- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Projektor topic
- Pixelkeresés a hardverrengetegben
- DUNE médialejátszók topicja
- Autós kamerák
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- 3D nyomtatás
Aktív témák
-
XtremLor
őstag
válasz korpicschess #36551 üzenetére
"Legen...Wait for it...Dary"
-
R2D20208
addikt
Jóreggelt Droidok ! Időjárásjelentés Val-Gardena Italy : 60 cm hó, havazás, hó és hó hózápor, hóvihar. Felkelő nap a 3000 méter magas hegycsúcsok között, megcsillant a havon, különös narancssárga szin boritotta el a hátteret. Arra gondoltam újra, nekem itt a helyem akkor is, ha ilyen sok a hó
★ ★ ★ Nexus 4 by LG ★ ★ ★
-
legenda
'reggelt! itt bezzeg csak eső és szél...
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
rankesz
veterán
Jó reggelt!
MA be kéne építenem az új Hdd-t, kivéve a régit, lementve róla a cuccokat. Ja, nem, ma romot kéne frissítenem a telón, Ja nem, ma át kéne rendezni a gépelős sarkot...
Tudjátokmit, nem csinálok semmit.
-
r4z
nagyúr
Reggelt!
Nagyon gáz ez az animációs Garfield a rekekklubbon... A régit szerettem.
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
-
tariattila
veterán
jólreggelt kívánok!
Ranki: a Sztupy rom jó lesz... mert az bekómázva magától is felmegy már...
-
sagit
veterán
válasz korpicschess #36563 üzenetére
dehogynem paráztam csak glitchben 338 mb volt amivel kibékültem mivel gyárihoz is 340mb-os a semaphore és azt szoktam meg
mi nem fér el? igazából semmi.. ez lószarra sem elég... böngésző+facebook+zene még müxik de extra appokat már ki kell lődözni ( na jó tárcsázó és swype is a ramban csücsül a gtalk-al együtt)
de ez nekem akkor is kevéske, az viszont vígasztal hogy 800mhz-en olyan szmúsz mitn a JVZ-m 1200-on
Philips 65OLED803 || iPhone 15 Pro Max || Macbook Air M1 ||
-
rankesz
veterán
válasz Luissimo #36568 üzenetére
Szerinted ha 23-ért nem adtam oda, akkor 10ért...
Amúgy 10 volt, csak a winreinstallt 5-be számoltuk
Bázz Atis, nem férek a winyóktól az asztalon, itt figyel előttem kapásból 5 darab, meg a fiókban 1, meg a HTPC-ben egy... Szal van gondom na, nem férek a használaton kívüli HDD-ktől
-
korpicschess
veterán
válasz rankesz #36570 üzenetére
Értesz is hozzájuk? Van egy 2 terrásom, egyszer használtam WD Elements, aztán azóta nem látja a gép. Gyanítom, hogy haver qrta el, beledugott egy adaptert ami nem az övé volt, de nem pörgött fel. Ki lehet menteni a vinyót? Valami 5let?
Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
rankesz
veterán
válasz korpicschess #36571 üzenetére
Kiveszed a rack-ből, rádugod SATÁ-n a gépre. Ha felpörög akkor van még remény.
Ha a win nem látja, vagy formáztatni akarja, akkor Getdataback for NTFS progi, ezzel elvireg nyers olvasással ki tudod menteni a cuccaidat egy MÁSIK WINYÓRA.HA a gépedben a win simán látja akkor a külső ház elektronikája ment gallyra, az kuka, vagy ha még garis akkor gariztatod.
Ha a kiskernél már nem gariis akkor ha neked ér annyit akkor a WD honlapján megnézve serial alapján RMA-ztathatod a gyártónak is, de az drágább, mert akkor az odapostát neked kell állnod.
HA RMA-ztatod akkor winyóstól kell küldeni szerintem, még ha a winyó jó is
De a honlapjukon tuti le van írvaa pontos ügymenet.[ Szerkesztve ]
-
sagit
veterán
válasz korpicschess #36569 üzenetére
hogy tudjak váltogatni köztük villámgyorsan és ne lassuljon be a telefon ha elfogyott a ram
-
korpicschess
veterán
válasz rankesz #36572 üzenetére
Én is ilyenre gondoltam. Az adatok nem fontosak, kb 30 giga volt még csak rajta. Gari nélkül vettem még anno, 16-ért, új, fóliás, stb... Ez lett belőle... (vettem mellé ugyanonnan egy Sansa Clip+-t)
Ezt a gyártói dolgot lehet megnézném. Van esély, hogy így van valamiféle garancia? Pár ezret megérhet, ha nem sikerül az első megoldás.sagit:
Jóhátjó. Mondjuk nekem nem szokott ilyen gondom lenni. Bár a kezdetek óta mindig mindent bezárok... WinMo-s időkben így ment.[ Szerkesztve ]
-
sagit
veterán
válasz korpicschess #36574 üzenetére
o2x-nek sem lesz sok ramja, majd ott meggyűlik vele a bajod
-
rankesz
veterán
válasz korpicschess #36574 üzenetére
Hosszú tap az X-re... de régnek is tűnik...
Gépben nézted már hogy megy e a winyó? Mert ha csak a rack ment tönkre akkor szvsz le....nám a gariztatást, a hdd a lényeg
-
korpicschess
veterán
válasz rankesz #36576 üzenetére
Nem még nem, elég necces kibontani kicsit, meg a gépekhez sem értek, de akkor majd ma megcsinálom.
Megnéztem a garit egyébként a hivatalos honlapon, és 2013/05/25-ig van.
Köszi a helpet!
Emlékszem anno azt mondtam a TP2-re, hogyha billentyűzet nélkül, ilyen vastag lenne, és ezeket tudná, akkor ez lenne az álomtelefon... háhsagit:
Lehet. SGS-re lesz CM9? Mert O2X-re igen... (legalábbis remélem... több helyen olvastam, bár mondjuk a hivatalos CM7 support bár ősz elején leállt, most is van január 7-ei build)
Meg itt van swap, ha annyira minden progit a RAMba akarnék tömni, akkor meg tudnám csinálni. HD2-őn egyik ROMoló írta, hogy 40 progija van RAMban (romkészítő). De szerintem ez hülyeség.[ Szerkesztve ]
-
szezso15
addikt
válasz korpicschess #36577 üzenetére
Lesz CM9! Minden gépre, amiben QSD8250 vagy jobb proci van, arra lesz CM9!
*Hajrá Loki!* i15+
-
korpicschess
veterán
válasz szezso15 #36578 üzenetére
Nem biztos. Csak igyekszenek. Most olvastam: [link]
Remélem van remény, ha már van tegra2-es tablet... Hummingbirdöt nem írtak.Egy komment:
"MY defy runs cm7 perfectly and it is around 4 times faster than the galaxy s andgot a 512 mb ram (1100 mhz oc) and it is acing!!!
so ics will only make it better!!!!!"lol
[ Szerkesztve ]
-
Iomega
addikt
[ Szerkesztve ]
Annyit érünk, amennyi szeretet van bennünk. - "Ne menjen le a Nap, a te haragoddal!"
-
szezso15
addikt
válasz korpicschess #36579 üzenetére
Attól még lesz! OMAP 3630-at sem írnak, csak annyit, hogy a QSD8250-ig visszamenően...
Domxc: Sensation XE!
[ Szerkesztve ]
*Hajrá Loki!* i15+
-
Domxc
senior tag
itt is felteszem sgsrol valtok vegulis
nokia n9
htc radar
sensation xe
nokia lumia 800???
Mindenkinek megvan a maga véleménye. Csak épp a te véleményed hülyeség!
-
-
Domxc
senior tag
válasz korpicschess #36585 üzenetére
A WP7 talan menekules az Androidbol. Foleg, hogy 2 eve csak ilyen telefonom van es oszinten szolva, nem az en mufajom, foleg, hogy nem moddolom.
Mert akkor mi kene?tariattila: az meg ha hozzam vagnak akkor sem.
[ Szerkesztve ]
-
korpicschess
veterán
Hát... nem tudom. Nokiának hiába jók a WP7 telefonjai, drágák. Nem nyújtanak többet. Esetleg ajánlanék egy HD7-et mondjuk, jó nagy kijelzővel.
N9... halott ág, drága. Nincsenek rá programok. Mivel játszol, hogyha nincs játék?
WP7-en is gyengébbek a játékok, akadnak, nem jók, a hardver is gyengébb a droidos vonalhoz képest talán.
HTC S XE pedig... Beats füles nem egy nagy durranás, a hangzása szar, csak valami jól beállított beats szoftveres hangzásjavitó szutyok van rajta (lehet csak egy EQ a füleshez igazítva?). HTC is lejjebb adott a minőségben az utóbbi időben.iPhone nem érdekel? Ha akarod moddolható jailbreak után végülis. Jó multimédia, zene, kamera is jó, 4S-ben meg pláne.
Vannak még gondok, merül, meg sötöbö, illetve a miniautűr kijelzőn már nem nagyon lehet segíteni, de nem rossz.[ Szerkesztve ]
-
Domxc
senior tag
válasz korpicschess #36589 üzenetére
Erdekelne, ha nem 150k folott lenne, egy olyan i4, ami nem 8GB-os.
4-nel aljabb nem adom, en 600mhz akar szifon akar nem, hajamat tepem.
A jatekok, WP7-en nem lehetnek azert rosszak, nalam mar akkor is jo, ha van rajta Minecraft.[ Szerkesztve ]
-
szezso15
addikt
válasz korpicschess #36589 üzenetére
korpi, neked a HD2-n mennyire szívta az akksit a WP7? Mert lenne most egy lehetőség, és az SGS mellé szereznék egy pókhálós kijelzőjű HTC-t, csak MODdolni..
*Hajrá Loki!* i15+
-
-
nggabi
félisten
jó reggelt
domx: bocs h tegnap beszóltam, de egy x10et beárazni 15re kicsit durva volt
"szenyor dzsíííí"
-
Domxc
senior tag
válasz korpicschess #36592 üzenetére
Hasznalt nem, parszor megnyaltam. Mondjuk a 8-as nem is olyan veszes, csak akkor maradna az iPodom, tobb a zenem.
tso
-
sagit
veterán
válasz korpicschess #36577 üzenetére
miért ne lenne? most is azt használom
a teamhacksung féle port lesz az, már mst is van cm app hozzá..
-
szezso15
addikt
válasz korpicschess #36592 üzenetére
Jóvvan, de 1 napot kihúz? Vagy csak balf@sz portot tettél fel...
Oks, cső!
*Hajrá Loki!* i15+
-
rankesz
veterán
Egészségetekre!
Ebéd előtt tolok egy kis unikumot, megpukkantottam a névnapi palackomat... romolni készülök...
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- PlayStation 5
- Videó stream letöltése
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Eredeti játékok OFF topik
- Kupon kunyeráló
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos autók - motorok
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Logitech ConferenceCam Connect / 1080p HD / 4x zoom / Zeiss optika / távirányító / beépített akku
- DJI Mini 2 - 4k drón szett hibátlan állapotban - távirányító, akku, táska
- MSI GTX 1660 GAMING X 6gb újszerű
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Arctic P12, P14, Slim, Max, PWM, PST
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest