- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vistaboy
veterán
Szerintem bolondok lennének PC-re és PS4-re egyből kiadni a komplett verziót, ha külön is megveszik a DLC-ket (Már aki annyira bolond, hogy kétszer annyit fizessen érte, de sajnos sok ilyen van). Részemről inkább várok vele, és ha sok DLC jön, ami ad a történethez, akkor megvárom a GOTY-t. Ha meg nem lesz GOTY, akkor megvárom a 75% OFF akciókat.
Viszont azt nem bánom, ha tavaszig várni kell, most anyagilag nagyon mélyponton vagyok, közvetlenül ünnepek után nem lenne rá keret.
[ Szerkesztve ]
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
TBT
addikt
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
Vistaboy
veterán
Ó, ez így akkor teljesen rendben van, nem veszítünk semmit ezzel a Season Passal.
Egyedül a Baba Yaga ér benne valamit, de nem hinném, hogy valóban olyan tartalmasra készítik, ami alapján kiadnék érte ennyi pénzt pluszban, nekem bőven elég lesz magát az alapkiadást is kifizetni.
Viszont a Season Pass többi része egyértelműen a pénzhajhászásról szól. A másik "NAGY DLC", az Endurance Mode tűnhet érdekesnek még a leírás alapján, de mivel itt ranglista lesz, valószínűleg az összes tárgyat, ami segíti a túlélést, pénzért is meg lehet majd vásárolni. A tehetősek megint előnyben lesznek azokkal szemben, akik rendes játékkal akarnak előbbre kerülni a sorban.
A harmadik "NAGY DLC", a Cold Darkness Awakened pedig semmi más nem lesz, csak egy különálló aréna mód, ami egyedül azok számára lehet érdekes, akiknek tetszik az, hogy egy zárt térben egymás után támadó ellenfelek hullámaival kell megküzdeniük. Én ezt totál értelmetlennek találom, egy Tomb Raider játékban semmi keresnivalója az arénaharcnak. Akinek ez az ötlet kipattant a fejéből, de különösen azt, aki még a játékba is betette, azonnal falhoz kellene állítani. Az, hogy DLC-ként adják az arénaharcot, még elmegy, mert akit érdekel, az fizet is érte, de aki magasról lesz@rja, azzal ne csesszenek már ki, hogy alapból a játék részét képezi.
Szóval részemről most már nyugodtabban várom a PC kiadást, mivel ez a Season Pass az égvilágon semmi olyat nem fog tartalmazni, ami miatt akár csak egy fillért is érdemes lenne érte adni. Most már csak az a kérdés, hogy az előrendelői bónuszok mik lesznek, mert 15K-t nem ér a puszta lemez a DVD-tokban.
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
TBT
addikt
Úgy tűnik tényleg 2016 elején érkezik a PC-s változat!
Hamarosan irány az öböl!
[ Szerkesztve ]
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
TBT
addikt
Steam adatbázisban van, úgyhogy már mozgolódás van a PC-s verzió körül. Ezt kívülálló nem szerkesztheti és nem láthatja. Adathalászok bukkantak rá, ahogy az alábbi címekre is:
Half-Life 3 Developer Comp
Half-Life 3 for Beta Testing
Half-Life 3 Store or CD Key
Dark Souls III
Final Fantassy X/X-2 HD Remaster
Final Fantasy VI
Bad Rats ShowLesznek itt érdekességek 2016-ban!
[ Szerkesztve ]
-
TBT
addikt
Elméletileg mostantól minden hétfőn ízelítőt kapunk Lara cuccaiból.
Itt az első adag:[ Szerkesztve ]
-
TBT
addikt
Január 29!
És tényleg early 2016!
-
TBT
addikt
válasz SpongyaBob #461 üzenetére
Nem, csak annyi, hogy Windows 10 Store-ból is elérhető lesz, ahogy az Ori and the Blind Forest Definitive Edition és a Cuphead is.
Azaz, ami Microsoft kiadás, az nem csak Steam-en keresztül lesz beszerezhető.
[ Szerkesztve ]
-
TBT
addikt
válasz SpongyaBob #463 üzenetére
Így is drága lesz. A 2013-as reboot árának a duplája. Az 7990 Ft volt 0day (normál kiadás), ez 14990 Ft.
Ahhoz képest nem hoz 2x annyi újdonságot az előzőhöz képest.Már megint többet fizetünk kevesebbért!
[ Szerkesztve ]
-
SpongyaBob
veterán
válasz SpongyaBob #466 üzenetére
Helyesbítek, tuti, hogy nem lesz benne, mivel még win7-re is jön.
i11 White 64GB, AirPods 2, Lumix GX7
-
TBT
addikt
Gamestop karácsonyi akciójában máris 40%-kkal olcsóbb a Rise of the Tomb Raider!
Borzalmasan fogyhatott ez, ha a megjelenés után 1 hónappal máris közel féláron adják. Látom már a 2016-os Steam Summer Sale keretében 75% kedvezmény lesz a játékra. Sebaj, kivárjuk!
Ha 2015 végén nem kellett a pénzünk, akkor 2016 elején se kelljen![ Szerkesztve ]
-
TBT
addikt
Ígéretükhöz híven új rucis kép érkezett még tegnap este:
A következő a bőrkabátos ruci lesz (Londoni ruha).
[URL="https://www.vg247.com/2015/06/09/rise-of-the-tomb-raider-and-forza-6-release-dates-may-have-just-leaked-from-amazon/"]A francia Amazon szellőztette meg még a nyáron a Rise of the Tomb Raider novemberi és a Forza 6 szeptemberi megjelenését is![/URL]
Bejött a számításuk, úgyhogy lehet reménykedni![ Szerkesztve ]
-
Prosector
addikt
válasz SpongyaBob #466 üzenetére
Regebben vhol olvastam, h kesobb jon hozza DX12 patch.
Nem eskudnek meg ra, de talan Abu irta vmelyik topikban.
-
SpongyaBob
veterán
válasz Prosector #471 üzenetére
Ezt már én is olvastam, de egyszerűen nem értem egy ekkora húzócímnél mit töketlenkednek, itt lenne a lehetőség, erre majd valamikor kiadnak egy peccset', inkább jönne később. Megmondom őszíntén ha egyszer kijátszom utána már pont nem fog érdekelni, hogy jön-e a peccs avagy sem. Ez nem egy Wot vagy mondjuk egy GTA amit lehet tolni a végtelenségig. Ha végig viszed a TR-t onnantól kezdve újat már nem mutat.
[ Szerkesztve ]
-
Prosector
addikt
válasz SpongyaBob #472 üzenetére
Lehet nem fertek volna bele az idobe, a kiado gondolom megmondta a devteamnek, h ekkor ki kell adni es kesz.
Igy maradt az utolagos dx12 patch.
Nem biztos, h ez igy is van, de siman el tudom kepzelni.
-
TBT
addikt
Új ruci érhető el Lara számára ingyenesen (a community intézte ezt is)!
A hivatalos Square Enix fórumon volt valami ruhatervezős felhívás a Rise of the Tomb Raider X360/XOne megjelenésekor. A nyertes pályázatot elvileg elkészíti a Crystal Dynamics ingyenes frissítés keretében (mondjuk a PS4-es verzió érkezéséig még van idejük bőven és amúgy is 20 éves lesz a brand 2016-ban, emiatt meglepetésekkel is készülnek). És pont egy bőrnacis koncepció nyert a pályázaton (Siberian Adventurer Outfit-nek nevezték), az ottaniak is odavannak az ötletért, úgyhogy lehet reménykedni.
-
TBT
addikt
Ingame:
Darrell Gallagher a Crystal Dynamics elnöke elhagyja a csapatot.
A Microsoft exkluzívvá tette őt is.
Legalább többé nem fogják engedni, hogy olyan böszmeségeket jelentsen be, mint tavaly nyáron."I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
k-adi
nagyúr
A syriás féle desert tank top ruhát nem übereli semmi
-
Vistaboy
veterán
Ne csodálkozzanak rajta, ha ezekkel az idióta exkluzivitásokkal gátolják, hogy a játékosok egyszerre vehessék meg. Ha mindhárom platformra kiadták volna novemberben, akkor legalább annyi fogyott volna, mint a 2013-as kiadásból.
Ami meg az árat illeti, sajnos ez van. Lassan mindenért dupla annyit kérnek megjelenéskor, mint pár évvel ezelőtt, miközben a belső tartalom szinte alig változik. Ez is egyfajta visszahúzó erő az eladásokhoz.
De hát őket nem izgatják a számok. A zsebük már tele van, megkapják a prémiumot is, amiért több XBOX One fogyott múlt hónapban, mint PS4. Ez pedig szerintük főleg a Tomb Raider exkluzivitás miatt történt, úgyhogy ezután maradnak ennél a sémánál.
Vagyis, inkább fogyjon összesen százezer példány a Tomb Raiderből, mellette pedig keljen el miatta ezer darab a vadi új XBOX One konzolból (hasamra csaptam), minthogy fogyjon hatmillió a játékból, miközben új konzol alig kel el, mert mindenki PC-re és PS4-re veszi meg.
Mondjuk minket nem izgat, majd pár hónap múlva megvesszük egy akció keretében féláron...
[ Szerkesztve ]
-
Vistaboy
veterán
Szerintem meg sokkal több kelt volna el belőle, ha egyszerre adják ki mindhárom platformra. Persze biztos így is sokan meg fogjuk venni - nálam ez most egyedül pénzkérdés, mivel a monitorom kipurcant, ezért újat kellett venni, ez lenullázott anyagilag... Ha esetleg össze tudom kaparni az árát megjelenésig, akkor megveszem, ha nem, akkor majd később, ha lesz rá lóvé.
De előbb mindenképp ki fogom próbálni, bármi legyen is addigra. Manapság már előrendelni semmit sem érdemes.
-
elektrotank
aktív tag
Én előjegyeztem, de hogy ténylegesen érdekelni fog e a játék a megjelenés előtt és a megrendeléskor, az majd akkor kiderül.
Vistaboy: Nekem jó a monitorom, de elkélne egy új. Na, ami késik, nem múlik.
Az a szóbeszéd járja Amerikában, hogy két intelligens faj létezik a földön: emberek és magyarok. - Isaac Asimov
-
TBT
addikt
Újra hétfő van és újabb ruciról rántják le a leplet:
-
TBT
addikt
A Crystal karácsonyi üdvözlete:
-
elektrotank
aktív tag
Nézegettem ezeket a csirkés dolgokat... asszem ez valami küldi, volt itt róla szó meg videó is. Azon törtem a fejem, hogy ez nem e valamilyen Nagy Durranás 2 easter egg? Jót röhögnék, ha fel lehetne venni a csirkét és az íjjal ki lehetne lőni, ha netalántán elfogyna a nyíl
Az a szóbeszéd járja Amerikában, hogy két intelligens faj létezik a földön: emberek és magyarok. - Isaac Asimov
-
TBT
addikt
Világvége 2:
Úgy tűnik Nvidia által szponzorált cím lesz a Rise of the Tomb Raider PC-n!2016. január 7-től február 23-ig tart az akció, szóval esélyes, hogy tényleg január végén jelenik meg.
Valószínűleg lesz kupon is a kártyák mellé, ellenben az Nvidia közbenjárásának nem örülök. Nem TressFX lesz akkor, hanem Hairworks, ami Nvidia cucc only, meg egy rakat teljesítményt csökkentő effekt, ami csak a zöldeknél érhető el.
Remélem olyan fantasztikus PC-s port lesz ez is az Nvidia által, mint a Batman Arkham Knight. Azt is milyen szépen kipofozták az Nvidia munkatársai, még SLI támogatást is kapott. Oh, wait...Egyre jobban nem akarják, hogy én ezt megvegyem a megjelenéskor, de tényleg. Mindegy hátha lesz valami olcsó kupon majd.
[ Szerkesztve ]
-
TBT
addikt
Ha fél vagyonba került a videokártyád és Nvidia Geforce típusú, akkor teljes pompájában élvezheted a játékot, az Nvidia kizárólagos grafikai effektjeivel.
Ellenben, ha olcsóbb Nvidia kártyád van (80 000 Ft alatt), esetleg koszos AMD-s vagy (mint én), akkor a teljes pompáról és grafikai effektekről le kell mondanod és már akkor is örülnöd kell, ha low/medium grafikán elfut a játék.
Reméljük valami óceán tesszelláció itt is lesz majd..."I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
Vistaboy
veterán
Nekem a GTX 980 előtt hét éven keresztül AMD VGA-m volt, de egyáltalán nem éreztem a GameWorks effektek hiánya miatt kevesebbnek a játékot. Amióta váltottam nVidiára, természetesen bekapcsolom, ahol lehet, de ez nem jelenti azt, hogy mindig élnék vele. Néha jobb nélkülük, még csúcskártyán sem élvezhető sokszor a sebesség, mert rosszul vannak megírva a PC-s portok.
Bár én azért bízom benne, hogy a Batman: Arkham Knight fiaskója után az nVidia kétszer is meggondolja, milyen játékkal reklámozza a kártyákat.
-
k-adi
nagyúr
Kedves TBT,
amíg nem jelent meg a játék, és nem lehet tudni valóban mekkora teljesítménybeli csökkenést eredményez koszos AMD vagy gyengébb Nvidia kártyákon ez a bizonyos nvidia szponzoráció addig kéretik magában tartani eféle megnyilvánulásokat.
Saját vélemény lehet, de a semmibe puffogtatva rémhíreket kelteni nem kellene. Majd ha kijön a játék és tényleg szar akkor lehet sírni. Előre felesleges és idegesítő is.
Eddig a kártyák miatt volt a sírás, most meg emiatt. Hagyjuk már. Majd ha megjelenik a játék PC-re és valóban szar akkor tele lehet sírni a topicot mindenfélével. Addig ne.
-
SpongyaBob
veterán
Szerintem te is pontosan tudod, hogy a hairworks miatt az AMD kártyák kivétel nélkül rottyon lesznek - ha ez bekövetkezne esetleg - de, hogy messzire ne menjünk még egy 980-at is megfingat ha úgy van. Innentől kezdve nincs miről beszélni. Jó persze tudom ki kell kapcsolni hisz minek az. A többiek pedig már mindent elmondtak előttem.
-
k-adi
nagyúr
válasz SpongyaBob #492 üzenetére
Az Nvidiás extra beállítások nélkül is szép lesz a grafika szerintem Másrészt meg a történet a fontos nem a pixelek száma... áh ez a fiatal generáció.. csak a graf.. Ha meg egy 980at is meg fog fingatni akkor meg végképp nincs is értelme beszélni róla, mert kb. mindenki kikapcsolja majd és kész. Élményből nem fog elvenni, és ez a lényeg.
-
k-adi
nagyúr
válasz SpongyaBob #494 üzenetére
Akkor min van a lényeg? Hogy megint sehol nincs az AMD és már megint szinte monopolhelyzetben van az Nvidia és emiatt mindent ők szponzorálnak, mert náluk a pénz?
Hát szívás, de ez van.
Nyilván ennek senki nem örül rajtuk kívül, azaz ez a piaci helyzet nem jó a végfogyasztóknak, ez egyértelmű.... de amíg az AMD nem áll talpra (már soha?) addig ezt el kell fogadni.És ahogy nézem a tendenciát, egyre több játékot szponzorál az Nvidia (már most megfigyelhető), így ez csak durvulni fog a későbbiekben a részükről.
Viszont erről sírni már most előre mikor meg se jelent a játék...felesleges. Utána is, mert változtatni ezen nem fog senki - csak az AMD tudna, de egyhamar nem fog.
-
SpongyaBob
veterán
Azon van a lényeg mint ahogy itt páran ezt jeleztük, hogy az NV által szponzorált játékok nem futnak jól AMD-n, míg fordítva mindenki jól jár. Sokak szerint ez így tök normális, szerintem pedig undorító üzletpolitika amivel nem tudok azonosulni, mint ahogy ezen véleményemmel sem kell senkinek azonosulnia.
Viszont részemről itt be is fejeztem, mert nem akarok még egy AMD vs. nV topikot abból van már egy pár.Végül pedig ha már grafika akkor szerintem igenis fontos, mert nem azért kuporgattam egy olyan gépre mint amilyen most van, hogy low beállítás legyen a cél. Ilyen erővel teljesen fölösleges a grafikai fejlődés.
[ Szerkesztve ]
-
TBT
addikt
Amúgy azért érdekes ez a megállapodás, mert az új Hitmant és a Deus Ex-et pedig az AMD szponzorálja. És azok is Square Enix játékok. Meglep, hogy a TressFX-el reklámozott 2013-as TR után az új részt mégis a Nvidia intézi. XBoxon meg TressFX van, PC-re meg Hairworks lenne? Nehezen tudom elképzelni, persze ez nyílt DX11 technológia, szóval nem AMD only vagy Nvidia only cucc, de meglepne a dolog, ha így lenne.
Emellett a Mirror's Edge is AMD cucc lesz (mint a DAI és a SW Battlefront), de jah, szinte minden játékot már az Nvidia szponzorál. Sőt, esélyes, hogy az új Mass Effect is AMD párti lesz."I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
TBT
addikt
-
McSico
senior tag
A GTA V-ben mindkét kártya effektjei ott vannak. Nem csoda, hogy mindkét kártyán jól fut.
On:
Más:Amúgy érdekes, hogy máig a játékhoz nincs gépigény. Most ha tényleg átpártoltak nv-re, akkor nem merik bevállalni? Mert én még hivatalos infót nem láttam ezzel kapcsolatban. Felreppent kép nv akcióról, de arról sem találtam megerősítést. Meg egyenlőre a TressFX támogatásról sem hallottam biztos infót mostanában.
Szóval, nekem nagy homály az egész."Ha bármi rossz dolog ér az életben, gondolj arra, hogy egy elkényeztetett kurvának mindig rosszabb!"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest