Aktív témák
-
keIdor
titán
Nekem maradt ugyanilyen akkúidő ahogy nézem. Se fel, se le...
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
makaveli666
senior tag
válasz tariattila #15651 üzenetére
Egy napot nekem is elmegy úgy hogy este rinyál, de 2.1 alatt még úgy hogy küldtem wifin netet laptopra kb 1 órát stb kibírt másfél napot.
-
tariattila
veterán
válasz makaveli666 #15653 üzenetére
nem tudom... én valamiért nem látok különbséget a rom verziók között üzemidőben... velem van a baj?
-
Dare2Live
félisten
válasz rankesz #15643 üzenetére
Nálam gyanez. Fogalmam sincs mért. Probáltam már nézni mi ehet CPUt vagy akármit de semmi.
Tegnap reggel 9kor húztam el, fényerő alapra állítva érzékelő szenzor se menjen, gps, wifi kikapcsolva, volt 1htelefonálás, fél óra net és este 22kor elköszönt. És ez baromira nem intenzív használat.
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
ForRedGlory
félisten
válasz tariattila #15647 üzenetére
Te sem olvastad el a tizenöthatnullaegyes hozzászólást
-
tariattila
veterán
válasz ForRedGlory #15657 üzenetére
mobilról láttam de közben PC-re átjöttem és itt csak a papa linkjét figyeltem már... bocsáss meg vedd úgy, hogy neked válaszoltam
-
Amoonre1717
tag
Valaki segítsen mert kikészülök! USB kábellel kapcsolódok PC hez. Mindegy hogyan teszem folyamatosan csatlakozik a telefon és utána bontja is rögtön a kapcsolatot. Ezt csinálja folyamatosan a telefonom.
A kábellel nem lehet gond mert másik telefonnal rendesen működött.
A driver is fenn van, KIES is.
A telefonon csináltam gyári visszaállítást, az se segített.
Próbáltam windows 7 alatt, és windows xp sp3 alatt is. -
keIdor
titán
válasz ForRedGlory #15657 üzenetére
Én olvastam, de pl. havernak nem esett le a kép, így gondoltam inkább linkelek.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
p06
senior tag
válasz Amoonre1717 #15659 üzenetére
Sajnos fogalmam sincs mi lehet a gond (Az a gyári kábel amivel csatlakoztatni próbálod?)
Próbáltad már sim és külső sd kártya nélkül is?
Vagy kikapcsolva gépre csatlakoztatni?[ Szerkesztve ]
-
hülyegyerek
addikt
válasz tariattila #15662 üzenetére
Kikapcsolod a telót , oztan feldugod rendesen usb-re..
Igaz ,hogy semmit nem fog csinálni,de lehetséges.hardverek × telefonok × autómobilok ¤ Mazda 6 GJ CD175 * Ceed JD
-
tariattila
veterán
válasz hülyegyerek #15663 üzenetére
legalább fel lesz töltve... arra jó, ...bár akkor már a rendes töltő inkább!
-
p06
senior tag
Ezt úgy gondoltam hogyha kikapcsolva csatlakoztatja a géphez és akkor a töltésnél is "ugrál" akkor egy újabb x-akta.
Gondolom a gyárival probálja mert csinált resetet. (ha nagy baromság akkor sorry)[ Szerkesztve ]
-
_András_
tag
Valaki tudna segíteni hogy hogyan kéne feltenni valami lagfixet és hogy milyet?
OneClicket próbáltam de a recorvery menüben amikor rootoltam volna akkor valami piros szöveggel visszadobott és nem csinál semmitSzerk: Hivatalos Kiessel frissített Froyo-hoz
[ Szerkesztve ]
-
Amoonre1717
tag
Természetesen. Nem nyúltam bele semmibe.
Kikapcsolt állapotban nem csatlakozik fel le, hanem szépen tölti a telefont. -
p06
senior tag
válasz Amoonre1717 #15667 üzenetére
Milyen firmware van rajta?
-
hülyegyerek
addikt
válasz tariattila #15669 üzenetére
Nekem OCLF van rajta ,és már a JPK-val is ment
hardverek × telefonok × autómobilok ¤ Mazda 6 GJ CD175 * Ceed JD
-
tariattila
veterán
válasz hülyegyerek #15670 üzenetére
vááá... az a lagfix
én a rootot mondom először...
az majd utána jön -
fo_di
őstag
azt valahol be lehet állítani, hogy a bluetooth bekapcsolásakor automatikusan csatlakoztassa a fülesemet is? mert kellemetlen, hogy amikor lekapcsolom a BT-t akkut spórolni, mindig újra kell csatlakoztatnom a fülesemet is, ahelyett, hogy az automatán rácsatlakozna. (régi v3asom ezt simán megoldotta) meg hogyan lehet azt megoldani, hogy a hívásokat is tudjam rajta intézni? mert automatán nem akarja azt se áttenni a fülesre...
esetleg a hívástartás opciót le lehet tiltani rajta? párszor előfordult, hogy a fülemmel benyomtam a tartás gombot amikor nem kellett volna...
-
tariattila
veterán
válasz Amoonre1717 #15673 üzenetére
nem tudom miért kérdezte a szoftver verziót...
de ebből csak az derül ki, hogy 2.1 éclair...
a szoftver verziót a *#1234# -re tudod meg legegyszerübben -
B.Ricsike
őstag
válasz Amoonre1717 #15673 üzenetére
*#1234# így nézd meg a firmware-ed
-
p06
senior tag
válasz tariattila #15674 üzenetére
Hogy nem e buherált azért kérdeztem
Akkor passz nem tudom bocsNem tudjátok hogy mikor lessz itthon is elérhető trükk nélkül a 2.2?
[ Szerkesztve ]
-
Barnes
aktív tag
Van mar hivatalos froyo? Bocsi hogy nem olvastam vissza. Jo a telo, nagyon meg vagyok vele elegedve, bar meg csak ket napos
jm1 firnware az milyen? Nekem is olyan van.[ Szerkesztve ]
-
A_ScHuLcZ
addikt
1 gyors kérdésem lenne friss tulajként, mielőtt elkezdem belakni a telefont érdemes lenne-e frissítene rajta valamit?
T-mobile-os, Android 2.2+update1 van rajta
PDA: XWJM2
PHONE: XXJM1
CSC: TMHJM2
Kernelverzió: 2.6.29 root@SE-S603 #2KIES nem talál hozzá hivatalos frissítést.
Ha frissítenem kellene, légyszi mondjátok meg mit, és hol olvasgassak utána a mikéntjének?Köszönöm!
"I'd tell you a joke about UDP, but you probably wouldn't get it."
-
hülyegyerek
addikt
válasz tariattila #15671 üzenetére
Na igen...Sztupy rom nagy előnye ,hogy nem kell a root-tal külön foglalkozni.
Amúgy rákerestem anno gugliban,hogy "root" meg hozzáírtam a romverziót,és már dobálta is kifelé a megoldást. Kernelbuherálással sikerült végülis.hardverek × telefonok × autómobilok ¤ Mazda 6 GJ CD175 * Ceed JD
-
zolmesz
aktív tag
Tudna valaki okosat mondani a hibámra?
Szolgáltatós T-Mobile-os telóm van (JM1/JM2), KIES regedit hack-elés megtörtént, felajánlotta a frissítést, de ahogy megnyomtam a frissítést, nekem is azt a "MSC.Thunder.FirmwareUpdate működése leállt" hibaüzenetet dobja.
Pedig azt a KIES-t telepítettem fel, amit Bagan hasonló hibaüzenete után ajánlott _András_.
Mi lehet még a baja? -
tariattila
veterán
válasz hülyegyerek #15680 üzenetére
sőt ha nem Sztupy romot raksz fel hanem "gyárit" akkor pedig rátolod a Sztupy kernelfájlt és az új recoveryből rootolod...
-
lacko3
csendes tag
válasz Amoonre1717 #15659 üzenetére
Ezt csinálja? Link.http://www.youtube.com/watch?v=R9hdpJPCP-k
itt nézz szét hátha van valami válasz. -
zorromoto
senior tag
lehet hülye kerdes de nem lehet a galaxybol fm transmit-et faragni?.jo lenne rakűldeni a kocsiba a radiora a zenét
-
zorromoto
senior tag
válasz hülyegyerek #15690 üzenetére
hát selytettem ,csak kósza ötlet volt.Pedig milyen jo lett volna.
Ha meg mar van fm trsm-em akkor meg már árra töltök fel musicot. nem ? -
zorromoto
senior tag
Az akku temahoz en is hozzazennem hogy a kezdeti erösen nyomogatos idöhöz kepest nagyon hamar lemerül a cucc.
Nekem meg 2.1-em van. wifizek vele a fenyerö gyakorlatilag mindig a legkisebb a hatterben levö progikat mindig kilövöm ami nem kell gsm resz 90% pilot. Nem ertem.Lehet fos lesz az akku? -
keIdor
titán
Ha kikapcsolod a flash-t kb. egyforma.
Számíthatsz ugyanilyenre...¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
zorromoto
senior tag
akkor sajna ki lehet jelenteni hogy a galaxyn nem hoz akkora gyorsulast a froyo mint pl nexuso vagy desire-n meg ha a vas erösebb is ?
-
keIdor
titán
válasz zorromoto #15696 üzenetére
Nálam gyorsult az egész, JM9+lagfix-ről váltottam. Ez most sima JPA még rootolva sincs nem hogy lagfix és gyorsabb érzésre meg már be is laktam.
Igaz Quadrant nekem is csak 900 valahány pontot ad, pedig JM9+lagfix-nél megvolt a 2300 is.
Linkeltem feljebb videót, ott a Nexus One lassabb volt Froyoval, mint a Captivate (Galaxy S) 2.1-el szóval szerintem megvolt a gyorsulás.¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
joker1982
csendes tag
vettem egy ilyen készüléket már 3 honapja az létezhet hogy kártyafüggetlen és telenoros szoftwer van rajta
Aktív témák
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Alcatel 3D dual SIM 4/64Gb új állapotban eladó!
- Apple iPhone 14 Pro, Space Black, független, garanciális, 88% akku, karcmentes
- Apple iPhone 11 Pro, Gold, 64Gb, 86% akku, független , új állapotú
- Apple iPhone Se 3, ( 2022 ), 64Gb, független ,Space Gray, új állapotú, 87% akku
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest