- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen monitort vegyek?
- Projektor topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- 3D nyomtatás
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flashget
félisten
Keress vissza melyiket rakták fel nem emlékszem, de szerintem innen szedték le ahogy én is.
A multi és a magyar között annyi a különbség, hogy a magyar verziósból kigyomlálták a sallangot. A multis tartalmazza a magyar nyelvet is. Hogyan kell felrakni tartalmazza a "segédlet"Realme GT Master Edition
-
bosmajor
tag
válasz Aethelstone #1703 üzenetére
Az 5-ös Gmail a 6.5-ös Exchange szolgáltatásokkal már kezeli az Exchange fiókokat!
-
Aethelstone
addikt
válasz 112FarEast #1705 üzenetére
Nekem egy IPhone like hátlapom van és a kijelzőt egy Tempered Glass védi
Arsenal FC - Go Gunners!
-
112FarEast
csendes tag
Még nem.. de gondolkozom rajta.
Most egyébként akció van [10400mah 7500 ft]
Xiaomi Redmi 1S
-
Flashget
félisten
válasz 112FarEast #1708 üzenetére
Ma voltam egy boltban tele volt mindenféle tokkal, kijelző védő fóliával, volt power bank is mind ekte kínai cucc..kérdeztem redmi 1s vagy egyáltalán xiaomihoz van valami ha már kínai itt minden még a pénztáros is..hát semmi csak az ismertebb márkákhoz volt.
Realme GT Master Edition
-
k.kristof
őstag
válasz 112FarEast #1705 üzenetére
Én a xiaomishop.com-ról rendeltem tokot, védőfóliát, a telefonnal egy napon (november 5-én), tegnap hozta a postás.
-
Flashget
félisten
válasz Aethelstone #1712 üzenetére
ismerősnek mutattam a hétvégén...amíg nem látta és mondtam az aksit szívja le a kijelző..mire mondta biztos valami régebbi fajtát raktak bele..ja HD és IPS-t akkor fenn akadt a szeme
az biztos, hogy sokan abból indulnak ki, hogy kínai akkor:
a; lelopja x márkáról a dolgokat, klón
b; kérdés ez mennyi ideig fog működni a bejáratott márkákhoz képest.viszont ha elkezdenek marketinggel nyomulni az drágítaná. így marad az, hogy megjelennek MM és hasonló helyeken ahova sokan járnak és így terjed el.
Most tudtam kipróbálni a két kártyát is benne egy előfizetéses Telekom és egy feltöltő kártyás Telenor (13 éves PGSM kártya) és nem utálják egymást
Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
válasz Aethelstone #1716 üzenetére
arra nem jár már flotta kedvezmény? mit flotta..Kincses Flotta kedvezmény
Realme GT Master Edition
-
eFeMeR74
senior tag
válasz whatnot #1718 üzenetére
Jó lenne, ha végre túl lépnénk ezen a memóriakezelésí mizérián
Minden 2. ember hallott róla és rákérdez, pedig már régen nem probléma
Fel kell tenni a gyári 45 vagy akár egy custom CM kinek mi tetszik és rendelkezésre áll 300-400MB az már szinte mindenre elég. Ha esetleg valakinek igy is gondjai vannak tele a play ram kezelő appokal(Memoria optimizer) Rakja fel és kész (Persze ált. csak a fizetősek dolgoznak automatikusan és jól)
Jelenleg ennek a "fos" ahogy valaki már előttem emlitette mobilnak a gyenge pontja csak az akku
Minden másban nagyon szépen teljesít ebben az ár/tudás kategóriában nincs párja (esetleg másik xiaomi)
Akinek igy sem felel meg tele a piac más mobilal (Javaslom aki nem akar,szeret mókolni ne droidot válaszon, mert az nem neki való)MI Box S-Archer-OP8T-NSA310-Toshiba A300-MI Robot Vacuum-RoidmiF8
-
Gregorg
tag
Sziasztok!
Holnap, holnapután szintén redmi tulaj leszek. Az emag kedvezmény megtette hatását.
Üdv
GregHonor 8, Chuwi Hi10 Plus , Ryzen 2600, 16 GB 2666 Mhz DDR4, 1060 6Gb - PUBG nick: ColdGreg
-
tachikoma
aktív tag
válasz eFeMeR74 #1722 üzenetére
Nekem 1 nap és 4 óra a hosszútávú átlag, de amúgy éjszakánként 4-5% / 7-8 óra (csak wifi, mobilnet időzítve lekapcsol).
Nem mondanám "fosnak" ezt az akku kezelést, inkább átlagosnak. Persze nem kell minden szar akku zabáló cuccot feltelepíteni rá (pl facebook, skype, meg a google location service is csak gps-t használ, amikor kell, wifi alapú helymeghatározást nem...) -
beni3d
aktív tag
Sziasztok! Valószínűleg én is Redmi tulaj leszek. A kérdésem az lenne, hogy FAQ jellegű első hozzászólás várható esetleg a közeljövőben, ha nem sikerül addig elolvasnom az összes hozzászólást?
(A Hogmi 1S fórumban sem találtam)
[ Szerkesztve ]
-
immobear
csendes tag
Sziasztok!
Felraktam egy 'vagyula' által készített magyarított romot és a telefon elkezdett akadozni, Antutun 21k(néhány napja) helyett 15k-t hozott. Az Xperia billentyűzetben a nagybetűt, illetve a javaslatokat nem tudom eltüntetni. Az időjárás szintén állandóan ott van, pedig nincs rá szükségem, viszont kiszedni nem birom. -
Flashget
félisten
válasz immobear #1729 üzenetére
ezeket is megcsináltad rom frissítéskor?
