- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
busman
veterán
Neat 4.7-re feltolta már valaki a Jeboo 2.2-t?
I'm not talented, I'm skilled.PS5
-
Doosa
aktív tag
NeatROM 4.6-ról 4.7-re váltásnak van valami érezhető hatása, megéri azt a pár percet amíg az ember letölti és felrakja?
Ezen kívül még annak az ős problémának, hogy a Google talk mobil interneten állandóan kijelentkezget, megoldását keresem. Nincs véletlen akinek ezt sikerült már valahogy akceptálni? Akár más rommal. Egyéb telefonoknál(bár állítólag S3-nál is megesik) még nem figyeltem fel erre a jelenségre, de az S2-k minden rom-mal csinálják.
Előre is kösz, és szép napot mindenkinek!
-
fireproof
őstag
Én is tegnap tettem fel. Szerintem megéri. Sebességben nagyon jó, akkumulátorba meg szinte termel nem hogy fogyaszt. Ami viszont érdekes volt hogy amikor feltettem és elkezdtem használni egy 5-10 percig akadozott kicsit és eléggé melegedett is. Most viszont ahogy belaktam nagyon szépen összeállt és király minden.
[ Szerkesztve ]
-
fireproof
őstag
-
fireproof
őstag
Hogy tudom az óra widgetet lementeni? Ezt írja: This will replace your stock widget and main apk so make a backup of both apks just in case something go wrong.
valamint: Írja hogy CWM-ből telepítsem. Az a reovery menü vagy maga a CWM program?
[ Szerkesztve ]
-
Burt1793
veterán
válasz fireproof #21508 üzenetére
Tényleg alig merül a 4.7-es lite Neatrom-mal.
1 nap 12 óra 41 perce nem töltöttem, 1 óra 40 perc kijelzőhasználattal és 5 óra zenehallgatással, néha-néha 3G-vel 43%-on áll most.
Az elején nekem is akadozott, de most már nagyon gyors, melegedést nem tapasztaltam.[ Szerkesztve ]
-
hr2
őstag
Látom van akinek már nincs garija és fél a beégéstől, összedobtam CWM-es szürke statusbar-t akinek esetleg kellene.
Neat Lite 4.7 alatt tesztelve.
Csak Stock alapú ROM-okhoz!
[ Szerkesztve ]
-
-
hr2
őstag
válasz havri1 #21521 üzenetére
Neat Lite 4.7-ben fekete a statusbar, akkor inkább úgy fogalmazom, hogy ahhoz készítettem.
(#21524) havri1
Nincs az a nagy kontraszt arány, így talán kevésbé ég be, nem hiába a gyári ROM-ban is szürke lett.
Csak a status bar feketéjét cseréli le szürkére, semmi máshoz nem nyúl.[ Szerkesztve ]
-
-
Burt1793
veterán
Én most örülök, hogy fekete lett a statusbar, 2 éve nem égett be ez a szar! Már várom, nem tudom, hogy miért féltek tőle, szerintem jól néz ki!
A céges Galaxy W sima TFT kijelzőjű, de úgy beégett fél év után (sosem használtam max fényerőn, az S2 autómatán van, de sokszor van maxon), hogy lehúzom a tálcát és ugyanúgy minden látszódik, ami kint van a főképernyőn, csak kicsit szürkébben (GB van rajta)...
Ha azt kibírom, akkor majd ezen is kibírom, ha majd meglátszódik valami!Youtube videó töltésnél (amikor nem teljesen fekete a képernyő) nálatok is látszódnak fekete kis foltok a kijelzőn (alacsony fényerőn)? Ez az a dolog amit nem bírok.
Bakker letisztítottam az üveget, 2 év után sincs rajta egy karc sem sosem volt tokban...
[ Szerkesztve ]
-
-
hr2
őstag
Eseleg aki nem látta.
Carmageddon Androidra. Adja -
noxon
őstag
Üdv, ha én ezt a legújabb Neat lite romot feltenném a spanyol LSD stock-ra csak 2 wipal akkor nem lenne belőle nagy gondom? Pl efs mappa elszálás, bootlop, sim vissza zárás vagy ilyen komolyabb gondokra gondolok... azt tudom, hogy 2 wipe-al lehetnek kisebb hibák vagy nem
Backup-om van a romról...[ Szerkesztve ]
We live in a simulated world...
-
-
sbalu1
senior tag
válasz havri1 #21532 üzenetére
Nálam is Paranoid Android van fenn a P6810-es tabletemen, tavaly őszi példány, de ha kékre állítom az egész kijelzőt, akkor felűl halványan már látszik a status bar.Én állandóan kb. 50%-os fényerőn használom az eszközeimet, nem szeretem az automatát, tehát nem ettől függ a beégés.Az S2-őm elődje az Omnia 2 is beégett, de ha nem mondják, talán észre se vettem volna.
[ Szerkesztve ]
-
tresh
veterán
Srácok nem tudom ki vette ki a 0.hszből mycso leírását de ami ott van most ebbe a formába elég átláthatatlan szerintem..volt valami oka?Mert az nagyon jó és elég lenne csak oda irányítani azokat aki "rom"bolni akarnak
[ Szerkesztve ]
-
havri1
félisten
A kerneleket ki milyen beállításokkal használja?
I/O, grovenor? Vajon melyik a legsmoothabb beállítás?havri
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- Nyomtató topik
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs