíg a JPE modem - JPA wifi driver-ek a legmenőbbek...
ez meg azért lehet mert nem kisérletezgetek velük lehet kellene már...
de ami jó azt annyira nehezen kezdem piszkálni hogy csak na[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Építő/felújító topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Borderlands 3
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- Óra topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest