Aktív témák
-
-
Bluegene
addikt
ha valakinek kéne tartalék
Siemens S65-re való adatkábelt keresek! egyszeri Szoftverfrissítésre! Írj megbeszéljük ha van elfekvőbe/kölcsön neked!
-
Maffia91
aktív tag
Srácok, olvastam, hogy az egyik legjobb navigációs szoftver az a Navigon! De azt is olvastam, hogy memoria kártyára kell másolni, viszont én egy 16 gigás Galaxy-t fogok venni, amihez nekem naon nem kéne memória kártya.
Ha viszont akarom használni a navigációt, akkor az kell hozzá?Jah és ez a 3 gombos Recovery menü mire kell?
Köszi
Honor Magic 5 Pro, Huawei P30, Xiaomi MI A1, OnePlus One
-
koveradam
tag
Milyen kijelzővédő fóliát ajánlotok rá? Vagy Gorilla glass kijelzője van és nem sérülékeny! Köszi
-
csabám
addikt
Nem mondtam, h tuti váltok, csak lehet. Egy dolog zavar benne, h a menüt nem lehet testre szabni. Összevissza vannak benne az alakalmazások/játékok és soha nem találom elsőre. A fontosakat kiraktam a képernyőre, h ne kelljen szarozni vele. . .
dancsuri: rom explorerrel
[ Szerkesztve ]
„They fuckin' poke each other on Facebook.”
-
dancsuri
veterán
Ha egy alkalmazást Recovery módban raktunk fel, ezt hogyan lehet leszedni?
költekezz, hogy más is költekezhessen!
-
dan31
csendes tag
Srácok !
Valaki találkozott olyan problémával,hogy nem indul a kamera része ???
Kiírja ,hogy igyelem,Fényképező hiba ! és csak OK ni lehet .
??????????
Kösz Dan -
csab2
veterán
Ja, én is. Király!
csabám:
Lehet, hogy most valamit félreértek, de a Launcher Pro menüje sokkal átláthatóbb szerintem, mint a Touch Wiz-é, mert ABC sorrendben vannak benne az app-ok. Nálam ez volt az egyik fő érv, hogy váltottam.
[ Szerkesztve ]
Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
Bögre
aktív tag
-
Xirtam
veterán
Halihó.
Kelene nekem olyan segítség, hogy tudom megoldani hogy a google maps térkép elemei a telomon legyenek ne akarjon mindig felcsatlakozni a netre ?
-
Xirtam
veterán
Halihó.
Kelene nekem olyan segítség, hogy tudom megoldani hogy a google maps térkép elemei a telomon legyenek ne akarjon mindig felcsatlakozni a netre ?
-
csabám
addikt
Jééé. . . tényleg. Fel se tűnt, h abc sorrendben vannak Akkor nem annyira vészes. Szerencsére ismerem az abct szal megfogom találni amit éppen keresni fogok. De azért csak hiányolom, h nem lehet testre szabni ahogy én szeretném.
„They fuckin' poke each other on Facebook.”
-
koveradam
tag
Milyen kijelzővédő fóliát ajánlotok rá? Vagy Gorilla glass kijelzője van és nem sérülékeny! Köszi
-
koveradam
tag
Nem találom hol kell rajta beállítani, hogy tárhelyként lássa a telefont ne Kies módba?
-
veterán
Fölösleges rá fólia, mert ahogy láttam a teszteken meg mindenhol elég spéci üveg van rajta, tehát nemfog karcolódni legalábbis nem annyira könnyen mint más telefon, de azért telefonnak tokban a helye. Tok meg fólia is Brando
iPhone 13 Pro Max
-
koveradam
tag
Nem találom hol kell rajta beállítani, hogy háttértárként lássa a telefont ne Kies módba?
-
milanmylo
aktív tag
Nah már 24 órája fent van a sztupy féle froyo. Első tapasztalatoknál kicsit laggolt. Feltettem rá az említett lagfixet amit gondolom recovery módban kellett bekapcsolni. Bár itt kérdezném, hogy melyiket kell? Mert láttam voodoo félét meg oclf-et is. Felraktam még a widgetlocker nevű programot de így már eléggé laggol a telefon. A másik problémám, hogy az utóbbi időben több sms-t sem kapok meg. Ennek mi lehet az oka?
ROM frissítést nem lehet elrontani, csak nem a leírtak alapján végezni.
-
Bögre
aktív tag
válasz koveradam #16931 üzenetére
Például azt, hogy olvasd el legalább a kérdésedre kapott válaszokat... Meg azt is,hogy nem érdemes, negyed óránként ugyanazt a kérdést feltenni.
Ha megcsináltad amit írtak, akkor fentről roló lehúz és USB csatlakoztatva feliratra bökj...sorry a dupláért, mire észrevettem lejárt a szerkesztési idő
[ Szerkesztve ]
-
g0dl
addikt
Mentés ügyben mit ajánlotok? Eddig a MyBackup, illetve a Titanium Backup merült fel. Utóbbi adatlapja szerint rootolt készüléket igényel. Mi az, amit nem tud menteni a MyBackup ( a rootolt titaniumhoz képest)?