Ha sikerült a telepítés, akkor belépsz Wipe & Reset menübe, itt kell Wipe Cache, majd Wipe User Data. A Wipe User Data mindenképpen kell, mert ha nem futtatod, akkor ugyanúgy problémák lesznek a telóval! Ha végzett válaszd a Reboot, majd a Reboot to System pontokat.
Realme GT Master Edition
-
k.kristof
őstag
A xiaomishop.com-ról rendeltem a telefonhoz egy fehér, átlátszó szilikon tokot és egy védőfóliát a kijelzőre. Sima postával, követés nélkül 11.05-én rendeltem, tegnap ért ide, 12 nap.
-
harigabi
csendes tag
Hali!
Volt már gondja valakinek a töltéssel?
Érdekes jelenséget tapasztaltam. Saját töltőjéről tökéletesen tölt, de az alternatív töltési módszereknél (pl. autós töltő, PC) nem indul el a töltés, vagy csak nagyon lassan tölt. A töltési animáció nem indul el, de a telefon érzékeli a töltőt. Bizonyos PC bizonyos USB portjáról mindig elindul a töltés, a többiről mikor milyen kedve van.
Külföldi fórumon tanácsolták valakinek (nagyjából ugyanez volt a problémája) hogy downgradeljen 36-ra. Tud valaki erről a problémáról, vagy kezd meghalni az akksi (vagy a töltőáram vezérlő IC rosszabb esetben). Ebben nem vagyok biztos, de elképzelhető hogy mióta frissítettem 45-re, azóta csinálja... -
juhiati
aktív tag
válasz harigabi #1734 üzenetére
Nekem is csinál néha ilyet, de már 36-al is nyomta. Nem zavar különösebben van egy Moto töltőm ami még majdnem hogy nagyobb is mint a xiaomis és azzal megy minden patent. PC-n meg hát nem azért szoktam oda dugdosni hogy töltsön.
Battletag: Juhos01#2594 || Steam: juhosati
-
Lenry
félisten
két kártyás üzemidőről tud nekem valaki nyilatkozni?
nem szokásom kikapcsolni a 3G-t, sem a WiFi-t, sem a szinkronizációt, sem semmi ilyen akkuspórolós dolgok nem csinálok.
így is számíthatok nettó egy napos üzemidőre?Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
Lenry
félisten
válasz Aethelstone #1738 üzenetére
köszi szépen
a kijelzőt meglátom, ha úgy adja a helyzet, szívfájdalom nélkül tekerem full fényerőre, ha az kell, hogy látszódjon, hidegen hagy, hogy ez mennyit merít rajta.Androidos UI tekintetében én abszolút a stock Google-ös felület híve vagyok*. ha megveszem az 1S-t, akkor természetesen kap egy esélyt a MIUI, de nagyon oda kell tennie magát, hogy néhány napon belül ne a /dev/null-ban kössön ki az egész ROM és ne pattanjon a helyére egy CM
*overall meg a Harmattan a legkezelhetőbb, amit valaha volt szerencsém használni
[ Szerkesztve ]
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
juhiati
aktív tag
Én is így voltam a MIUIval, mostanság eltévednék egy cm-en Amúgy azt vettem észre hogy Fülesen keresztül hallgatva a stock zenelejátszó "Médiaszerver" néven eléggé szopja az akksit. 11:19 van és már csak 65%-om van. Usb-s töltő meg persze nincs melóhelyen mert minden kollégának Szifonja van, a hülye androidos meg nem hozott magával
Battletag: Juhos01#2594 || Steam: juhosati
-
GoZoL
senior tag
Sziasztok!
A redmi 1s-nek a fehér változatnak csak a hátulja fehér? Emag-nál sajna csak a fehér van de ha az eleje fekete akkor jobban el tudnám viselni. Köszi!
-
beni3d
aktív tag
Ne haragudjatok, de ha első hsz-t nem is tudtok írni, egy rövid összefoglalót kaphatnánk esetleg, hogy melyik rom mit tud? (pl. béla gyors de nem olyan stabil, géza gyors és stabil, csak zölden nem világít a led, stb.
-
k.kristof
őstag
-
Aethelstone
addikt
Kérdés Kartársak!
R12-es CM11. 2 SIM kártyával használom. Beállítottam mindkettőnek egy nevet, de híváskor nem ezeket adja fel, hanem továbbra is a szolgáltató nevét. Mivel mindkettő kártyám Telekomos, eléggé zavaró. Ez bug vagy valamit még nem állítottam be?
Arsenal FC - Go Gunners!
-
bagkri01
őstag
válasz Aethelstone #1746 üzenetére
A sim 1-nek nálam sincs neve, szerintem ez egy hiba. Én is adtam neki nevet, de semmi változás.
samsungI600>tmobile pulse>nokiaE52>se xperia mini>nexus s>acer liquid gallant duo>JiayuG3>WayteQTalk5H(MIUIbyKelzsoca)>Xiaomi Hongmi 1S>lumia 535>Lenovo A6000>Meizu M2 Note
-
Flashget
félisten
válasz Aethelstone #1746 üzenetére
Nálam ezért jó, hogy két különböző szolgáltató kártyája van benn
Realme GT Master Edition
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest