Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • koko52

    veterán

    válasz Feketelaszlo #2902 üzenetére

    A vizes fában először fel kell forralnod a vizet, azt gőzzé kell alakítani ami a legnagyobb energiaigény, ráadásul az lecsapódik a kazánban/kandallóban, kéményben. A kazánt korrodálja, savasítja, kéményből folyik a kátrány és hasonló finomságok. És nem utolsó sorban 7000 ft-ért veszed a víz mázsáját, ha súlyra veszed a fát. Van erdőm, néha vágjuk ideje korán is vagy későn ha úgy van idő, bizony 2x olyan nehéz tud lenni a fa, ha nem nyugalmi állapotban vágod. Szabályosan folyik belőle a víz. Na ezt szeretik a tüzépek/nepperek megvenni köbre és gyorsan eladni súlyra.

    Szerk: találtam is frankó cikket hozzá: [link]

    [ Szerkesztve ]

    "Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets

Új hozzászólás Aktív témák