- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
Aktív témák
-
joy_k
tag
Sziasztok!
Megprobaltam a Black Temat folrakni a KI3-ra de mind hibauzenetet ir ki flasheles utan. Valaki tudna KI3-ra GingerWay temat kuldeni vagy linkelni? Megkoszonnem! -
Drbonci
aktív tag
batistából vki írja már meg mi zseblámpa progi neve
-
Sógi
addikt
Kösz az értékeket! Elsőre kikapcsolt kijelző, és kikapcsolt a teló...
Ondemondban kell lennie vagy performance?
Nálam vmi nem stimmel ezzel a beállítással, mert full kikapcs van, ha elsötétül a kijelző...(#25483) R2D20208: Ez a turkbey jól hangzik Merre jártál ember?
(#25499) smoli: Mesélj! Milyen így 1 óra használat után?
[ Szerkesztve ]
-
lefkosia
őstag
SD kártyából, melyiket érdemes venni?
Gondolok itt 16gb class 4, 6, vagy 10-esThe Truth Is Out There
-
Drbonci
aktív tag
-
Sógi
addikt
válasz Drbonci #25509 üzenetére
Nem bati van fent, hanem ez turkish rom és nagyon kemény! Nagyon ráflesseltem
Milyen zseblámpa progi? Van egy rakás a marketen ami tök jó...?(#25508) ERPY : Beállítottam, ahogy írtad és egyfolytában kikapcsolt a teló, ha engedélyeztem a screen off-t...
[ Szerkesztve ]
-
Sógi
addikt
Black blue theme universal?
Monkey theme ezt nézd meg, elvileg megy leomaron...
John doe Ez is lehet megy rajta..
Theme for all tw Ezek tuti mennek rajta, nekem az orange simán ment leon...(#25515) ERPY: Kiszedtem a screen off-ot és minden rendben lett...Nem értem...
"Siyah" Blero!
[ Szerkesztve ]
-
ERPY
őstag
Nálam tökéletes, screen off-om van természetesen nekem is.
Ahogy olvasgatom itt a fórumot, sztem egyre jobban az jön le számomra, hogy igenis vannak eltérések a készülékek között. Ugyanazon dolgok nem ugyanúgy mennek azonos felállások mellett.
Uninstalláld a jkay11-et, majd tedd fel újra. Restart, és próbáld ki úgy.
[ Szerkesztve ]
-
DjBlero
őstag
szép jó estét mkinek
sᴧᴍsᴜɴɢ™ ɢᴀʟᴀxʏ Z Fold 6 & sᴧᴍsᴜɴɢ™ ɢᴀʟᴀxʏ Watch Ultra LTE 47mm & PlayStation® 5
-
freddirty
senior tag
Az új 2.3.5 romokban (dlev,crisk) már sikerült megoldani a gyenge gps és wifi vételt? Csak akkor váltanék ha nem lenne visszalépés a 2.3.4-hez képest.
fred
-
Sógi
addikt
válasz DjBlero #25516 üzenetére
Told fel a azt turkish romot, be fog hallni az agyad tőle, garantálom!!!
(#25520) ERPY : Témázása nagyon tetszik, csicsás, neked nem jönne be...nagyon sok cucc transparent benne + smooth! Eddig többet nem tudok, cf is ok.
(#25521) DjBlero: Told fel, kérlek!
Neked tetszeni fog, sztem![ Szerkesztve ]
-
-
Sógi
addikt
Digitális óra is nagyon bejön benne, bár ez csak egy átszabott app...
+ lockscreen óra is nagyon el van találva...
Rég volt ekkora flessem egy új romtól...törökök...
Az összes ikon át van szabva...bejövős...
Jó a kikapcs anim is! Bootanim is nagyon tetszik, bár semmi extra, de jó...
Statusz bar 7 ikonos.[ Szerkesztve ]
-
Berguson
tag
Sziasztok!
Szeretnék érdeklődni arról,hogy egy vadonatúj sgs2-t vettem nemtúl régen. Az eredeti fülhallgatójával is és további másik 2 fülhallgatóval és egy nagyon komoly fejhallgatóval is kipróbálva,valamiért még nagyon halk hangerőn is,de iszonyatos torzan szólnak a zenék rajta,pláne ha a mélyhangkiemelés be van kapcsolva akkor pedig szó szerint élvezhetetlen a zenehallgatás rajta... hibás lehet a készülékem,vagy mindenkinél ilyen ez?
Amilyen szerencsém van,tuti hogy az én készülékemben van a hiba...
Köszönöm a válaszokat!
-
zeroo5ux
aktív tag
Criskelo v22 nagyon gyors, egy reccenés sincs pedig még csak a ninph. 2.1.3 kernelt használja, ajánlom mindenkinek... edt tweaks is vissza került és a bootloop is eltűnt!
-
Drbonci
aktív tag
-
Sógi
addikt
válasz DjBlero #25531 üzenetére
Nálam ua, de nem is érdekel, mert nem használom, csak a csengetés hangerő állítást, az meg megy a fel/le gombbal... A média hangerőt pedig tudod állítani, ha lejártszol vmit..fel/le gomb Nekem annyira tetszik, h ez nem fog zavarni, apróságra nem adunk
(#25530) Drbonci : Jah, de 9! Csak a HP már összekavart kissé...
(#25534) 72mviktor : Ez megér egy próbát! Dobj majd pár fotót, mert érdekel
A múltkori ouzos üveges is jópofa volt[ Szerkesztve ]
-
Sógi
addikt
válasz DjBlero #25535 üzenetére
Még azon gondolkodom, h egy kernel cserét megér-e, de nagyon jól pörög a kerneljével így is...???
R2D2! kösz a turkish linket! Na miva? Dolgozol netán?
(#25537) DjBlero : Nekem van egy fényerő szabályozó appom és azzal megy renedsen, de a beállításokban valóban nem...Nem zavar, mert megoldható...
Asszem várjuk a frissítést hozzá, ugye? Már lementettem kedvencekbe az oldalt
Eddig csak 2 apró bugy..[ Szerkesztve ]
-
Berguson
tag
válasz Drbonci #25530 üzenetére
Köszi a segítséged! De... egy olyan lenne,hogy egy akg dj518 fülesem van,ami iszonyat sokat bír,és sajnos azzal is torzít,még 2-3-4es hangerőn is!
Szóval én azért gondoltam hogy a telefonom rossz,mert ezt a fülest egy erősítővel sem bírtam betorzíttatni,a telefonom meg már halk hangerőn is (épphogy szól) már nagyon torz!
Baromira idegesítő,pláne mert szeretném zenére is használni a telefonom!Én még abba is belemennék,ha találkozhatnék valakivel Pesten,csak egy pár percre,hogy az ő sgs2 telefonját meghallgathassam...
-
pestibenji
senior tag
válasz Berguson #25541 üzenetére
Szerintem van vagy 35ohm impedenciája annak a fülesnek ha ilyen rosszul szól. Ez a teló sztem max 20as de inkább 15ös impedenciájú fülessel szól jól, annál magasabbal biztos, hogy nem fog jól szólni!
Szerk: "while the impedance is at 32 ohms." jól gondoltam, ilyen magas értékkel nem csoda, hogy szarul szól.
[ Szerkesztve ]
-
csabicska
senior tag
Sziasztok.A regi boot loadert vki belinkelne?
Odinnal kell Pda reszbe betallozni?
Bocs az ekezetert.
Koszi.-Galaxy S20 - The best-
-
Drbonci
aktív tag
nyugodtan próbáld ki másik samun azt a fülest , ott sem fog szólni normálisan , amit pestibenji irt ahhoz annyira nem konyítok , lényeg az mindegy hogy S1-2 próbálod ugyanazokat a füleseket fogadják el , tapasztalatból TUDOM , tehetsz bele szabvány 3,5-öst az is csak sokol minőségben fog szólni a legtöbb .
-
djapor96
senior tag
válasz Berguson #25525 üzenetére
Hát igen Yamaha hang csipp ide drága telefon oda.... ez gyengére sikeredett benne.... a legjobb egy STEREO BT headset, aminek csúcs hangja van....
Qtek S100, Mio A701, HTC Kaiser, Samsung Omnia i900, Xperia X10i, Samsung S2, Huawei U8500, Samsung Note , HTC One, Samsung Ace 3, Lenovo Vibe X2, S850, Huawei P8 lite, P9 lite, Mi Mix 2, Mi9 Lite, Mi11 Lite, Samsung Galaxy Z Fold 3
-
Kapanyél
őstag
válasz pestibenji #25543 üzenetére
Jézus... mi köze az impedanciának ahhoz, hogy jól szól?
Hús vagyook, hús, hús, hús, hús, húús!
-
djapor96
senior tag
Én egy Sony MDR-W20G -vel hasznlom vagy egy Sonyericsson MW600-al.... Elsővel jó, másodikkal tökéletes....
[ Szerkesztve ]
Qtek S100, Mio A701, HTC Kaiser, Samsung Omnia i900, Xperia X10i, Samsung S2, Huawei U8500, Samsung Note , HTC One, Samsung Ace 3, Lenovo Vibe X2, S850, Huawei P8 lite, P9 lite, Mi Mix 2, Mi9 Lite, Mi11 Lite, Samsung Galaxy Z Fold 3
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Társasjáték topic
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- iPhone topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest