Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • negyven2

    veterán

    válasz Mike #9976 üzenetére

    Nem kell számolgatni, csak pl. a Daily-k alapján észrevettem, hogy a szinte azonos megtett távolságra (azonos útvonalon) a Daily számlálója mást mutatott Trader kiszállítás alapján, mint Moonshinre (és nem pár 10-20%, habnem minimum duplája triplája). A hatékonyság megnem a legjobb szó, hanem inkább úgy vagyok ahol tudok egyszerősitek a folyamtokon. Szintén pl. Daily alapján a vonatozások legtöbbjeit a Red Ben Clempson Legendary BH küldetésben csinálom (mivel a legtöbb esetben így egyszere többet is ki tudok szedni, és még aránylag sokat is keresek).
    Vagy Trader esetén van hogy előre dolgozok és arra számok időt, hogy a Hunting Wagon-t megtöltsem Legendás Állatokkal , vagy azok prémjével (mivel mindegyik jelenleg elérhető állatból megvan a Sample és Gus-nál is Garment set.

    Ez olyasmi mint anno GTAO esetében az, hogy Heist esetén ahol lehet rövidítünk (PS esetében amig lehetet garázsból hoztunk ki járművet, vagy civil, rendőrautót loptunk az utcáról (esetleg a helikopter trükk). Vagy pl. más GTAO-s prep/mission esetében ahol lehet ott OPMKII/Deluxo párost használok. De pl. CEO/MC töltés közben is nekem nagyon jól jött a OPMKII/Deluxo berakása (meg kb. a játékbeli közlekedésre is kiváló.

    "Fact. Bears eat beets. Bears. Beets. Battlestar Galactica."

Új hozzászólás Aktív témák