-
koveradam
tag
Sorry!
Még valami: Nem tudom beállítani, hogy le játsza a feliratot az avi filmhez amit ráraktam!
Segítsetek pls
Köszi
-
posscb
csendes tag
engem a mikro karcok is idegesítenek nagyon (I)
(/I) Kb 1-2k egy fólia, sztem ezen ne spórolj.
Nem is az ára a baj, hanem hogy engem a fólia idegesít.
Pár napja sikerült egy párat bukfenceznie a kicsikének a betonon,
kijelzőnek, hátlapnak semmi baja, viszont a díszcsík mind a négy sarkán (kisebb-nagyobb mértékben) lekarcolódott a bevonat. De legalább most már nem félek, hogy leejtem, mint az elmúlt három hónapban... Végül is ez minden teló(m)nál megtörténik kábé a harmadik hónapban.[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz tariattila #16938 üzenetére
Igazából a fólia a leesésnél se segít, fólia csak a karcok miatt, ha meg 1 telefon leesik valami jó kis köves részre akkor reccs egyből lehet rajta fólia, viszont itt jön képbe a tok az segít sokat 1 normális tok.
iPhone 13 Pro Max
-
tariattila
veterán
válasz jozsi252 #16939 üzenetére
úgy is akkor ejted el mikor a kezedben matatod... vagy tokon keresztül nyomod?
összefoglalom: óvom fóliával sikeresen pár hétig hónapig ...majd egyszer úgy elejtem, hogy megreped vagy csúnyán horzsolódik... onnantól nem tök mindegy ha hajszálkarcok vannak rajta... a durvákhoz képest fel sem tünik és nem is azokat nézegeted
( hanem a repedést )
babonából sem fóliázom -
milanmylo
aktív tag
Nem tudtok valamit a fehér hátlapról? Lehet-e valahol már kapni?
ROM frissítést nem lehet elrontani, csak nem a leírtak alapján végezni.
-
A_ScHuLcZ
addikt
Tud-e valaki olyan progit, ami kiüti az exchange hitelesítést (ne kelljen minden képernyőfeloldásnál beírni a jelszót) és működik froyo 2.2 alatt? A szerveren nem kapcsolhatjuk ki, így a telefonra kell valami megoldást találni. Tegnap frissítettem 2.2-re, előtte 2.1 volt, ott nem volt ilyen probléma, ment jelszó nélkül is!
Most xda-n vadászok appot hozzá, de eddig nem sok sikerrel.Ha valaki tudna segíteni, azt megköszönném, elég fontos lenne munkahely miatt!
"I'd tell you a joke about UDP, but you probably wouldn't get it."
-
Leonardo91
senior tag
Ez a fehér hátlap dolog engem is érdekelne
| Samsung Galaxy S24 Ultra Titán 1TB | Galaxy Watch Ultra | Galaxy Tab S8 Ultra |
-
Xirtam
veterán
Én vettem egy Case mate tokot a Speedshop-ban abban volt egy fólia azt fel is rakták rá nekem. a tok spéci és tökéletesen megvédi a telomat, főleg hogy gyűrűket hordok. A folia meg faja. Ennyi Valami 5k-t fizettem
[Samsung-Galaxy-S-T-Mobile-Vibrant-Cases/Case-Mate-Samsung-Galaxy-S-T-Mobile-Vibrant-Tough-Cases.asp/L][ Szerkesztve ]
-
Xirtam
veterán
válasz A_ScHuLcZ #16945 üzenetére
2 napos a telefonom. És hát szeretném megvédeni szal azért vettem ezt a kemény tokot, sokkal nem teszi vastagabbá. Ketté lehet szedni a belső fele egy gumi bugyi amit rákel húzni a telora majd úgy beletenni a kemény tokba. Amúgy így a telefon fogása sokkal jobb lett szerintem, Kicsit nagyobb lett a súlya, de legalább letudom úgy tenni, hogy mégse lesz baja!
[ Szerkesztve ]
-
cozmo
őstag
válasz csabám #16910 üzenetére
Már elnézést de nem a szart nem. A menüben bal alsó gomb kiválaszt majd szerkeszt és utána oda tologatod és úgy rendezed az ikonokat ahogy csak akarod. (Gyári menuben, 2.1-en) Ez eddig csak nekem tünt fel?
Vagy listanézet és akkor abc szerint görgethető...
[ Szerkesztve ]
Eladó dolgaim: https://hardverapro.hu/tag/cozmo
Aktív témák
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Alcatel 3D dual SIM 4/64Gb új állapotban eladó!
- Apple iPhone 14 Pro, Space Black, független, garanciális, 88% akku, karcmentes
- Apple iPhone 11 Pro, Gold, 64Gb, 86% akku, független , új állapotú
- Apple iPhone Se 3, ( 2022 ), 64Gb, független ,Space Gray, új állapotú, 87% akku
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest