-
PROHARDVER!
Samsung és nem Samsung tulajok beszélgetős topikja.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolikaDB
veterán
A Note2-s beszólás mehet aláírásnak, áldásom rá!
Bementem a Telenorhoz, Nexus nem volt kint.
Utána bementem a T-hez, Galaxy S4 mini nem volt kint.
Úh az S3-at próbálgattam. Volt kint egy I4S, huhh, a szemem keresztbeállt, amikor pár perc után a "kis" kijelzőre néztem. Változnak a szokások, a technológia, anno SE T68 101*80 pixel, nem tudom, hány színtől is lefostuk a bokánkat, a Nokia 7650 meg átlépte a high tech fogalmát. Polifónikus csengőhangokkal.
De nem adok +50k-t az Apple-ért, csak mert az előd telefonomhoz képest a FB picit gyorsabb, de minden más marad. Kézben fogva nem is halálgagyi az S3. Talán az LTE felirat az idióta betüstílussal picit. De penge, gyors, kézreáll. Talán az S4 is, de az tazért szeretjük, mert kicsit nyomta az S3 árát
HTC One szintén bivaly, de drága. Meg volt pár WIN-es HTC is, kellemes anyagokból összerakva, "beats" felirattal hátul... Idáig nem kéne eljutnom, de ki tudja
Sok telefonom volt, amikor Siemens A40-esek versengtek a 3310-el, akkor a legdrágább Nokia lapult a zsebemben, amikor ízlelgettük a "smartphone" szót és azt hiszem, eleget próbálgattam, h tudjam, mennyit éri meg nekem kiadni egy ilyen eszközért.
Net legyen, áramoljon napközben az infó, ne csak SMS-re korlátozódjon a információközlés, és az is gyorsan legyen meg. És ne kelljen pixelek között válogatni, h meg akarom nézni, milyen zsír az új Dimitri Vegas feat Like Mike klip. Ennyi. -
Cyberpunk
félisten
Egyébként a HTC bekaphatja. Meg aki átvágott. Na mindegy a lényeg, hogy hű maradok a kínaiakhoz. És mivel elég jó áron megy a Xiaomi Mi2s 32GB-os, ezért veszek egy olyat, meg mellé egy 3100 mAh-s akkut, azt sálálálálá
De ez most tuti, már meg is rendeltem. Kár, hogy szar zenében (ide veszek egy ZIP-et azt kész), a kamera meg kb egy S3-at hoz elég az.
[ Szerkesztve ]
Hope was the right choice, and it always will be.
-
nggabi
félisten
végre pihi
"szenyor dzsíííí"
-
veterán
-
beast27
senior tag
Elfogott a must have érzés az új nexus 7-el kapcsolatban
Oneplus 7 pro // ain't it a shame that you can't say "Fuck" Fuck's just a word And it's all fucked up
-
MurdR
veterán
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
Weeman1
veterán
Már tölthető a 4.3.
Xiaomi 11T Pro
-
bok92
addikt
jujj, nemsokára ponthatárok...
2 éve még érdekelt is...
[ Szerkesztve ]
-
MurdR
veterán
Rigójancsi az android játékok topicban is alkot
http://m.mobilarena.hu/tema/androidos_jatekok_topicja/hsz_3963-3963.html
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NBA és kosárlabda topic
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- TCL LCD és LED TV-k
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Horgász topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest