Új hozzászólás Aktív témák
-
LSL1337
őstag
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=66-4uMQqerA
hoppá!
tegyenek bele 3G-t és ha sorba nem is állok, de valahogy kiköhögöm az árát -
Titi76
aktív tag
válasz LSL1337 #3793 üzenetére
Tudod van egy 3 éves kislányom. Ha a telefonom van a kezemben és valami édeset csinál akkor azzal készítek felvételt, bár a Defy nem a legjobb ebből a szempontból. Ha netezek vagy a tab van a kezemben közelemben, akkor azzal csinálok videót. Mire elokapom a videó kamerát akkor már rég elmúlt a pillanat.
-Egyébként tényleg a legkevésbé használt dolog a tabokban a GPS mellett. 10 colos tabot rendszerint épületben használom ott meg nincs GPS jel, navinak meg túl nagy lenne...iPhone 14, Kia NIRO 2018 PHEV, Lenovo Legion
-
LSL1337
őstag
válasz ferensz #3807 üzenetére
2 hete mentem vele Slovakia-ba, ott sajna nem működött, visszaváltottam Maps-ra határnál, fater véletlenül elnyomta, kilépett a naviból, és külföldön nem tudott útvonalat keresni ugye (ami mindenképp hiányosság)
kicsit analóg volt. csillag rajta volt a térképen, de nekünk kellett a fehér csíkon eljutni odáig, oldschool vs new shool -
Titi76
aktív tag
válasz LSL1337 #3806 üzenetére
Hát az ölembe nem szívesen teszem ha én vezetek. Le kell nézni ha valamire kíváncsi vagyok, az balesetveszélyes, vagy ha ráfékezek lecsúszhat a lábamhoz, az is szép lehet. Ha meg feltenném konzolra az ablakra vagy műszerfalra akkor meg eltakarja a kilátást a Swiftemből. Ha használtam eddig navira akkor félreálltam egy pihenőre és ott megnéztem az útvonalat. Nekem nem életszerű hogy navigáljak 10-es tabbal.
Navra ott a kis Wayteq 820bt.iPhone 14, Kia NIRO 2018 PHEV, Lenovo Legion
-
Humbert90
csendes tag
Remélem majd hamar megcsinálják az xda-s srácok a 4.2-őt Nem azért mert a 4.1.2 nem tetszene , csak hátha a 4.2vel a tabom feismeri billentyűzetem.
-
HIJ
őstag
válasz Humbert90 #3814 üzenetére
Szerintem ez nem android verzió függő, hanem hogy kiszedik e belőle ezt a modult vagy sem. Számomra is idegesítő volt hogy amíg nem jött a hivatalos ICS, addig az AOKP -ban az eredeti samu billentyűzetem csak alapműveletekre volt jó. Aztán amióta van ICS azóta nincs is értelme független ROM -okat feltennem, mert ebben számomra minden meg van...
-
Slovak
tag
Sziasztok! Behalt a tabom, nagyon belassult és a gyári beállítás visszaállítása után sem javult a helyzet.
Ez van most:
3.2
P7500XXKI1
Kernel: 2.6.36.4-CMNagyon várom a válaszotokat és köszönöm!
-
kovi1970
csendes tag
Egy nagy rakás trágya az ICS. Felraktam az előző hozzászólásokban lévő JB-s kinézetűt. Se stock ICS-el se ezzel nem volt jó a fogyasztása. Próbáltam A1 kernellel is és a Yoda félével is. Éjjel, standby-ban 8 óra alatt 20%-ot esett az akkuszint!!!
Nem tudom hogyan csináljátok, de nekem nem jött össze. Tökölni meg nincs időm vele. A Battery Monitor Widget szerint 80ma-t fogyasztott standby-ban. Ez akárhogyan is számolom max. 3 nap készenléti idő, és még csak nem is használtam.Szépen visszaraktam a 3.2-őt tegnap. Ezzel mindjárt max. 1%-2%-ot esik csak éjjel. Valamit nagyon elqrtak az ICS-el vagy a kernellel
Mondjuk nekem a legutolsó dolog, hogy milyen simán animálja a képernyőket. Menjen rajta a levelezés, böngészés, Skype és a pár program amit rendszeresen használok. Ezek meg mennek a 3.2-őn is, és nem akarom 2 naponta töltögetni a tabot. Főleg, hogy fél nap mire feltöltődik. A rekordom két feltöltés között 12 nap, pedig használtam közben néha a Skype-ot is és a levelezést is, igaz nem intenzíven.
Mellesleg 3.2 alatt ha küldök a tabra egy levelet akkor szinte azonnal megérkezik és jelez standby-ban. Ez az ICS alatt jó pár perc volt, de lehet ez csak beállítás kérdése.Sajnos a Nexus S-em is ahogy ICS-re frissített jó ha felét bírja akkuról. Nem igazán értem mire jó ez? Azt sem hiszem, hogy nem szándékos, így sokkal hamarabb elhasználódik az akku. Mondjuk a Nexusnál lehet cserélni.
Sajnálom, hogy elbaxtam ennyi időt vele feleslegesen. Bár most a tajvani helyett a magyar 3.2 ROM van fenn.
U.i.: Nem tudom miért srudi-nak íródott a választ amikor saját magamnak válaszoltam. Blogmotor? Tuti, hogy jó helyre nyomtam. Vagy nem.
[ Szerkesztve ]
-
HIJ
őstag
válasz kovi1970 #3820 üzenetére
Itt már csak az a kérdés, hogy kinek mi ér többet. Nekem pl a gyorsabb, szmútabb működés többet ér, mint az élettartam. Nekem ICS -vel is kibír 3-5 napot, szóval az még bőven jó a mai "naponta töltős okostelefon" korszakban...
Egyébként ha a processzorhasználatot leszabályozod pl setCPU -val, akkor az éjszakai fogyasztás lemehet 8-11% -ra. Nekem pl screenoff módban 572 -re van szabályozva a max CPU freki.
-
s4tch
veterán
Valami program eheti az akksit, a csupasz rendszer nem fogyaszt ennyit... Még AOKP-nál nézegettem, 2-3% volt az éjszakai merülés, flight mód nélkül. Nálam nincs sok program fent, helyszolgáltatások ki vannak kapcsolva, időjárás widget is állandó helyre programozott, google talk letiltva, nem lóg éjjel a gép mindenféle messengereken, skype-on. Éjjelre csak a mail (gmail+hivatali exchange) szinkron aktív, és egyáltalán nem találom túlzónak a merülést.
-
HIJ
őstag
Nálam a CPU freki szabályzáson kívül semmi nincs kiszedve. Anno én is használtam AOKP -t és nálam is 2-3 % volt az éjjeli fogyás. Ez a gyári ICS vel 20-25 %, ezzel pedig az említett 8-11%...
Ja és az akku infónál: cellakészenlétet 26%, android op. rendszer 26% és készülék készenlét 14% van
[ Szerkesztve ]
-
LSL1337
őstag
Ha suliban használom, akkor minden este feltöltöm, és gyári kábellel gyári táppal 3-4 óra alatt felmegy 100-ra, nem olyan sok az
azért van az eszköz hogy gtalk-on FB messengeren, gmail-en, FBon lógjon, és szóljon ha valamelyik zörög, nekem így wifi-vel éjszaka aokp-n 12%t merül 9 óra alatt, ami azt mondom hogy jó, nekem. ha sokat használom a kijelzőt, erős fényerőn, akkor az azért húzza az akksit. Erre való, erre használom. Nem kell ennyire félteni az akku-t, 1000 ciklust gond nélkül elbír, az napi töltéssel is 3 év majdnem
-
sanya_67
tag
Mennyit érhet egy jó állapotú ilyen masina??? Azért kérdem mert lenne egy baráttól hol van a reális ára??
T-mobilos 3G-s stb. Tudom manapság erősebbek vannak hardverben de nekem képek bemutatására és néha videó bamutatására kellene meg némi tartalomfogyasztásra. Lehet-e frissíteni, hogyan kell előző tulaj dolgait eltávolítani? -
lezlike1
csendes tag
Sziasztok igaz nem 10,1" de hátha tud valaki segíteni:
Samsung Galaxy S 5" Wifi.......
Lenne egy nagy kérésem,küzdök a svox Mariskával,de reménytelen.Miért nem lehet kiválasztani motornak a svox ttst.Minden fent van a Mariska elmondja hogy Ő az új hangja a készüléknek de a beállításoknál inaktív a négyzet amibe a pipát be kell nyomni?A Pico tts van csak az alapértelmezett motornál.Már letöltöttem egy dictyorani appot és ott megjelenik Mariska a kiválasztásnál,és ha fordítani akarok valamit akkor angol nyelven beszél.A primoban is ki van választva az Emese de ott is angolul szólal meg.Valahol olvastam hogy a Samsung TTS kell a kiválasztáshoz de az az én vasamon/Samsung Galaxy S 5" Wifin/nincs!!!SOS. -
LSL1337
őstag
elvileg van 1030 verzio cm10bol, es az uj feature a keyboard dock, holnap ki is probalom
-
blueye
veterán
Megjott a hivatalos 4.0.4 OTA a P7500ra.
-
B4l!nt
aktív tag
Hello!
Egy kis segítségre lenne szükségem.
A tableten csináltunk egy gyári adatok visszaállítása funkciót. Ezután derült ki, hogy pár fontos képet nem mentettem le. Vissza lehetne ezeket hozni? A másik nagy gond, hogy az előzőleg használt gmail acconunt jelszava sincs meg. Lehet így valamit tenni? -
kovi1970
csendes tag
"Valami program eheti az akksit"
Nem ette azt semmilyen program. Ugyanazokat telepítettem rá amik eredetileg is rajta voltak, sőt még kevesebbet is. Ami nem kellett és alapból telepítette azokat meg még le is szedtem.
Szóval most a visszarakott 3.2-essel 3 nap alatt 20% fogyott az akkuból. Nappal megy rajta a WiFi, éjjel nem. A Battery Monitor Widget diagramban vízszintes a görbe, és kikapcsolva 4mA-t ír ki a fogyasztásra. Ez ICS alatt 80mA volt. 20-szoros, de ha csak az akku szint csökkenést nézem még akkor is 10-szeres ICS alatt a fogyasztás.
Mint írtam nekem utolsó szempont, hogy milyen simán megy a képernyő-animáció. Főleg, hogy egy kezdőképernyőn van minden fontosabb alkalmazás így nemigen lapozgatom. Viszont ha pdf-et nézek rajta vagy böngészem akkor se zabálja az akkut. Naponta, 2naponta töltögetni, konnektorba dugva használni kényelmetlen, és amúgy sem pont estére merül le.
Ha standby-ban is sokat fogyaszt akkor meg állandóan kikapcsolgatni még kényelmetlenebb lenne. Nagyrészt standbyban van, de sokszor kell valamit megnézni, levelet írni, csetelni. Amik nem erőforrás igényesek.Mindezt csak azért írom, mert tisztán látszik, hogy a 3.2-es gyári Androiddal jóval kevesebbet fogyaszt a tab. Stock ICS-el pedig nagyságrendekkel gyorsabban lemerül. Valahogy a Samsungot kellene rávenni, hogy normális stock frissítéseket adjon ki. Vagy a Google-t, hogy normálisan működő Androidot? Gondolom az új gépeknél nincsen ilyen probléma a gyári Androiddal.
Persze a nagy kérdés, hogy a fogyasztás elbaxarintása mennyire szándékos dolog? Nem először találkozhattunk hasonló, erkölcsileg kifogásolható megoldással, hogy rávegyék az embereket a minél előbbi cserére. Bár az is igaz, hogy ilyen esetben azt mondom, hogy soha többet Samsung kütyüt. Főleg ha kiderülne szándékos a dolog. -
Új hozzászólás Aktív témák
- IPAD PRO 11" 64GB WIFI+CELLULAR / 4G LTE / , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- TÖRÖTT Surface Pro 7+ - i5-1135G7 16GB RAM 512GB SSD
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD
- Apple iPad Air M2 13" Wi-Fi + Cellular + Apple Smart Folio + Apple Pencil Pro
- GIGA ULTRA AKCIÓ!!! iPad Pro billentyűzet MAGIC KEYBOARD 11"
- Apple iPad 9, Space Gray, makulátlan, 64Gb, Wifi+Cellular ( eSim ) 10.2'' Retina + Smart billentyű
- Apple iPad Air 4, Silver, 64Gb, Wifi, karcments, 10.9'' Retina+ Pencil 2 ugy.
- Apple iPad 12.9'' M1, 5gen, 128Gb Wifi+Cellular, makulátlan, Space Gray + Smart Keyboard+ Pencil 2
- Apple iPad Air 6, M2, 11'' Wifi+Cellular, karcmnentes , garanciális, új, 100% akku.
- iPad Pro 4. generációs 11" gyári tokkal és magic keyboarddal
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest