- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- 3D nyomtatás
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flashget
félisten
válasz 112FarEast #1595 üzenetére
Én ennek egy előnyét látom, mikor az asztalra rakja és úgy lehet nézni filnet rajta. tpu tokot vettem hozzá.
Realme GT Master Edition
-
Bass
addikt
Sziasztok
Erősen gondolkozom hogy az F6-t lecserélem egy ilyenre (holnap megyek megnézni) viszont most látom hogy az emagnál akciósan 44000ft. Vásárolt már valaki onnan esetel? A többi kérdésem hogy milyen a kamerája,itt a tesztekre sosem adok ,vallom hogy egy user által feltöltött kép a mérvadó,illetve olvastam memória kezelési hibákról és melegedésről,mennyire igaz ez?
Köszönöm"The gods who light up the sky at the gate of sethu"
-
Flashget
félisten
1. többen is vettek az emagtól, eredeti a teló csak román vagy kínai, angol nyelv van benne. fel kell rakni a 45-ös multi romot vagy a magyart (linket korábban beraktam) a mellékelt leírás alapján elvégezni a frissítést.
2. memória kezelési hiba már a múlté a 43/45-ös rommal.
3. 43-as rom oldotta meg a memória kezelési hibát viszont melegedett a teló ezt javították a 45-el.
viszont melegedésre a napokban volt képekkel alátámasztva mit kell állítani (saját felelősségre) a telóban még, hogy jobban legyen optimalizálva ez.
képek meg pasz én jobbára nem használtam még ezt benne.Realme GT Master Edition
-
powers
tag
-
Flashget
félisten
kínai webshopokban előfordulnak hamisítványok...mindenből. emag vagy wayteq Mo-i ágától (edigital) vett telókkal semmi gond.
de van lehetőség ellenőrizni, hogy eredeti vagy sem....eddig még itt senki nem írta, hogy hamisítványt vett volna.[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
Bár én az edigitalból rendeltem, de kíváncsiságból leellenőriztem én is a csomagoláson a kódot
Első lekérdezés és eredeti, de edigitalnál nem is aggódtam emiattNekem is gyárilag a 24-es rommal jött, úgyhogy egyből felraktam a multilang 45-öst.
Eddig nagyon tetszik a telefon és a MIUI is, stock ICS után ez most olyan mintha eddig nem is androidos telefont használtam volna, a lehető legpozitívabb értelemben
Bár kissé tartottam az app drawer hiánya miatt, de minden appot aminek az ikonját nem raktam ki elrendeztem mappákba egy külön képernyőre, és semmi gondom nincs ezzelAzt szeretném megkérdezni, hogy a 45-ös multi romban az ajánlatok mappában a KuaiPan nevü app az micsoda, van róla infótok, jó valamire, vagy kuka?
-
Flashget
félisten
2 megoldás van rá ami 100%-ra mondja meg és vannak appok is amik leírják milyen hardver van a telóban, de ezek ugye nem tutik.
1. a dobozon van egy hologramos cimke azon egy a kaparós sorsjegyhez hasonló rész, azt lekaparva 4 sorban 5 szám összesen 20.
ezt kell megadni egy honlapon (korábban írták ma melyikre) és ott vagy jön a zöld pipa vagy nem Azt is ki írja eddig már hányszor ellenőrizték a kódot.
2. az antifake app...ez működött 2 hete meg is néztem vele a telót és rendben is találta, na azóta nem működik. [link][ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
Bass
addikt
Köszönöm ellenőrizni fogom. Jobb lenne az edigitalnal üzletben megvenni de csábít a majd 10000ft kedvezmény. Milyen megszokni hogy nincs a gomboknak háttérfénye?
"The gods who light up the sky at the gate of sethu"
-
bagkri01
őstag
Egy pillanat alatt megszokod, nem lesz vele gond, Eddig minden telefonomnak volt gombvilágítása, de nem okoz problémát, hogy ezen nincs.
samsungI600>tmobile pulse>nokiaE52>se xperia mini>nexus s>acer liquid gallant duo>JiayuG3>WayteQTalk5H(MIUIbyKelzsoca)>Xiaomi Hongmi 1S>lumia 535>Lenovo A6000>Meizu M2 Note
-
kongobongo
csendes tag
Én emag-nál vásároltam meg, és nincs hologrammos címke a dobozon, sehol, csak egy bazi nagy piros kínai cimke, meg egyéb angol fehér matricák a doboz tetején. Hozzáteszem, a frissítések gond nélkül felmentek, de így már csak azért is leellenőrizném!
-
kongobongo
csendes tag
Valaki küldje már be a dobozának a tetejét, nagyon kiváncsi vagyok, egyre jobban érdekel ez a hamisítvány dolog, ha még kaparós matricám sincs.
-
112FarEast
csendes tag
válasz syler123 #1599 üzenetére
Na ja.
Ezért nem raktam még rá.. azthittem van valami furmányság, hogy ha bele is ragasztom a készüléket, utána kitudom valamilyen módon venni, de szerintem egy idő után elvesztené a tapadását, esetleg a készülék hátulját is összecseszné.
Szerzek valami jobbat akkor.
Xiaomi Redmi 1S
-
Canonfan
senior tag
válasz kongobongo #1618 üzenetére
Szia!
Nekem ilyen a dobozom hátulja, a számokat kimaszatoltam, de úgyis a matrica a lényeg.
Én edigitaltól vettem, remélem nem kapkodtam el a dolgot, és nem lesz vele semmi a 14 nap alatt mert így szerintem nem vennék vissza...De mindenesetre eddig nem túlzás hogy eddig ez a legjobb telefonom a legjobb kezelőfelülettel (bár a HTC sense se volt rossz, de abból még az első verziót használtam) és nem cserélném le másra az biztos... kopp kopp
[ Szerkesztve ]
-
Tomihmv
újonc
Sziasztok!
Bő egy hónapja használok egy Xiaomi Hongmi 1s wcdma telefont, eddig minden flottul működik. Ma reggel viszont jött egy olyan üzenet az android áruháztól, hogy az akkumulátorom kezd romlani, ha így megy tovább, akkor elveszhetnek adataim, sérülhet a sim kártyám, stb, stb. Sajnos félálomban voltam, és rosszra gyanakodtam, ezért elutasítottam azt, hogy letöltsön bármiféle programot. Az lenne a kérdésem, hogy ez valós dolog, tehát létezik ilyen vagy ez csak egy olyan program lenne, ami adatokat lopna vagy ilyesmi?
Köszönöm a válaszokat előre is!Üdv.
-
eFeMeR74
senior tag
válasz Tomihmv #1623 üzenetére
A playnek semmi köze az akkudhoz. A saját gyári appal vagy megbízható appal érdemes megnézni.
Szerintem ez csak reklámfogás (Nálad az automatikus frissítés bevan kapcsolva a playben?)
Én egy magyar fejlesztő appját szeretem (Barta Tamás - E2) Minden a rendszerről.
Azok az appok kerülendőek amik erőltetik a reklámot. Bár nem hivatalosan ez is kivédhető az adaway nevű appal. (Ne a playen keresd)MI Box S-Archer-OP8T-NSA310-Toshiba A300-MI Robot Vacuum-RoidmiF8
-
k.kristof
őstag
Más szerint nem alacsony a csengés hangereje? Van valami módszer a növelésére?
-
utgyuru
aktív tag
Pár napja linkelte itt valaki ezt a hátlapot. Jól látom, hogy ez a gyári műanyag hátlap helyett rakom rá? Vagy ez is tok?
Olyan probléma nincsen vele, hogy árnyékolja a telefont? -
utgyuru
aktív tag
Nem hittem volna, hogy megkérdezem, de: hol lehet a zenelejátszóban randomot kapcsolni?
-
name0
csendes tag
Sziasztok!
Nekem az lenne a kérdésem hogy a Ti Xiaomi Redmi 1S készüléketek meddig bírja?
Mivel ebben vagy egy másik tesztben azt olvastam hogy 2 napig simán kibírja, nekem megy megközelítőleg 1 napot(se )
A merülés mértékét ebben a gyak.hu-s kérdésben tudom leginkább statuálni:
[link][ Szerkesztve ]
-
eFeMeR74
senior tag
Mindenkinek más. 1 napot aktív használat mellett kibír. A 2 nap is reális lehet. (max én nem vágnék bele)
Pl nálam 2 óra navi (gps,wifi, 2 sim kari) nap végére 17%.Csak akkor fekteted meg, ha több mint 4 órát használod (kijelző) de akkor nem telefonnak használod, hanem szórakoztató centernekMI Box S-Archer-OP8T-NSA310-Toshiba A300-MI Robot Vacuum-RoidmiF8
-
112FarEast
csendes tag
[Xiaomi a Media Marktban, Redmi 1S/Note/Mi3]
Tehát már az MM-ben is elérhető a márka.
Nem jósolok szép jövőt a sarsungnak...a röhejesen túlárazott Sony telefonoknak meg még úgy sem.. a lassú haláltusa megkezdődött eme gyártóknak. És én ezt élvezem.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Redmi 1S
-
Aethelstone
addikt
válasz 112FarEast #1637 üzenetére
Vagy a nagyok árai is csökkenni fognak. Van miből....
Arsenal FC - Go Gunners!
-
MODERÁTOR
-
utgyuru
aktív tag
válasz Viktor0610 #1641 üzenetére
Köszi, kijelzővédőt már rendeltem note-hoz, állandóan benézem...
-
-
Flayer
senior tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem innen rendelt-e már valaki telefont!?
www.xiaomishop.hu
Egyik ismerősömnek innen lett rendelve de mivel olyan 3 hét múlva a képernyő alsó 2/3 csíkos lett visszament gariba!
Előtte telefonon azt mondták lehet Kínába kell visszaküldeni!!!
Visszatérve a mondandóm elejére találkozott már valaki ilyen kijelző hibával?Ne lépj a Fűre inkább szívd el!!!
-
Flashget
félisten
-
G.Peter
aktív tag
válasz 112FarEast #1637 üzenetére
Csak nehogy a Xiaomi emelje az árait samsungék szintjére...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sweet.tv - internetes TV
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs