Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Régi vágású miditorony a GameMax receptje szerint
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fujifilm X
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Kipróbáltuk az Anbernic RG40XXV kézikonzolt
- Teszten a SteelSeries Apex Pro Gen 3 billentyűzet
- Milyen Android TV boxot vegyek?
-
PROHARDVER!
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt
A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigdady
nagyúr
válasz XboxGamePass #15798 üzenetére
f@sza
-
gixxergabi
senior tag
válasz gixxergabi #15804 üzenetére
Na leírom mi volt a baj a Gpay-el (hátha más is okul belőle) (oké én voltam a hunyó)
A külföldi címre kért virtual kártya jó volt, csak én az első telóval való sikertelen próbálkozás után az appban visszaállítottam a címem. (nem gondoltam, hogy most az appban lévő címet (is) nézi)
Most az appban is átírtam a külföldi címre és így hozzá tudtam adni a Pay-hez.
Kérdés hogy most már visszaírhatom a címem (elvileg igen, de már nem merem piszkálni), vagy lesz e bármi hátrány ha nem írom? -
bigdady
nagyúr
válasz gixxergabi #15805 üzenetére
Én visszaírtam mert utána rendeltem fizikait és semmi nem történt. De szerintem már gpay beállításkor is át lehetett írva magyarra
[ Szerkesztve ]
-
bucsupeti
senior tag
Sziasztok! Új vagyok, segitsetek pls.
Most rendelnék kártyát de csak Visa van. Van errol valami infó hogy miért nem lehet választani? Fizikai és virtuálisnál is Visa látszik csak."Nem gond ha nem vágod a párologtatók bináris nyelvét..."
-
Dr.NX
addikt
Érdemes lenne frissíteni az összefoglalót, jelenleg ez áll benne:
"Visa vagy Mastercard kártyát fogok kapni?
Jelenleg mindkét típus használatban van, Standard csomagban bármelyiket kaphatjuk."Elfogadom a sütiket.
-
instantwater
addikt
Miért ennyire fontos a kártyatípus?
-
viktorhu
veterán
Nálatok működik most a revolut?
- Próbáltam a megszokott kártyámról pénzt hozzáadni, de el is felejtette a kártyámat
- Hozzáadtam a kártyát, érvényesítette, de hibajelzéssel megszakadt a folyamat
- Próbáltam pénzt váltani meglévő egyenlegről, nem változtak az egyenlegek
- Töröltem a Revolut adatait, nem ismeri fel a jelszavamat, nem érkezik meg a kóddal az sms
- Közben érkezett viszont egy SMS az banktól az 50 ezer forint Revolut vásárlásrólSzóval levonta a pénzt, egyenleghez nem adta hozzá, és most már belépni sem tudok...
Szerk: most már elfogadta a jelszót, a kód is megérkezett, de "Sajnáljuk, de valamilyen hiba történt. Próbálkozz később."
[ Szerkesztve ]
-
tuzpenge
őstag
válasz viktorhu #15813 üzenetére
Nálam is szarakszik. P, nem tudtam befizetni a gázszámlám a virtuális krtyával mert azt mondta hgy fagyasztva van (pedig nyilván nem), a fizikaival sikerült.
Más:
frissítette valaki ios alatt az appot a 6.19-re? Én megtettem de azóta nem lép be az appba (sajnájuk valami hiba történt).ˣ
-
instantwater
addikt
Szeretnék meghívni valakit, és az appom azt írja, hogy ingyen kártyát kap a meghívottam.
A kérdés az, hogy először kattintson a linkre ami elviszi őt a Google Playbe amin keresztül tudni fogja a Revolut (honnan tudná?), hogy őt én hívtam meg, jár neki az ingyen kártya,
Vagy
Töltse le az appot, majd ezután kattintson a meghívó linkre?
Köszi
-
Serpiko
addikt
válasz instantwater #15818 üzenetére
Elég ha arra kattint amit küldtél linket és úgy csinálja végig a regisztrálást.
A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs
-
instantwater
addikt
válasz Serpiko #15820 üzenetére
Honnan fogja tudni a Revolut a kódomat, ha közben még a Playben is jár a felhasználó?
Úgy gondoltam, hogy amikor már fenn van az app, akkor alapból az nyitja meg a Revolutos linkeket, és az alapján tudja a kódomat.
Telefonszámra küldött meghívó alapján is össze tudná kapcsolni a meghívásomat az új felhasználó számával, de mi van ha én csak kimásolom a linkemet és Viberen átküldöm neki kézzel?
[ Szerkesztve ]
-
bigdady
nagyúr
válasz instantwater #15818 üzenetére
A link a Revolut honlapjára visz ahol megadja a mobilszámát majd onnan megy tovább a playbe a folyamat. Ennyi ne variáld tovább ennyiből tudja majd
[ Szerkesztve ]
-
sopruk
senior tag
14:30-tól voltak gondok órákig, több elutasított kártyás fizetésem is volt.
Most már azt mutatja a system-status, hogy minden rendben, de az app továbbra is nagyon le van lassulva... -
viktorhu
veterán
válasz sopruk #15823 üzenetére
Én továbbra sem tudok belépni, pedig kíváncsi vagyok nagyon, hogy mi történt az 50 ezer forinttal. Nekem már az egész sztori akkor történt, amikor a revolut system status oldal szerint minden kíválóan működött.
Szerk: és végre beléptem, és megvan a pénzem is
[ Szerkesztve ]
-
sopruk
senior tag
válasz viktorhu #15828 üzenetére
Én pont Tesco automatánál vásároltam, két elutasítás, harmadjára sikerült. Mind a hármat levonta, de kettőt azóta stornózott.
Egy postai fizetésnél viszont csak az elutasított szerepel, amit stornozott. Az elfogadott fizetést még nem vonta le. Kíváncsi leszek mikor veszik észre. Ha nem vonják le, írok nekik chaten... -
-
denko
senior tag
Sziasztok,
Ingyenes visa kártyát lehet igényelni ha már van regisztraciom? -
anadroid
senior tag
A RevP kártya egy különleges állatfajta. Eddig mindig MC volt, és a feladástól számolt 1 nap alatt érkezett, ingyenes DHL Expresszel. Nem sima postai borítékban, hanem egy fekete borítékban postázzák.
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
Huroq
senior tag
Par napja elkeztem használni a béta kártyát és azt vettem észre, hogy sokkal gyorsabban számolódnak el a kártyás fizetések (nem állnak ott 4-5-6 napig). Van, hogy pár órán belül megtörténik. Refund is érkezett már rá és az is órák alatt visszaérkezett. Eddig maximálisan pozitív a dolog és még hibába sem ütköztem vele.
-
gzbotii
nagyúr
Amúgy, jelenleg ez a hivatalos állásfoglalás, ha már: Your card scheme will be assigned based on your location and cannot be selected.
Forrás: [link]
Ha hivatalos lesz, hogy csak prémium csomagban ill. beta lesz MC, majd frissítjük.Amúgy, honnan tudod, hogy ki a többség? Vezetsz valami statisztikát?
[ Szerkesztve ]
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
Dr.NX
addikt
válasz gzbotii #15845 üzenetére
Természetesen nem vezetek statisztikát, csak olvasom a fórumot.
Szinte csak azt olvasni pár egy-két hónapja, hogy mindenkinek a Visát ajánlja fel (alap csomag, nem béta, Mo.), ugyebár mert a Revolut a Visával szerződött.Elfogadom a sütiket.
-
LordRajZoL
aktív tag
válasz LordRajZoL #15610 üzenetére
Üdvözletem
Az app használatával kapcsolatba volna egy kérdésem
Tehát hozzá adok bankszámlákat amire utalni akarok
Kérdés hogy lehet törölni, változtatni?
RajZoL
zZzErre valaki?
zZz
-
gery14
senior tag
Magamnak hogyan tudok pénz bekérőt kérni? Csak kis kest akarok mozgatni a béta kártyán. Ha az otp-s kartyámrol utalok rá nem top up akkor az plusz pénz?
// EKWB Custom Loop/ I9 13900K / Rog Strix Z790-E Gaming Wifi /Inno3D 4090 X3 OC /Trident Z DDR5 RGB 6800 cl34 32GB KITT /Masterwatt Maker 1500W Plus TITANIUM /Viper Ultimate/S23 Ultra 512GB 5G//Civic TypeR FK8 Turbo// BMW 35D Stage3 E91Stanced //FirebladeSC59//
-
KTU
addikt
válasz LordRajZoL #15847 üzenetére
Bankszámlát elhúzod balra, jobb oldalt kék négyzet "Megtekintés" katt,
Következő oldalon: "szerkesztés", "törlés"Valaki írta hogy szerkesztett valamit a bankszámlán aztán nem mentek tovább utána ugyanúgy az átutalások, lehet ez ütemezettre vonatkozott.
Nem szerkeszteném a számlaszámot, hanem törölném és újat hoznék létre.
Utána próba utalás kis összeggel!"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
KTU
addikt
válasz gery14 #15848 üzenetére
Fizetési link létrehozása.
Alul középen "Fizetések" --> felül "Kérés" alatta "Fizetési hivatkozás"
Egy névjegyet mindenféleképpen ki kell választani (ez régebben nem így volt!)
Következő oldalon:
Baloldal deviza kiválasztás, jobboldal összeg, ----> "Kérés" katt.
Következő oldalon ha nem annak akarod küldeni a pénzt akinek a névjegyére kattintottál (pl. nem szerepel a névjegyek közt),
katt a kék linkre, és alul kiválasztod milyen alkalmazással szeretnéd elküldeni: valamelyik üzenetküldő, pl. Telegram, Viber, stb. vagy e-mail alkalmazások."Ha az otp-s kartyámrol utalok rá nem top up akkor az plusz pénz?"
Revolut-ra főleg HUF esetén nem utalunk, mert az plusz (akár nem kevés) költséggel járhat.
Kártyáról töltjük vagy fizetési link létrehozása, vagy másik Revolut fiókból küldünk.OTP kártyáról nem lehet utalni, csak a hozzátartozó számláról.
[ Szerkesztve ]
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- RSZAKADÁS %Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
- Pénztárcabarát áron dobozos Acer Aspire 5/i5-1135G7/16GB/512 SSD/15.6"/FHD/IPS/Gari
- Apple iPad Air 5 (2022) 64gb M1 chip - Makulátlan, Apple garancia, akár beszámítással
- LG Ultragear 32GQ85X Gamer monitor!32"/2560x1440/Nano IPS/260hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR600/HDMi 2.1
- RTX 3090 Ti (ha szereted a ritkaságot)
- SAMSUNG GALAXY S24 ULTRA 12 / 256 GB
- Sigma 85mm f/1.4 DG DN Art (Sony E) eladó Magyar garanciával
- AMD Ryzen 5 1500X Processzor, 3.50 GHz, 16MB, Socket AM4,hibátlan állapotban!
- Dell Optiplex 7010 SFF pc,i5 3470,16GB DDR3,240GB Új ssd,hibátlan működéssel!
- Dell Vostro 3900 pc,i5 4460,8GB DDR3,240GB új SSD/GTX 745 4GB vga,tökéletes működéssel!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest