Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Pist@bácsi

    őstag

    válasz arcitec #6980 üzenetére

    Story vagy online? Van eltérés.
    Az alábbiak online-ra vonatkoznak.
    Lovaknál hat paraméter van. Sebesség, gyorsulás, kezelhetőség, állóképesség, életerő, és kötődés. Olyan, hogy legjobb talán nincs is, mert a különböző értékek eltérő kombinációja van az egyes lovaknál.
    A kezelhetőség az nem változik semelyiknél de kategóriánként eltérő.
    Az állóképesség és az életerő nő, a maximuma 10, de a gyakorlatban a kiindulási értéket tudod növelni hárommal, a kötődés növelésével. Vagyis csak annál a lónál lesz 10, ami eleve 7-ről indul (csak egy olyan van, ahol mindkettő 10 lesz, az a Kladruber, de annak a sebessége csak 4, a gyorsulása pedig 5, ami nyereggel/kengyellel 7-re és 8-ra növelhető, egyébként nyugodt és jó méretű ló, csak nem annyira gyors).
    A kötődés egyes szintről indul és négyesig növelhető (törődni kell a lóval, simogatni, kefélni a szőrét, lovagolni rajta, etetni). Minden egyes szint egyel növeli az állóképességet és az életerőt is.
    A sebességet és a gyorsulást a nyereg és a kengyel növeli. A legjobb nyereg/kengyel kombó hárommal növeli mindkettőt, jelenleg tudtommal csak egy ilyen van, a többi csak kettővel növeli az értékeket. Ezen kívül még befolyásolják az életerő és az állóképesség csökkenését és a regenerálódás sebességét is.
    A három leggyorsabb ló online a Missouri Fox Trotter a Criollo (a két drágább színváltozat a Bay Frame Overo és Marble Sabino) illetve a Norfolk Roadster (szintén a két drágább színváltozatban, de ezeknek az életereje egyel kisebb)
    A legjobb nyereg kengyel kombóval:
    sebesség 10
    gyorsulás 8
    négyes szintű kötődésnél
    állóképesség 9
    életerő 8 (7)

    Arab három féle van. A legjobb ezek közül a fekete, ez 42 aranyba kerül.
    A legjobb nyereg kengyel kombóval (ezek sem olcsók 512$ + 144$ = 656$):
    sebesség 9
    gyorsulás 9
    négyes szintű kötődésnél
    állóképesség 9
    életerő 9
    Végeredményben elég jó ló, de sokan a mérete illetve a viselkedése miatt nem ezt favorizálják.
    A fehér arab ugyanilyen gyors, de az állóképessége és az életereje egyaránt egyel kisebb.
    A red chestnut arab az lassabb is meg még kisebb az állóképessége és az életereje a fehérénél is, ez már nem kiemelkedő ló, inkább csak átlagos, az ára is ezt tükrözi.

    Nekem online öt féle lovam van, de nincs köztük arab. Van Fox Trotter, Turkoman, Breton, Criollo és Kladruber. Mindegyik jó ló. Bár a statok alapján van köztük különbség, gyakorlatilag ez nem sokat számít játék közben.
    Külsőre az egyértelmű kedvenc a Dark Bay Turkoman.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák