Aktív témák
-
B.Ricsike
őstag
válasz tariattila #16350 üzenetére
Értem, szóval akkor pl Odinnal visszarakok egy JM2-t, és aztán a rom manager a mentésböl visszaállítja, hogy eredetinek tünjön?
-
muveszur
addikt
T-mobile debrecen:
Azt mondtam, hogy kellene nekem egy eredeti, samsung gatancialevél, mert a Samsung szerviz nem fogadja el a T-mobilosat. Ők ilyenről még nem hallottam, nekik nem csomagol a Samsung garancialevelet. Konzultálzak a főszervizzel. Arra jutottak, hogy vigyem be hozzájuk, és ők megcsinálják.
Tehát érdekes a helyzet... mert a Samsung Magyarország szerint minden készülékhez csomagolnak eredeti garancilevelet, viszont a T ezt megcáfolta. Mondták, ha szeretném kibontanak egy dobozt....
Mindenestre holnap bemegyek a debreceni Samsung szervizbe, megkérdezni pár dolgot...
(Froyo mikor? Usb to hdmjről hallottak e, van e streaming device, nem szégyellik el magukat?)Egyébként én arra jutottam, hogy T-sként nagyon jól jártam garanciaügyileg, mert a Samsung itthon egy katasztrófa....
-
hülyegyerek
addikt
válasz muveszur #16353 üzenetére
Ahogy mi is (Nokia) , ugyanúgy a Samsung is azokat a dolgokat csomagolja a dobozba, amit a vevő kér. Ha kér bele gyári garlevelet (pl. telenor) ,akkor teszünk ,ha nem ,akkor kihagyjuk. Ilyen egyszerű.
A T-Mobile nem kér hozzá gyári garlevelet ,gondolom ,hogy ezzel is nehezítsék a náluk vásárolt telók eladását.hardverek × telefonok × autómobilok ¤ Mazda 6 GJ CD175 * Ceed JD
-
p06
senior tag
Ezt egy másik oldal tesztjében olvastam, mai nappal jelent meg és ezt írta:
"Meg lehetett volna írni ezt a tesztet korábban is, de vártam arra, hogy kijöjjön a hivatalos FroYo a GalaxyS-re. Nos, úgy néz ki, hogy várhatok még, hiszen többszörösen elhalasztották a kiadását, utoljára éppen ma. "Ez tényleg így van??
-
muveszur
addikt
válasz hülyegyerek #16355 üzenetére
Végülis nem nagy probléma, elvileg a Samsung küld egyet majd... Csakhát nem szeretem a fejetlenséget...
Lall: Tuti felét se fogják érteni....már megszoktam....
-
Kakumix
senior tag
Ezt a cikket már múlt héten is lehetett olvasni és már akkor is régi lehetett, hiába mai a dátum
Ez az elhalasztás nem mai napra értendő, hanem a legutóbbi halasztást jelentheti (nem is tudom mikor volt tán 2 hete?). Legfrissebb információ, hogy a hónap második felében várható a nem szolgáltatói frissítés megjelenése, a szolgáltatói (függő telefonok) frissítése pedig még tovább várható. Jelenleg, a majd lesz egy elég pontos becslés[ Szerkesztve ]
Legyen szép napod!
-
JJ hunter
aktív tag
TV-teló kapcsolat
Sziasztok!
Nem sikerül összekötnöm, vagyis tv-n megjelenítenem a teló képernyőjét... vettem egy sima 3 rca kábelt, kisípoltam minden ágat, és jó. Összekötöttem már 3 tv-vel és vmi jelet próbál átvinni, de nem sikerül. az a helyzet, h ha összekötöm, akkor fekete képernyőn szürke, van amikor színes csíkok jelennek meg, szóval vmi próbál küldeni. Mi lehet a baj? telo bibis? próbáltam úgy is, h nem szín szerint bekötni, hanem mindent mindenhova, de úgy sem jött össze a dolog.
[ Szerkesztve ]
Samu GalaxyS » S3 Neo » Mi A1 >> Mi 10T 5G
-
Bagan
aktív tag
NEm tudok sms-t fogadni, az miért van? Pontosabban ki sem írja a telefon hogy sms érkezett.
Egyszer történt egy olyan, hogy sms-t kaptam, majd leállt az Üzenetek alkalmazás. Azóta rossz és többszöri restart sem segített. Ezt a folyamatot hogyan lehetne újra elindítani? Vagy már lenne a probléma? Esetlek a beépített sms alkalmazást felváltani mással?
Foroyo2.2. Eddig jó volt! -
theiron320
aktív tag
Sziasztok!Ne kövezzetek meg a következő kérés miatt.Hiába olvasgatom a sok oldalt a romot sztyupi féle romot, 3 gombos recoveryt meg ilyesmit nem értek hozzá.annyit tudok, hogy a Jm8 as rom a legjobb(elolvastam az első hozzászólást ),
Valaki elmagyarázná nekem vagy küldene linkeket ahol le vanak írva ezek:
1.Hogyan tudom lementeni a mostani romomat és a rendszermappákat(a dolgaim nem érdekelnek amik a telon vannak)
2.Hogyan tudom feltenni a Jm8 as romot
3.Hogyan tudom feltenni a 2,2 szoftvert
4.Ha szükséges hogyan tudom rootolni.
Segítségeteket előre is köszönöm.[ Szerkesztve ]
Nem a győzelem a részvét, hanem a fontos!
-
B.Ricsike
őstag
válasz theiron320 #16367 üzenetére
Itt a forumban a keresö, ha beirod a kulcs-szavakat, akkor kiadja a hozzászólásokat, és benne lesznek... Sokáig tart elmagyarázni ezeket, szóval szerintem más is ezt fogja ajánlani, mert ez nem ennyire egyszerü.
De ide minden le lett már írva vagy 5ször, link-ekkel, mindennel együtt, szóval hajrá. Szerintem gyorsan megtalálod öket majd.
[ Szerkesztve ]
-
theiron320
aktív tag
ok.köszi
Nem a győzelem a részvét, hanem a fontos!
-
zippofcy
senior tag
válasz tariattila #16363 üzenetére
Köszi, főmenüben ill. üzenet írásakor néztem csak.
Nekem olyan okos a telóm meg a TVm hogy én már nem rajtuk játszok hanem velük. Társasozni szoktunk.
-
A_ScHuLcZ
addikt
Azt hiszem egyedi hibával találkoztam, mivel visszaolvasva a fórumot senkinek nem volt ilyen problémája. Nem hajlandó telefonáláskor együttműködni a sima (nem BT-s, kábeles, sennheiser cx400 II) fülesemmel, hiába szólt előtte 1 pillanattal abban a zene, hívás közben a kicsengést illetve a másik fél hangját a teló hangszórója hallatja. A gyári fülesével, ami valóban 1 headset működik rendesen. Gyári rom van rajta, még nem buheráltam, de gondolkozom egy Sztupy 3.0-n.
Ötlet?
"I'd tell you a joke about UDP, but you probably wouldn't get it."
-
zippofcy
senior tag
Aki jártas az SVOXban segítsen !
Felraktam az SVOX Classic TTSt, meg a TTS Service Extended-et (igyenesek)
Megvettem az SVOX Hungarian Languaget (2$ szal nem vágott földhöz )TTS Service Extendedben beállítottam a magyart, az enginet, mindent.
De milyen program tudja ezt használni?
Vagyis olyan programot keresek ami ezzel felolvassa az emailjeimet, SMSeimet, stb.
Mert ha nincs olyan akkor uninstallálom és visszakapom a 2 dolcsimat.Köszi előre is.
Nekem olyan okos a telóm meg a TVm hogy én már nem rajtuk játszok hanem velük. Társasozni szoktunk.
-
Manka76
senior tag
En most probaltam kiegy sima rca jack kabellel annyi volt a kulumbseg hogy nem a sargaban hanem a feherben van a video jel.
Persze eloszor nem kapcsoltam be a kimenetet a menuben.LG 55OLEDB7V, Onkyo TX-NR809, Wharfedale Modus Seven, JBL SCS178, Apple iPhone 15 Pro Max, Samsung Tab S7+. A gyógyulásomat felgyorsította a leépülésem.
-
madcon
tag
Mért 981 pont sok, vagy kevés, vagy elég?
-
matt22
tag
válasz zippofcy #16372 üzenetére
Minden progi tudni fogja a hangot használni felolvasáshoz, ha azt állítod be a telefon főmenüjében. Ha ott felolvassa magyarul a példamondatot akkor már csak a neked tetsző appot kell felraknod a Marketből. Hívóazonosító vagy sms felolvasásához pl Ecid vagy Saymyname.
-
arn
félisten
válasz muveszur #16353 üzenetére
szerintem a garancia szolgaltatonkent valtozik - megneztem a garpapirt. 12 honapig a telenorba viszem, es ra van irva a papirra, hogy +12 honap a telenor uzleteiben vasarolt keszulekekre (igy cegszeruen emlitik). gyanitom akkor masfele gar van a tmobilenal es mas a fuggetlen teloknal. az szamit, amit a telefonhoz adtak, arrol vagy tajekoztatva.
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
Gigabyga
aktív tag
Sziasztok!
Segítsetek hátha ismeri valaki ezt a progit amit keresek.Véletlenül elkeveredett és nem tudom mi volt a neve.Funcióját tekintve egy kamera scanner volt,fényképezés után egyből 4kicsi pont segítségével kijelhető volt a "scannelni" kívánt kép amikor a program kijelölését befejeztem nyomtam egy pipát és auto matán ránagyított a képre és kontrasztot meg minden félét állított.
Ha valaki ráismer a programra legyen olyan kedves írni fontos lenne megtalálni.
előre is köszönöm -
leslien
nagyúr
üdv mindenkinek! most raktam bele az új aksit 1930mAH BUSINESS BATTERY
70 %-on áll . formázzam? választ előre is köszönöm[ Szerkesztve ]
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
zippofcy
senior tag
válasz leslien #16381 üzenetére
Litium-ion akksik formázásának helyes menete:
1. Rakd be az akksit. Ha bekapcsol vele a teló azt jelenti hogy vki már feltöltötte.
2. Merítsd le teljesen !
3. Töltsd fel teljesen !
4. Mikor feltöltődött húzd le a töltőről majd dugd vissza !
5. 3-as és 4-es pontokat ismételd meg 6x. NE ! 7x. De ne is 5x. A helyes szám a 6.
6. Hagyd rajta töltőn 6 napig egyfolytában !
7. Gratulálok, az akksid teljesen és tökéletesen helyesen van megformázva.Nekem olyan okos a telóm meg a TVm hogy én már nem rajtuk játszok hanem velük. Társasozni szoktunk.
-
tariattila
veterán
válasz leslien #16381 üzenetére
háo máccs volt? és hol?
ne formázd... használd! és kb amikor először rinyál akkor töltsd kb 6 órát!
teljesen ne merítsd le (nem is tudod mert védve van ez ellen)
a 100% töltés után meg szintén lekapcsol a töltési folyamat...ez a 6-os szám akkor tényleg misztikus...
[ Szerkesztve ]
-
leslien
nagyúr
válasz tariattila #16383 üzenetére
sógesz hozta Anglia országból amúgy ebay-en rendelte kb 2500.- róka átszámolva
Barnes jól látod[ Szerkesztve ]
-
Barnes
aktív tag
válasz tariattila #16383 üzenetére
én is láttam ilyent itt:
[link] -
leslien
nagyúr
válasz tariattila #16386 üzenetére
működik nem melegszik majd meglátjuk holnap jelentkezem addig is tesztelem
-
B.Ricsike
őstag
válasz leslien #16384 üzenetére
Na erre én is kíváncsi vagyok. Egyébként már régebben is láttam ezt az 1930 asat, de van ugye 3000es is.
Amugy üzemidőre kíváncsi vagyok, majd irj tapasztalatot, hogy hogy bírja.
tariattila: Rom Manager-rel backup-oltam a rendszert. Csak a backup mappa tartalmát kell lementeni? vagy egyéb fájlokat is?
[ Szerkesztve ]
-
B.Ricsike
őstag
válasz tariattila #16389 üzenetére
Azon már túl vagyok. Ezt a Rom Managert még nem használtam, aztán azért kérdezgettem mit hogy merre. De köszi a megoldásokat.
Innentöl kezdve akkor mehet mindeféle Flashelés, ha elcseszek valamit, akkor eredeti állapotba vissza tudom állítani?!
-
Barnes
aktív tag
áruljátok el nekem a mobilnetes adatforgalmat hol tudom lekapcsolni?
-
axlfsi
veterán
Sziasztok,
Nagyon sok vackot feltelepitettem a telora (feltetelezem, tobbek kozott ezert), az egyik ujrainditas utan mar nem volt hajlando elindulni, azaz az S logo utan, nem bootolt be a telefon.
Elotte One Click Lag Fix fent volt a telon, ahogy az kell; rootolas, majd lagfix. Volt is szepen vagy 2000 pontom a Quadrantban.
A harom gombos indtaskor, csinaltam egy factory resetet, eltunt ugyebar minden progi es beallitas, de nincs tragedia. Elkezdtem feltenni, immaron csak azokat, amiket tenyleg hasznalok es most jon az erdekesseg: One Click Lag Fix feltelepitese utan, a root megy, de lagfix "Unavailable" (instal, uninstal egyarant). Talalkoztatok mar ilyesmivel? Elkepzelheto, hogy a factory reset nem gyomlalt ki mindent, ahogy kell? ... biztos nem fut le jol a lagfix, mert most csak 800 pont koruli erteket erek el ...
Van otletetek?˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
B.Ricsike
őstag
válasz tariattila #16391 üzenetére
Megy persze, az ment mindig is. És jah, Telenoros JM2 van fent. Gondolkodok a Sztupy 3.0 JPM/JP6-on plusz ugye az ULK 0.3, de szerintem kicsit várok még, tuti hegeszt valami finomat a nemrég megjelent frissebb ROM-ból.
De pl ez a ROM is birizgálja a fantáziám, ez a Doc Froyo. Egyébként ez is jó írás kezdöknek a Rom frissítésröl.
Illetve még a Cyanogen-t is dícsérik. Bár magyar lévén, csak Sztupy lenne
[ Szerkesztve ]
-
axlfsi
veterán
GTalk
Hasznal kozuletek barki is egynel tobb Gmail fiokot? Hol lehet beallitani, hogy a GTalk melyiket hasznalja?? Sehol nem talalok ilyet, pedig ket Gmail fiokot allittam be.
Koszi!
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
A_ScHuLcZ
addikt
Azt hiszem egyedi hibával találkoztam, mivel visszaolvasva a fórumot senkinek nem volt ilyen problémája. Nem hajlandó telefonáláskor együttműködni a sima (nem BT-s, kábeles, sennheiser cx400 II) fülesemmel, hiába szólt előtte 1 pillanattal abban a zene, hívás közben a kicsengést illetve a másik fél hangját a teló hangszórója hallatja. A gyári fülesével, ami valóban 1 headset működik rendesen. Gyári rom van rajta, még nem buheráltam, de gondolkozom egy Sztupy 3.0-n.
Ötlet?
"I'd tell you a joke about UDP, but you probably wouldn't get it."
-
csab2
veterán
Az létezik, hogy a Chrome könyvjelzőit nem lehet szinkronizálni az Android beépített böngészőjével?!
Direct ezért próbáltam most ki a Chrome-ot.Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
csab2
veterán
Csak egyesével lehet törölni a telefonszámokat?
Vagy csak én vagyok a béna?[ Szerkesztve ]
Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Valorant
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Alcatel 3D dual SIM 4/64Gb új állapotban eladó!
- Apple iPhone 14 Pro, Space Black, független, garanciális, 88% akku, karcmentes
- Apple iPhone 11 Pro, Gold, 64Gb, 86% akku, független , új állapotú
- Apple iPhone Se 3, ( 2022 ), 64Gb, független ,Space Gray, új állapotú, 87% akku
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest