- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Hobby elektronika
- Gaming notebook topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- 3D nyomtatás
- Nyomtató topik
- Gigabyte alaplap topik
- PLC programozás
Aktív témák
-
tariattila
veterán
válasz hargimalac #38550 üzenetére
inkább a Bezke jv1 romot rakd fel
2.3.2-es romra ne rakj 2.2.1-re készített témát!igaz az ultibread alapú... de van olyan jó mint a zero...
tehát a Bezke Ginger romot lesd meg milyen[ Szerkesztve ]
-
hargimalac
tag
válasz tariattila #38551 üzenetére
Ha azt, felrakom, akkor minden adatom törlődik? ...mert épp most állítgattam őket vissza a Zero után.
[ Szerkesztve ]
-
tariattila
veterán
válasz hargimalac #38552 üzenetére
az övé elvileg no wipe...mert igy tudta kivitelezni DE inkább azt mondom törlődik minden
ha nem akarod újrakezdeni akkor hagyd úgy szerintem... de témát semmiképp ne rakj rá
[ Szerkesztve ]
-
hargimalac
tag
válasz tariattila #38553 üzenetére
az aksival hogy bánik a zero-hoz képest? Na és kernelt kell utána felrakni?
-
tariattila
veterán
válasz hargimalac #38554 üzenetére
akku időt csak az ultibreadhez tudok mondani mert az volt fent több mint 8órát (elég jòl birta)
a Bezkére már nem maradt agyam... passzolom
a zero meg kb 2 órát volt fent tehát arról se sokat mondanék inkább![ Szerkesztve ]
-
hargimalac
tag
válasz tariattila #38555 üzenetére
Hát, tesztelgetem még egy kicsit a mostani rendszert, aztán elgondolkodom a váltáson...De köszi a segítséget!
-
znagy69
őstag
válasz hargimalac #38554 üzenetére
Nekem reggeltől estig megeszi az aksit sajnos, de ez lehet jobb egy kis idő után. De most kipróbálom a már jelzett Juwe ROM-ot.
-
[DE2JAY]
senior tag
válasz hargimalac #38556 üzenetére
Nekem mind volt fenn a Zero nagyon jó, lagmentes Ultra Smooth, de éhes!!! Sztem 15 óránál többet nem menne... én ezért váltam el tőle könnyes szemmel...
Ulti és Bezke egy alapon nyugszik Ök ketten átlagosan esznek.
A kockázatok és mellékhatások tekintetében... ez az én készülékemen volt így mielőtt valaki támadna késsel(#38557) znagy69 látom a kezdeti nehézségek után belehúztál rendesen
csak úgy falod a romokat...[ Szerkesztve ]
Gangsters on the Boardwalk - Díjnyertes játékunk a Google play-en - [sᴧᴍsᴜɴɢ Galaxy s10e]
-
znagy69
őstag
válasz [DE2JAY] #38558 üzenetére
DE2JAY Még van mit tanulnom, de ha egyértelmüen le van írva hogyan kell mit csinálni, nem egy bonyolult dolog, a dolog lelkét (mit miért) még tanulnom kell.
Teljesen igazad van abban, hogy ahány készülék annyi tapasztalat minden szinten. Nekem például 1-2 ROM kieg. tele volt bug-al. De most a Bezke jól hasít. -
ZoliM@ster
aktív tag
Olyan kérdésem lenne,hogy van-e olyan alkalmazás,amivel mondjuk egy csoport,vagy csak 2-3 számra indított hívások idejét külön számolja?
Samsung Galaxy S22 Ultra
-
zorromoto
senior tag
Mi a módja hogy recovery-be a kűlső sd-ről is tudjak telepíteni dolgokat?
sm k13 van fenn jelenleg
-
tariattila
veterán
XWJS7 annak aki csalódott a mű-gingerben (156mega )
[ Szerkesztve ]
-
znagy69
őstag
Ismét jelentkezem. Nos A Juwe Rom nálam ami először rendben ment fel a végén a hack kernel is felment pánik nélkül. Előző hozzászólásban már linkeltem aki akrja próbálja ki. Adok neki 2-3- napot, ha beválik marad.
-
korpicschess
veterán
válasz tariattila #38564 üzenetére
Próbáltad már?
Nálam egy újrarakás igényeltetik lassan, sokszor lassúl, akad be... már nagyon tele van, le kéne zúznom.Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
ForRedGlory
félisten
válasz tariattila #38564 üzenetére
Jaj maradjál már ezzel a mű-ginger hülyeségeddel. Melyik szót nem érted ebből: EZ MÉG CSAK BETA !!!
Feltételezem, az aláhúzottat...
[ Szerkesztve ]
-
ForRedGlory
félisten
válasz [DE2JAY] #38491 üzenetére
Nem, szimplán csak nem érti meg hogy ez még nem végleges. Csak tudnám akkor minek erőlködik, jó neki a Doc...
xnace: nem sikerült rajta karcot összehoznom, pedig már megvan 2010.07.15 óta. A hátlap az kicsit igen, de mivel fekete, nem is látszik, max ha 20 centiről vizslatod.
[ Szerkesztve ]
-
xnace
őstag
karcállósággal mi a tapasztalatotok?? tokban hordom mondjuk, de kváncsi vagyok
Samsung Galaxy S3 Marble White
-
ForRedGlory
félisten
ZeroGinger üzemidő. Tanulságot mindenki vonja le magától, nem kommentálom.
szerk: kis komment azért kell. 89%-ról indult a cucc, nem 100%-ról, bár ez látszik is.[ Szerkesztve ]
-
tariattila
veterán
válasz ForRedGlory #38569 üzenetére
olvass már el bármit is a gingerbread-ről !
ott kezdődik, hogy gtalk voip
az, hogy beleraknak egy ginger launchert meg átírják a verziót 2.3.x-re attól az még nem a google féle ginger fejlesztés!
és hasra se kellene tőle esni mert ezeket a 2.2-be is már berakták okosba... (lásd Darky mestered 2.3 froyo romja )
ha meg béta akkor miért nincs benne béta voip?viccesszánalmas ez az egész!most majd jössz a qva gyors böngészővel ami működésre (ésszerűségre) meg sem közelíti a 2.2 jm6 böngészőt
mégnagyobb szánalom[ Szerkesztve ]
-
korpicschess
veterán
válasz tariattila #38572 üzenetére
Úgylátom nincs nagy egyetértés, hogy mi a tuti most
Ehónapban jön a 2.3 hivatalosan nemde?Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
tariattila
veterán
válasz korpicschess #38573 üzenetére
a hivatalos is mondvacsinált ginger lesz! ez a kiszivárgott rom bizonyítja... majd kicsit optimalizálják a memóriakezelését, hogy kussoljon a nép... de valós ginger fejlesztés nem lesz belepakolva (mert az már benne lenne még ha bétaállapotú akkor is)
mindig ez volt...
emlékezzünk az első JM romra... az utolsó JM9 sem volt több csak optimalizáltabb...nem hiszek a samucsodákban
nekem a Doc JS5 tökéletes... ha nem lesz legalább ennyire jó a kenyeres rom akkor ezzel fog földalá kerülni
(persze kipróbálni ki lehet minden újat... és vissza is lehet térni) -
ForRedGlory
félisten
válasz tariattila #38572 üzenetére
"olvass már el bármit is a gingerbread-ről !"
"ott kezdődik, hogy gtalk voip"BETA. Te most komolyan nem vágod hogy mit jelent ez a rühes szó??? Egy raklap dolog nincs MÉG benne, ,mert BETA... ami a véglegesben benne lesz, ilyen az a VOIP gondolom, amiről itt papolsz mióta. Rohadt unalmas, hogy neked nem tetszik a GB és húzod mindenhol...
A 2.2 összes böngészője úgy ahogy van lassabb a HARDVERESEN gyorsított 2.3.2 BETA böngészőtől. Mondok jobbat, a facebook for android alkalmazás sem akad már 2.3.2 alatt, mint a többi rom alatt, a többi alatt amikor GYORSAN görgeted le a hírfolyamot. Ugyanez a helyzet az alkalmazások zömével, persze lehet vele nem egyetérteni, csak be kéne állítani jól és nem fogyna el a ram, nem kockásodna a böngésző, stb... már kezdem nagyon unni, elmegyek a Saturnba és veszek egy FULL HD kamerát és az arcodba nyomom 1080p-ben hogy NEM akad, NEM kockásodik és gyorsabb mint bármelyik. Téma részemről lezárva, használj, amit akarsz.
Gondolom az üzemidőm is azért ilyen "szar" 3.5 óra bekapcsolt képernyővel és 17 (!) óra WIFI-vel, és több mint 1 nap készenléttel, mert olyan rossz a cucc. Az meg ha valakinek nem húzza csak órákig, nem a ROM hibája. Talán úgy kéne indítani az egész GB felrakását, hogy FORMAT minden meghajtóra... Itt kezdődik a clean install, nem a repartíciós pipánál.
korpicschess: jók a meglátásaid
[ Szerkesztve ]
-
tariattila
veterán
ki is felejtettem nagy idegességembe a sucks rfs fájlrendszert...
ugye? a ginger ext4-en kellene menjen... pfffff
FRG: végre ideges vagy... szeretem!
tudod, hogy én örülnék legjobban ha a véglegesbe (már ha létezik ilyen állatfaj) benne lenne minden...
de pesszimista pista vagyok ezügyben... csak el kellene adniuk azokat az új cuccokat amikkel előrukkoltak nem?de persze úgy legyen ahogy Te gondolod!
én csak a saját véleményem mondom el... nem kell, hogy igazat adjon bárki is bármiben
annak örülök ha valakinek sokkal jobban tetszik a GB mint a froyo romok... és biztos a BETA egyszer akár DELTA is lesz de az OMEGA az az SGS2 tudhatnád!
[ Szerkesztve ]
-
CHIPman
nagyúr
válasz DeathAdder #38549 üzenetére
Ha launcherpro-t használsz, akkor a TW3 valószínűleg telepítve van. Alapesetben nem lenne ez baj, de mint mondtam, nekem is ez szívta le. Pedig mindig "naprakész" volt, ha lehet így fogalmazni.
hardverapro.hu/tag/chipman
-
kutkut
addikt
-
törölt tag
válasz tariattila #38576 üzenetére
nem is értem egyébként hogy a samsungnál miért olyan retardáltak, hogy nem nyomják át ext4-re az egész lószarjukat. miért jó az rfs? könyörgöm, MIÉRT??? mekkora gáz már hogy egy 100 ezres telefonra LAGFIX-et kell telepíteni, hogy ne tépd ki az összes hajad használat közben? komolyan mondom, elsüllyednék szégyenemben hogyha valamilyen közöm lenne az sgs fejlesztéséhez
frg: +1 a videóra, én is kíváncsi lennék a hardveresen gyorsított atomsmooth böngészőre, mert a videót amit linkeltél nemrég, nem volt jobb a froyo-nál.
[ Szerkesztve ]
-
muveszur
addikt
Srácok, láttátok már ezt? Plug in Launcher
Annyit csinálsz, hogy kiválaszthatod, hogy ha bedugod az USB kábelt vagy egy fülhallgatót a telefonba, akkor milyen programot nyisson meg automatikusan?
Szerintem nagyon hasznos, én USB-re az Órát, míg fülhallgatóra pedig a Zenelejátszót állítottam be. -
ForRedGlory
félisten
De nem fogok elmenni fullhd kamerát venni egy videó kedvéért, szóval ezt buktátok...
-
tariattila
veterán
válasz ForRedGlory #38575 üzenetére
nem is tudom én mondtam-e anno hasonlókat, hogy ajánlott minden meghajtón a format...
szerinted csak Te tudod/alkalmazod ezeket az alap dolgokat?
ekkora verzióugrásnál aki nem csinál ilyet az majd viselje el az esetleges hibákat
(nem is állítottam volna semmi negatív dolgot a kipróbált GB-ekről ha nem így járok el előtte)az akkum pedig nekem is jó amióta nem cserélgetem hanem az SGS-ben töltöm...
csodák szerintem nincsenek...(na jó SGS esetéban vannak )BR4D mert nem érdekli őket az egész... bármi ami fejlesztésre kerül nem a jószándék hanem szigorú üzleti lépés (engedni kell kicsit a nyomásnak...)
[ Szerkesztve ]
-
joe2119
tag
válasz ForRedGlory #38567 üzenetére
Azt szeretném kérdezni , hogy honnan veszitek azt , hogy a 2.3.2 az BÉTA ? Úgy tudom a Nexus kijött a 2.3 - mal utána frissítették 2.3.2 - re most pedig a 2.3.3 a legújabb fut rajta . Tehát szerintem a 2.3.2 NEM BÉTA mivel ez is gyári rom , csak az SGS - re nincs jól optimalizálva .
GALAXY S7 (SM-G930F)
-
kutkut
addikt
Üzemidőhöz: Eddig doc + JPE modem + sm volt fent...
Változás: Darky + JPY (sm maradt).
Szal, nem tudom mi az oka, de "sokkal" jobb lett az üzemidőm.Meizu MX3 32GB
-
xnace
őstag
válasz tariattila #38585 üzenetére
ezt írtam énis csak te részletesebben kifejtetted
-
xnace
őstag
Gorilla Glass-szal mi a tapasztalat??
-
joe2119
tag
válasz tariattila #38585 üzenetére
A kérdésed tökéletes csak azt nem értem , hogy a Nexus és az SGS tökéletesen azonos hardver és a Nexuson ezzel a 2.3.2-es szoftal semmi baj nem volt itt viszont problémás . Szerintem a Samsung lehet a fogó . Vajon miért ?
GALAXY S7 (SM-G930F)
-
ZoliM@ster
aktív tag
Van valakinek bármi tapasztalata is ezzel?Szerk.:látom én is a kis matricát,hogy iphone,de a kép honlapján a Galaxy S is a kompatibilis készülékek között van
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S22 Ultra
-
ezzio
tag
segitsetek lécci. letöltöttem a fishing kings játékot. fasza is meg minden, viszont a zenelejátszóba beteszi az összes számot a játékból. viszont a mappából meg nem engedi törölni? mit lehet csinálni?
-
tariattila
veterán
GB lávörszöknek infó:
Kész az új gingerbread romom, mondhatni majd elájultam ahogy teszteltem, szerintem irtóra jó lett, a többit magabiztosan veri, téma alkalmazások kernel, wifi böngésző .......stb......... szóval javítva..
20-órától elérhető
Ja a quadrant lagfix nélkül 1686 ...by Bezke....forrás :pfc
(előzménye van ennek a büszke Bezke dumának! nem félreérteni!)[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kupon kunyeráló
- Politika
- Azonnali játékos kérdések órája
- Wise (ex-TransferWise)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest