- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen egeret válasszak?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen videókártyát?
- Milyen monitort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
sombrio
tag
válasz Lacics25 #21751 üzenetére
Elméletileg minden rendben van!
A portokkal szerintem tuti nincsen semmi baj. Mondjuk használtam vettem ausztriába, hibátlan semmibaja sincs, minden funkcio müködik.
Eelvileg a gyári android van rajta(4.0.4), csak most gondoltam van idöm rádugom,de nem érzékeli..
Gondolom vihetem vissza, vagy esetleg valami ötlet?Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta. !
-
Gloob
addikt
Ezzel az Omega 4.2.2 AOKP ROM-mal szemezgetek. Valakinek van róla esetleg tapasztalata? Stabilitás, magyar nyelv, ilyesmi téren érdekelne a dolog. Köszi előre is a véleményt.
Samsung Galaxy A52S
-
Burt1793
veterán
Van egy különös app az alkalmazáskezelőben. Neatrom lite 4.7-et használok a hozzá tartozó kernellel, minden rendben van, nem merül gyorsan, nem melegszik stb...
Nektek is ott van a gyorsítótárban?
EZ az ördög? Nem alszik, ott van a gyorsítótáramban.. . amikor rámentem, hogy lescreenshotoljam eltűnt
De mindig visszajön.
[link] -
Burt1793
veterán
válasz bodoman #21726 üzenetére
Lejárt a szerkesztési idő...
Na, nekem sajnos nincs komolyabb használatról screenshotom, pedig most két napig ment a teló töltés nélkül...
Van viszont egy másik, kicsit több mint egy óra kijelzővel: [link] (A wifihasználat utáni wifi mentes időközben 3G-vel szinkronizált). Nekem ez megfelelő, ez így egy átlagos nap. -
bodoman
tag
válasz havri1 #21732 üzenetére
Van minden persze. De ezek mentek CM01.1 nél is, ott nem kellett trükközni ilyesmivel. Franc se érti ezt.
Már minden ilyesmi szinkronizálását kilőttem.BigT: OK, köszi. Fel is tettem. A google helyszolgáltatásokat írta ki bűnösnek. Na eddig ezzel sem volt gond, a CM-nál. Kilőttem a térképet, a beállításokban a helyszinkronizálást, aztán meglátjuk. De valahol ez nem fasza így.
-
BigT
senior tag
válasz bodoman #21757 üzenetére
Még sztem ne mondj véleményt, hogy mi a bűnös. Hagy figyelje a Better egy napig. Nekem a helymeghatározás vezeték nélküli hálózatnál aktív és mégsem tapasztaltam gondot. Az omegán, amit használtam az audioout_2 volt gond, Viber törlése oldotta csak meg. Facebook és facebook messenger greenify vel fagyasztva van.
Burt: nekem nincs "hiba" folyamat
[ Szerkesztve ]
Samsung S7 edge
-
Burt1793
veterán
És a média folyamat ott van a gyorsítótárazott folyamatok között?
Eddig csak rá volt flashelve a rom wipe nélkül egy wanamlite 14.4-re, tegnapelőtt csináltam full wipe-ot és felraktam újra a neatromot.
Tegnap egyáltalán nem merült gyorsan, átlag használattal 79%-ra merült le, ma viszont már most 95%-on áll 6 perc kijelzőhasználattal... Nem tudom, hogy mi meríti, de a battery stat az android rendszert írja az alkalmazások között a legnagyobb fogyasztónak.Nekem is le lehet pause-zni a videófelvételt. Sőt, ha jól emlékszem az a nagyobb ikon... alatta van kicsiben a STOP.
[ Szerkesztve ]
-
csenor
senior tag
Érdekes kérdés a 9001 topicból!?
-
mandju
senior tag
Sziasztok!
Asnet MIUI-t ki milyen kernellel használja? Én egyelőre a stock kernelével hajtom. Tapasztalat nem sok van, fél órája van fent...
* JVC DLA-Z1 * gerriets opera white - ultra thin frame 135" 2.35:1 AT * Trinnov Altitude 16 * FusionAmp * Apollon Audio NCMP 6350 * Apollon Audio NCMP8350 * 3 Pronomic XA1400 * HTPC MadVR * DIY H16-15 Bold Series * 6 BMS18N862 * Trinnov waveforming *
-
mgTerminator
veterán
Sziasztok! Apámnak van egy S2ese és cmet raktam fel neki, valahogy életre lehet kelteni a hardveres rádiót?
-
-
BigT
senior tag
válasz Burt1793 #21769 üzenetére
Ez az audioout_2 idő még nem tragédia. Nézd meg, hogy ha a facebookot leállítod a folyamatokban, akkor fut e tovább a Better szerint az audioout_2. Ha nem, akkor a fb a bűnös. Törölni nem kell, greenify tudja fagyasztani, így csak akkor fut, ha elindítod. De Xda n azt is írták, hogy kapcsold ki a billentyűzet hangját és visszajelzését.
Amúgy rohadt bosszantó bug ez, mert nincs két azonos helyzet. Nekem most fent van a Viber és a fb is, mégsem akadt be eddig az audioout_2Samsung S7 edge
-
saphancs
aktív tag
Vki dobna nekem egy igent vagy nemet arra a kérdésemre, hogy a neat lite 4.6ra kell a full wipe, ha a 4.7re váltanék? Ha nem, akkor melyik wipeok kellenek? Előre is köszönöm!
(((LG Optimus Black) Samsung Galaxy S2)) Sony Xperia M2))) Iphone 6S; IPad Air2; Iwatch
-
csenor
senior tag
-
Nimda
addikt
Srácok hogy muzsikál az új miui?
-
BigT
senior tag
-
kopi73
tag
Frankon nagyon,nekem szépek benne a mélyek és magassak is.Én nem telepitettem a gappsot csak a marketet és a gmailt,leszedtem máshonnan.Minden franko gyors.Van market is levelek is, telszámokat a gmailrol leszinkronizálta.Szerintem szuper és gyors.Asnet alatt nekem a hárombetüs navi nem ment,valami cfg-t kért és leált,voltak Fc-is de ebben a MIU-ban nekem minden jó.Első töltést követöen jó az akksi lehet javul mág de nekem már ez is jobb mint a gyári.Egyedül az ébresztésnél a névnapok bemondása hiányzik,esetleg tud erre valaki egy alternativ megoldást???
-
sombrio
tag
válasz D-Phrag #21753 üzenetére
Nemsokára megprobálkozom vele, de arra is gondoltam, hogy a háttértár levan zárolva.
Amikor usb-vel csatlakoztatom, akkor tölti de semmi mást nem csinál.
Ugyhogy gondolom valami beálltási problémák lesznek.Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta. !
-
busman
veterán
Nekem ez a Miui nagyon hasonlít symbian ikon készletére...nem jön be.
I'm not talented, I'm skilled.PS5
-
havri1
félisten
válasz belavagyokbp #21784 üzenetére
A régi V4-es alap téma kellene nekem, ez az új nekem sem jön be, egyáltalán
havri
-
beast27
senior tag
Valaki letudná magyarázni hogy mi ez a MI credit?
Oneplus 7 pro // ain't it a shame that you can't say "Fuck" Fuck's just a word And it's all fucked up
-
havri1
félisten
válasz belavagyokbp #21788 üzenetére
Na én pont ezért izzitottam be a nova launchert, és tuntettem el a sávot fent. Én megorulnek, ha eszrevennem
havri
-
válasz mgTerminator #21767 üzenetére
Persze, a Spirit FM Radio segítségével.
-
wdx
őstag
nem tom melyik miui-t tesztelitek, de több újabbat kipróbáltam: fc-k, újraindulások, funkcióhiányok vannak még (lásd tv-kimenet nem igazán megy, kifagy, valamint pendrive rádugása után system ui leáll, egyebek), valamint elfelejt loginokat, összeakadnak appok...
még béta verziós, egyelőre nem ajánlottAz egy dolog, hogy minden tönkremegy, de miért pont most? :)
-
saril
senior tag
hello
tegnap kínált fel a telefon egy 11.11mb-os frissítést amit most telepítettem tehát ERRŐL --> ERRE frissült
kérdés, ez most nekem jó lesz? értem ezalatt hogy mi változott most ezzel? valaki tud írni erről valamit, esetleg egy update lista van?
[ Szerkesztve ]
Akkupakkok készítését, javítását, szerszámgépek, rollerek, kerékpárok akkufelújítását vállalom. Eladóak 18650 Cellák!
-
-
Eclips21
őstag
válasz mgTerminator #21796 üzenetére
-
spedyboy
senior tag
sziasztok!
vannak bizonyos programok amiket ha telepíteni szeretnek akkor a letoltes utan kiirja ,hogy "nem sikerult a telepites az usb hattertaron vagy az SD kartyan"ez miert van? 4.0.3 van a telomon.
-::- iPhone 6 16GB -::- iPad 4 16GB -::- //Lenovo G505S// iPhone/iPad/iPod touch szoftveres javítás Budapesten!!
-
wiERHcSc
tag
Hali!
JB rom-ból, mit ajánlotok? Stabil, gyors, jó akku idővel! Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest