- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Aktív témák
-
bb71
őstag
válasz Gubek-Einste #2348 üzenetére
"Digital Bronz mellé analóg Bronz jár." - akkor miért mondod, hogy Silvert adnak (#2335)???
[ Szerkesztve ]
-
titán
Van akinek analóg Silver-t vagy Digital Gold-ot lesz az átállás után.
Pl.: Gödöllő: Kábel TV Otthon -> analóg Silver, Digitális Aktív -> Digital Gold + Európa mini csomag (és ezzel együtt analóg Silver is jár)
Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
bb71
őstag
Tudja-e valaki, hogy egy kábelen, ami bejön a házba lehet-e egy plusz telefont is kérni (ha már lesz rajta TV, Internet és telefon)???
-
bb71
őstag
válasz kabelmania27 #2355 üzenetére
Pontosítok: a lakásban fizikailag máshova egy Inviteltől számhordozott telefon kellene!
Ezért kérdeztem, hogy egy koaxon lehet-e két telefonszám? -
bocaj
csendes tag
Sziasztok,
Egykis Rubicom -> UPC update:
Tegnap megkaptam az értesítőt UPCtól jajj de jó nekem hogy dejszen mostmár UPCs lehetek ÉS mivel én Dunakeszin LANos vagyok hát az upc internet: Extra csomagot kapom.
Na itt gúvadt ki a szemem mint szeneslapáttal hátbavágott kecskebékának, ugyanis ez a rubicom-os eredeti csomagom neve.
Viszont böngészve az ÁSZF-t kiderült hogy a LANos ok megtarthatják az eredeti csomagukat DE május 1. től nem lehet sem kötni sem módósítani régi csomagokra(kat).
Ezen nem csodálozom mert hűség nélkül a az Extra csomag 80Mb/s / 25Mb/s 7900HUF bruttó
Addig a Fiberpower 120 120Mb/s / 10Mb/s 16e HUF bruttó.
Nem tudom meddig fogják tartani a régi csomagokat mert akárhogy is nézem a rubi-hoz képest még a kanyarban sincs az upc.
Értelemszerűen eszemben sincs fiberpower csomagra váltani...nem ettem meszet.
Azt csak zárójelben jegyzem meg hogy
1. Soxor dolgozom otthonról, ezért a feltöltési sebesség nekem nagyon lényeges.
2. A tűzfal LAN kártyája ha noszogatom sem tud 90-95Mb/s nél többet...hát mi a ménküt kezdjek én 120Megzel lefele.Üdv
Bocaj[ Szerkesztve ]
írisz alapú azonosítás ok, de hogy cserélem le havonta a jelszót?????
-
titán
A 16k csak a lista ár, akciós sokkal kedvezőbb, most 6100 HUF, hűség lejárta után sem tesznek át listaárra, van, hogy egyáltalán nem emelkedik a havidíj, van, hogy csak 1-2 száz forinttal.
Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
SaitoX
tag
válasz Gubek-Einste #2360 üzenetére
Most akkor nem ezek lesznek a rendes árak??? Nekem T-Home van most, és átmennénk a UPC-hez, ha tényleg ~3000 ft-ért lenne a 25 mbit, de ha ilyen 8000 ft-ért lesz akkor semmi értelme az egésznek (és még a feltöltés is lassabb, mint T-nél)
-
MODERÁTOR
A váci Posta ma elkezdte kihordani a modemeket a környékbeli településekre...
-
Tommy1982
tag
válasz Intruder2k5 #2362 üzenetére
Én már meg is a kaptam a de. folyamán, CISCO EPC3208. Az biztos, hogy nem látható helyre fogom tenni, mert szörnyen ronda
-
canniball
nagyúr
válasz Gubek-Einste #2322 üzenetére
Ettől még fent lehetne a honlapon (pl. valahol a nem az árakról szóló részben), Rubi oldalán is még fent vannak a régi net csomagok csak fel van tüntetve hogy azokra már nem lehet előfizetni.
(#2328) bb71!
Ez remek hír, de
- kár hogy elég szűk körű a kompatibilis TV-k listája.
- jól látom hogy ha csak egy kártyát akarok akkor az csak HD lehet és jóval drágább mint a HD STB?A smart kártyát mikor vetted Rubinál? Nekem tavaly augusztusban csak 3000Ft kauciót kellett letenni.
(#2331) poli27!
Hiába no, aki tud az tud.(#2353) kabelmania27!
Megengedték hogy kisebb csomagba menjen hűséggel vagy hűségtelenül?(#2362) Intruder2k5!
Remélem ezt nem akarja majd a postás begyömöszölni a postaládába!(#2363) Tommy1982!
Miért, a Thomson szebb?https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
canniball
nagyúr
válasz kabelmania27 #2365 üzenetére
Akkor lehet időnként változtatnak a lehetőségeken (?), mert mint írtam nekem azt mondták hogy a leendő-meglévő csomagokra nem köthetek hűséget. Így vagy maradok a kedvezménymentes árnál, vagy nagyobb csomag(ok)ra váltok vagy kérem a 3in1 pakkot.
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
canniball
nagyúr
válasz kabelmania27 #2367 üzenetére
Ezért is írtam hogy lehet időnként változnak a lehetőségek. Mondjuk ebben bíztam is, mert az OK hogy most megrendelem a hármas csomagot de ha később is a mostani feltételek lennének igazak akkor már csak úgy kaphatnék kedvezményt ha nagyobb csomagra váltok, azt meg nem biztos hogy szeretnék. De ennyire ne szaladjunk előre, egyelőre lássuk mit hoz a következő egy hónap.
-
MODERÁTOR
-
canniball
nagyúr
válasz kabelmania27 #2369 üzenetére
Májusra már nem lesz hűségem, de pl. itt is az szerepel hogy csak az veheti igénybe az akciót aki új ügyfél vagy aki felfelé vált.
-
canniball
nagyúr
válasz kabelmania27 #2372 üzenetére
Most ugyanarra a csomagra nem engedik a hűséget. A többi meg majd jövőre kiderül.
-
titán
válasz canniball #2368 üzenetére
Én márciusban váltottam húség nélküli telefon Silver-ről Bronz-ra 1 év hűséggel, most 26xx helyett fizetünk 550-t.
(#2363) Tommy1982: Szerintem nagyon is jól néz ki. Eddig milyen volt?
-
Tommy1982
tag
válasz Gubek-Einste #2374 üzenetére
Thomson THG540 van most , az újat most bedugtam koax nélkül PC-re és megnéztem a beállításait. Ott kér 1 jelszót, ha oda sikerül belépni miket lehet rajta állítani, érdemes-e piszkálni?
-
canniball
nagyúr
válasz Gubek-Einste #2374 üzenetére
Pedig a telefonos oldalon is azt írják hogy csak felfelé váltók vehetik igénybe az akciót. Akkor most hol az igazság? Vagy ha valaki rágja a fülüket akkor van egyedi elbírálás?
-
kabelmania27
félisten
válasz Tommy1982 #2375 üzenetére
http://192.168.100.1/_aslvl.asp
admin
jelszó W2402
acces level max érték
ugyanezeket beírod ok gomb, utána 192.168.100.1
a legfontosabb a signal fül, itt láthatod a jelszint értékeket és a frekiket
log-ba megtudod nézni mikor szakadt meg a modem és a fejállomás között a kapcsolat
a clear log gombbal kitörlöd a listát
provisoring-ba pedig ha teljesen szinkronizált minden docsis complete, ha van telefon előfizetés azok is complete-k. -
Tommy1982
tag
válasz kabelmania27 #2377 üzenetére
Köszi
akkor itt majd meg tudom nézni ha valami nem oké, főleg, hogy már vagy 2 hónapja úgy megy a netem, hogy 1-2 óránként megszakad (állandóan villog a Thomson modem jobb oldali ledje). Remélem tudom majd piszkálni a UPC-t, hogy vacak nálunk a hálózat
-
Tommy1982
tag
válasz kabelmania27 #2379 üzenetére
Csak a net van bekötve egyetlen kábelen, és csak 1 toldás van a padláson az utcárol jövő fekete kábel és a szobai fehér kábel között. A csatlakozásosat pár hónapja néztem át mert gyenge volt a jelszint, de az most jó.
-
Tommy1982
tag
-
Tommy1982
tag
válasz kabelmania27 #2383 üzenetére
16/2-ben vagyok most ez helyett kapom az 50/5-öt, majd május 3 után kiderül mennyi lesz a a tényleges sebesség kicsit mászkáltam a faluban és hát a kábelezés az oszlopokon... katasztrófa
-
kabelmania27
félisten
válasz Tommy1982 #2384 üzenetére
Ez egy jó csomag, gigabites switch segítségével akár 3gépre meg lehet osztani
Ha nem lesz meg a teljes sebesség router/hálókártya cserére lesz szükség.
Ismerős asztalig gépe 60/6helyett 38/6ot tudott, gigabites lan kártyával ment full sebességen.
Kábelezést rendbe fogják tenni.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz kabelmania27 #2385 üzenetére
Az a hálókártya akkor rossz volt, 100Mbps-hez még nem kell a Gbit/s!
Más:
UPC-nél nem tudok magamnak email címet csinálni az online ügyfélszolgálaton? Ezt kérni kell valahol? Csak mert szükségem lett volna webtárhelyre (persze 5 évente egyszer pont most), és gondolom a Rubi-nál már hiába kérném, meg igazából nem is akarom, így gondoltam aktiválom a UPC-st... Be is regeltem az azonosítóval, de a webtárhyelre nem enged fel az FTP, login incorrect-et dob! Na ná, mivel nincs @upc-s mail címem hozzá! -
kabelmania27
félisten
válasz Intruder2k5 #2386 üzenetére
Írta valaki, hogy van olyan 100as kártya amelyik nem viszi az 50/5öt, az én laptopom is viszi, haveromé nem viszi. upconline@upc.hu -ra írj emailt szerintem
Lehet még nem hozták létre a címedet.[ Szerkesztve ]
-
canniball
nagyúr
válasz Intruder2k5 #2386 üzenetére
Van "kismillió" ingyenes tárhelyszolgáltató, azok közül valamelyik nem jó?
-
canniball
nagyúr
válasz kabelmania27 #2389 üzenetére
Abban is van ráció, de csak amíg nem jár macerával. Persze lehet csak én vagyok túl kényelmes.
-
MODERÁTOR
válasz kabelmania27 #2387 üzenetére
Áááá, ha így megy, akkor nem bolygatom, majd megcsinálják, csak azt hittem, hogy meg tudom csinálni én az online ügyfélszolgálaton. Amúgy milyen formátumban csinálják meg a címet? Hogyan próbálkozzak? Mert ezt sem tudom! Például Kovács Kálmán esetén...
kovacs.k@upcmail.hu
kovacs.kalman@upcmail.huVagy egyéb? Vagy nincs ilyen standard?
-
kabelmania27
félisten
válasz Intruder2k5 #2391 üzenetére
Ha több hasonló nevű van számok is lehetnek mögötte pl kovacs.kalman5@upcmail.hu
Mikor lesz a műszaki átállás időpontja?[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
S-Attila
senior tag
válasz kabelmania27 #2392 üzenetére
A küldött levél alapján elvileg május 1. Legalábbis azt mondták, akkor indítsuk újra a modemet.
-
MODERÁTOR
válasz kabelmania27 #2392 üzenetére
Belőlem tuti csak egy van!
Május 3.
-
MODERÁTOR
válasz Intruder2k5 #2393 üzenetére
Hmmm... Na ez jó! A régi Invitel-es tárhelyem még működik! Ez kb. egy 3-4 éves login névre alapul, ami helyett újat kértem később, mikor is az új login névre is kiadták a webtárhelyet (és minden egyebet, ADSL hozzáférés, stb...) és ezek szerint a régit nem törölték. Amit utoljára használtam, azt törölték már a DSL lemondása után pár nappal, de erről elfeledkeztek!
Sokáig (több évig) megvolt még a rubis tárhelyem is, az előző előfizetésemből, még a DSL-es idők előttről, de azt meg 2-3 éve törölték... Ellenben a tvnet-es mail címem még megvan, pedig azt az ISP-t már lassan el is felejtjük, olyan régen volt!
[ Szerkesztve ]
-
canniball
nagyúr
válasz Intruder2k5 #2393 üzenetére
"...a routeremen is fut webszerver..."
Hogy nem jutott eszembe hogy neked ne lenne ilyened..."Belőlem tuti csak egy van!"
kabelmania27!
A következő dátumok vannak a levelemben:
- május 1: UPC ügyféllé válás
- május 2: újra kell hangolni a TV-t az analóg csatornák változása miatt
- május 3: technikai átállás dátuma.
Hosszadalmas folyamat elé nézünk.https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
MODERÁTOR
válasz canniball #2397 üzenetére
Van webszerver, de ezt meg a 2Mbps feltöltés miatt szerettem volna kerülni, de mindegy, ezt a kérdést már nem bonyolítom tovább!
Mármint nem hiszem, hogy több ugyanilyen nevű UPC ügyfél lenne! Bár facebook-on nem vagyok fent, de régebben iwiw-en néztem, hárman vagyunk (voltunk) regelve ezzel a névvel, ebből az egyik én, a másik a fiam, a harmadik egy ismeretlen illető...
[ Szerkesztve ]
-
canniball
nagyúr
válasz Intruder2k5 #2398 üzenetére
"Mármint nem hiszem, hogy több ugyanilyen nevű UPC ügyfél lenne!"
Értettem elsőre is, de pattogott a labda.https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
titán
válasz canniball #2376 üzenetére
Ha már nincsen hűséged akkor simán lehet lefelé váltani is, hűség alatt csak felfelé megy ez.
Egyedi elbírálást felmondásnál lehet elvileg kapni de nekem volt olyan is, hogy ők teljesen spontánul ajánlottak fel egy kedvezményt amit a mai napig igénybe is veszek.(#2375) Tommy1982: Ha ugyan olyan mint a EPC3212 akkor üres/üres a felhasználónév/jelszó, "belépés után" csak a telefon portok állapotát lehet megnézni még.
(#2386) Intruder2k5: EZEN az oldalon kell bejelentkezni az alap e-mail címnek a @ előtti tagja + jelszó párossal és létre lehet hozni a csomaghoz adott többi e-mail címet.
A UPC-s webtárhely használtáról ITT vannak az infók.(#2391) Intruder2k5: Elvileg úgy lesz, hogy a jelenlegi e-mail címed élni fog de csak alias-ként, az eddigi kovacs.kalman@rubicom.hu helyett lesz kovacs.kalman@upcmail.hu.
Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest