-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy Watch ingyenes számlapok, kupon kódok, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Luigi962
őstag
-
Luigi962
őstag
Free [link]
-
-
Luigi962
őstag
-
synar
őstag
Tettem fel néhány új színtémát a B&R sorozatba a Facer-re, ha valakit érdekel itt megtalálja.
-
palee69
senior tag
Free [link]
-
Luigi962
őstag
-
Luigi962
őstag
Free [link]
-
Luigi962
őstag
-
hedgehog
senior tag
válasz nyikszi #1403 üzenetére
Szerintem a linkkel volt a baj, a végén ott van hogy a lokáció US, és ott lehet hogy nem elérhető ez a watchface.
Nálam legalábbis ezen a linken nem csak inkognitóban működött: https://play.google.com/store/apps/details?id=fr.thema.wear.watch.feisar-- aka p3d3str1an
-
DrDobos
őstag
Nekem az elmult hét letoltott oralapjai kozul egy sem jelent meg a letoltotteknel. Toroltem onnan nehanyat, hatha azert, de nem mukodott. Otlet?
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy A55 5G
-
Luigi962
őstag
-
Luigi962
őstag
-
Luigi962
őstag
-
Luigi962
őstag
Free [link]
-
KovA
tag
válasz Csocsesz75 #1422 üzenetére
Nálam is ugyanez a helyzet. Azt hittem, hogy az Android 13 frissítés tett be neki, de akkor ezek szerint nem. Még nem találtam megoldást.
Watch 5 Pro LTE + S21U[ Szerkesztve ]
https://kova.hu/konfig
-
hakos1987
őstag
válasz vodrosjozsi #1430 üzenetére
Lehet gyakorolni a leolvasgatást, nehogy megszaladjon az óra
Bolygónk 3 alapeleme: föld, víz levegő... vízzel és levegővel a hülye is tud hűtést építeni, de próbáltátok már földdel?! :)
-
Luigi962
őstag
200 kupon összesen UsA Glitter - USA134 Christmas [link]
-
Luigi962
őstag
-
Luigi962
őstag
-
Luigi962
őstag
-
synar
őstag
Arra már rájöttem én is, hogy nem jó sok mindent belepakolni egy óralapba mostanában nem is készítek olyanokat, megnő a fájlméret is a túl sok png miatt, ami feleslegesen terheli utána az órát. Azt is észrevettem, van ugyan rá lehetőség, hogy szép látványos mutatókat készítsünk, akár 10 réteggel mindenféle árnyék egy fényhatásokat imitálva, viszont az a hatása a másodpercmutató mozgása szaggatott lesz.
[ Szerkesztve ]
-
Luigi962
őstag
[ Szerkesztve ]
-
Luigi962
őstag
Kicsiknek egy Karácsonyi óralap amennyiben persze egy 120 ezres órával totyognak Free [link]
-
synar
őstag
Sziasztok!
Taktikai jellegű óralapokat nézegettem amik jól áttekinthetők és elég nagyok a számok rajta, hogy lássam is az időt, mert már vaksi vagyok szemüveg nélkül. Készítettem egyet a hétvégén, megosztom veletek is. Nem egy nagy szám, ezekből tizenkettő egy tucat, ezért máshova nem is teszem fel, csak itt lesz elérhető, belső használatra.Az APK innen letölthető.
Easy Fire Tools-al telepíthető.
A telepítés után el kell végeznetek néhány műveletet:
- először le kell tölteni, ha még nincs meg a telefonra és az órára is a Phone Battery Level ingyenes aplikációt a Play áruházból, ami lehívja a telefon aktuális töltöttségi állapotát az órára, ezután egy restart(!!!) is szükséges lesz (na ezzel most csak óvatosan, aki fél tőle, inkább ne telepítse!!!)
- ha kész, akkor a Tesreszabásnál ki kell választani az Alkamazások közül felülre az időjárást, alulra a Phone Battery Level és a Wath Battery Level komplikációkat. Én középre a Moonpahse-t választottam, de lehet mást is, ami odafér, ez rátok van bízva. A komplikációkat ehhez a tartalomhoz formáztam, ha mást választotok helyettük, lehetnek elcsúszások stb.
- Sokféle színtéma választható.
- Az AOD fényereje több lépésben állítható.
- Az AOD felületen az idő kijelzés percenként pozíciót vált megelőzve ezzel a kijelző beégését.
Most lett kész, még nem találtam hibát, de ha van jelezzétek és kijavítom.[ Szerkesztve ]
-
TomPack
őstag
Köszi! Ez ismét szuper lett!
Nálam annyi van, hogy nincs holdfázisom, nem tudok ilyet kiválasztani. Valamit telepíteni kell hozzá?És még egy kérdésem lenne ha lehet;
Elképzelhető, hogy attól gyorsabban merül az órám, ha kiírja a telefonom akkumlátor töltöttségét is?
Nem fogyaszt több energiát az, hogy egy app a háttérben folyamatosan oda-vissza pingpongozik? -
synar
őstag
válasz TomPack #1446 üzenetére
Igen, még a moonphase kiválasztásához fel kell telepíteni az órára a Complications Suite - Wear OS alkalmazást is ugyanattól fejlesztőtől, ezt nem írtam bocs. Biztos minden háttérben futó alkalmazás befolyással van az akkumulátor merülésére, de ez konkrétan nem hiszem, hogy jelentős tétel lenne.
[ Szerkesztve ]
-
TomPack
őstag
Köszi, ennél most tényleg nem érzem hogy jobban merítené.
Azért kérdeztem, mert a múltkor feltettem egy hasonló számlapod, utána óránként merült 10%-ot az órám, és gyorsan le is szedtem inkább hogy legalább estig kihúzza a karomon.
Úgy voltam vele, hogy majd szabi alatt kisérletezek vele, amikor töltő közelében leszek.
De akkor nem az volt a ludas, bocsi![ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen okostelefont vegyek?
- Öregszem
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- PlayStation 5
- Milyen notebookot vegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest